30 oktober, 2007

Ännu ett bottennapp för Det Nya Sverige

Det går inte så bra för kulturelitens förverkligande av sin utopi. Den ena dåliga nyheten hinner inte klinga av förrän den andra kommer. Det hela har urartat till ett öronbedövande skrammel som ständigt ökar.

Aktuellt på Vad-suger-i-Det-Nya-Sverige-listan är den vedervärdiga verklighet som Barnombudsmannen (BO) visar i sin undersökning "Vem kan man lita på?". 60 % av barn och ungdomar från årskurs 4 till gymnasiet har någon gång utsatts för brott. Detta är fruktansvärda siffror.

62 % känner till andra som begår våldsbrott och 48 % säger sig veta andra som hotat människor. 30 % känner sig inte trygga vare sig på skolrasten eller hemma i sitt eget bostadsområde!

Detta är grogrund för generationshat. Det är de vuxna som försatt de unga i denna situation. Närmare bestämt, de vuxna har beslutat att det inte duger med svenska ungdomar.

Jag frågar svensk ungdom: Hur länge ska ni ta skit för de vuxnas vansinnesprojekt?

29 oktober, 2007

Mamma massmedia vet bäst

Helsingborgs Dagblad (HD) har av många rakryggadläsare framställts som den mest fostrande lokaltidningen i hela Sverige. Efter att ha sett det senaste exemplet på detta är jag benägen att hålla med. Lokaltidningar brukar sällan vara så fostrande, förmyndande och friserande som de rikstäckande dagsblaskorna, men nu kan Rakryggad visa exempel på undantaget vid namn Helsingborgs Dagblad.

I en artikel som beskriver att invandrare och svenskar började kasta sten mot varandra ströks informationen om att det var mellan svenskar och invandrare som bråket stod. Olämpliga upplysningar gömdes helt enkelt.

Det är viktigt för medieföretagen att vara vuxna människors mammor. Detta för att inte vi svenskar ska få för oss att invandrare är förklädda demoner från en annan dimension som är här för att suga vårt blod, sno vårt guld och sätta eld på våra matförråd. Vuxna människor tror lätt sånt om de inte får adekvat tankereglering, eller?

Någon mer än jag som är trött på att ha privata företag som förmyndare upp i vuxen ålder?

Tack Crille för tipset!

28 oktober, 2007

TV4 Nollkritik: Rakryggad är islamofobisk

Som bekant är det propagandavecka på TV4. De moraliskt överlägsna journalisterna på privatkanalen talar denna vecka om för tittarna vilka åsikter som är extra angelägna att ta till sig och göra till sina. Att komma med kritik mot deras politik är inte att tänka på.

Lite oväntat dök Rakryggad upp på TV4-nyheterna den 24/10. En banner på Rakryggad visades upp i ett nyhetsinslag om islamfientliga bloggsidor. Tydligen är Rakryggad en “rent islamofobisk blogg”.

Och inte anser jag att det är en förmildrande omständighet att TV4 fick hjälp av wannabe-journalisterna på åsiktsregistret expo att pressa in bloggen i ett fack. Alla som varnar för islams invasion av väst är uppenbarligen fobiska människor. Tack, TV4, för diagnosen! Men ack, TV4, ännu större tack för gratisreklamen! Bloggadressen syntes för alla som ville se…

RFSL: Var tyst om du ska prata med oss

Den svenska evangeliska alliansen vill bevara äktenskapet och anser att homosexuella inte har rätt till andras barn. I alliansens annons, som pryder Stockholms tunnelbana, står det: Bevara äktenskapet. Mamma, pappa, barn.

"- Detta är en klar homofobisk kampanj. Jag har ingen lust att sätta mig i tunnelbanan och få det kastat i ansiktet att jag ska särbehandlas bara för att jag råkar ha en man." säger RFSL:s förbundsordförande Sören Juvas.

Jag håller med om att homosexuella inte ska särbehandlas och yrkar därför på att lagen om hets mot folkgrupp raderas. Alla ska vara lika inför lagen. I övrigt hoppas jag att det är fler än jag som ger fullständigt fasen i vad Juvas vill ha kastat i ansiktet. Jag vill att alla ska få yttra sig - till och med en gemen heterofob som Juvas som anser att slagordet "Bevara äktenskapet" är ett påhopp på hans sexualitet.

RFSL:s utspel får mig att tänka på Galenskaparnas låt "Håll käft" där en antidemokrat sjunger "Håll käft om du ska prata med mig!". Så träffande, så träffande.

24 oktober, 2007

Kriminell gripen med hjälp av älg

Det verkar ha blivit jobbigare att vara kriminell den senaste tiden. Inte nog med att videobutiksrånarna i Axelsberg fick stryk mitt under rånet, nu har en kriminell stoppats av en älg. Mannen har länge varit efterlyst för grov misshandel och krockade förra onsdagen med en älg i Borås kommun. "Mannen" greps på plats. En absolut hedervärd insats av skogens konung.

Det är ganska talande att mötet med älgen är den jobbigaste fasen för den kriminelle i sin kontakt med det svenska rättsväsendet. När ska vi få ett rättsväsende värt namnet? Sannolikt var det också så att denna älg var den mest heroiske svensken denna dag…

Nu är det dags för TV4 att kväsa missnöjesyttringar igen

Nu är det dags för TV4:s årliga ideologiska kampvecka Nollrasism, en ganska avsomnad företeelse, som bäst beskrivs som Nollkritik. Det betyder att TV4 precis som vanligt ignorerar rasismen bakom mobilrånen, bötningarna och gruppvåldtäkterna på svenska ungdomar. Istället skapar man mer eller mindre fiktiva problem för att flytta fokus från de verkliga problemen. I år har man valt en påstådd islamofobi som tema. Det är ett intressant tema med tanke på att Sverige utsatts för ett flertal hot från utländska islamister det senaste året. Enligt TV4 är det till exempel islamofobiskt att inte vilja ha en moské inpå knutarna. TV4 har därmed satt nivån.

TV4:s kampvecka kan bäst beskrivas som en del av företagsmedia långsiktiga arbete att balkanisera Sverige. Man stigmatiserar svenskar som inte vill ha ett mångkulturellt Sverige. Den förnekar även mekanismerna som ligger bakom Det Nya Sveriges misslyckande och pekar istället på svenskars förmenta rasism.

Men viss förhoppning har jag ändå på deras kampanj. Man skriver på sin hemsida att ”Nollrasismveckan har som mål att öka förståelse och skapa debatt kring det mångkulturella Sverige.” Vågar vi verkligen hoppas på en öppen debatt?

Temaveckan känns ganska krystad i sitt upplägg. Man letar desperat efter rasistiska våldsdåd i Sverige, men är tvungen att inhämta en dokumentär från USA – om ett fyrtio år gammalt rättsfall.

Likaså ska man avsluta kampanjveckan med en intervju med lasermannen, Wolfgang Alexsander Zaugg, som själv har sina rötter i Schweiz. En intervju som görs av ungraren Gellert Tamas, som skrev boken Lasermannen – En berättelse om Sverige. I boken lastas svenskar i gemen för schweizarens brott mot andra invandrare. En genomgående tes i boken är att partier som motsätter sig massinvandring inte ska tillåtas ta plats i samhället de existerar i, då detta kan få störda personer att begå olagliga handlingar. Nå svensk, du känner dig väl skyldig till att den där schweizaren sköt iranier, greker och turkar precis som ungraren hävdar?

Lite tragikomiskt i ämnet är att BRÅ bekräftar att andra och tredje generationens invandrare, såsom Zaugg, är mer brottsbenägna än svenskar oavsett om de är rika eller fattiga, unga eller gamla, man eller kvinna och oberoende av var de bor i Sverige (BRÅ:s rapport ”Invandrare och invandrares barns brottslighet” från 1996)

TV4 är ett skämt som inte respekterar de avtal man skrivit under, men som gärna vill framställa sig som präktiga och moraliskt rättrogna i inrikespolitiska frågor. Så länge de fortsätter missbruka sin informationsmakt är de - för att använda TV4:s Bo Holmströms ord - en slemmig insekt. Men att säga så är direkt kränkande mot alla insekter, varför jag avstår från detta.

22 oktober, 2007

Stoppa fluffet!

På bilden visar jag de tre gratistidningarna i Göteborg, eller rättare sagt deras löpsedlar för idag. ”City Göteborg”, ”Metro” och ”punktSE”. Sverige lider idag av ett flertal olösta problem – problem som inte får debatteras fritt och öppenhjärtigt. Samtliga dessa frågor rör globaliseringen och den inbegripna massinvandringen.

Den som avviker från medieföretagens syn på saken om dessa två djupgående och ödesdigra förändringar av det Europeiska samhället, hängs ut av dessa, som suspekta människor med onda avsikter. Frånvaron av öppet samtal om dessa frågor lämnar ett vakuum. Så låt oss då se vad de tre gratistidningarna fyller ut detta vakuum med.

City Göteborgs löpsedel lyder: ”Stort test i City: Nyttigaste och godaste frysta hamburgaren”. Metros löpsedel lyder: ”Metro guidar: Hitta billigaste platt-TV:n”. Och till sist punktSE: ”Hon har Göteborgs coolaste tatuering”.

Är det så underligt att samhället slår knut på sig själv när det är detta fluff vi matas med dagligen, istället för att få ta del av en vettig debatt om det moraliska i att vi svenskar inom femtio år är i minoritet i vårt eget land? Och är det verkligen såhär som medieföretagen ska ta sitt samhälleliga ansvar?

Då har jag ändå inte berört företagsmedias åsiktslikriktning av folket. Nu senast försöker man få medborgarna att tro att Schweiz största parti, SVP, är högerextremt (!). SVP tycker nämligen inte lika som företagsmedia om massinvandring och mångkultur. Och det faktum att ingen säger emot när man påstår detta är också talande för vad som har hänt med Sverige. Hur man än vrider och vänder på det måste massmedia genomgå förändringar från toppen och nedåt. Jag propsar absolut på följande förändring av medieföretagen:

1. Slopat bistånd: Inga skattepengar till medieföretagen!
2. Krossat ägarmonopol: Max en tidning, TV- eller radiokanal per ägare!

Ännu mer polissamhälle att vänta

Trots de rigorösa och överdrivna säkerhetskontrollerna på de amerikanska flygplatserna klarar de flesta bomber sig igenom utan upptäckt. Det har Transport Security Administration (TSA) lyckats bevisa genom att smuggla bombattrapper. Hela 6 av 10 bombattrapper kunde med lätthet smugglas genom kontrollerna av TSA:s agenter. Sämst koll hade Los Angeles flygplats där 75 % av attrapperna kunde forslas förbi kontrollanterna.

Ännu en läglig undanflykt för bluffkonservativa Bush att granska folk ännu mer för att, som det heter, skydda dem mot onda muslimer – samtidigt som södergränsen skyddas endast av ett litet staket (bilden). Hur länge ska folk köpa denna charad?

20 oktober, 2007

Rånare åkte på stryk – fick åka ambulans från brottsplatsen

Folk är rädda nuförtiden. Livrädda för att ingripa och på så vis riskera den lilla frihet de har kvar i sitt liv. Men inte alla är fega och rädda. Det gläder mig när jag får läsa om människors hjältemod.

Tre rånare dök upp i en videobutik/solarium i Axelsberg söder om Stockholm centrum. Detta var på torsdagskvällen. Med vad som verkade vara ett skjutvapen hotade de personalen för att slippa arbeta för sitt uppehälle. Men denna gång gick det inte så bra. Fram kliver en storväxt man och sänker snabbt en av rånarna till backen. Rånare nummer två får också känna på mannens vrede men behöver inte åka ambulans utan får nöja sig med polisbil. Den tredje gärningsmannen flyr för sitt liv och lyckas komma undan en välförtjänt knogmassage. Den däckade förste rånaren däremot fick lämna platsen i ambulans.

Blåmärksprydda fick åtminstone två av rånarna veta av snabb och ostoppbar rättvisa. Vittnen på plats gör gällande att det var butiksägaren som knackat ner rånarna.

– Det var jätterörigt. Det kan man nästan räkna ut när man kommer dit och måste beställa ambulans till gärningsmännen, säger Hans Viksten, befäl vid polisen i Stockholm.

Charlie Sheen: - Jag vill ha en ny utredning

Det är inte längre bara vanliga medborgare och anhöriga till omkomna som kräver en ny och oberoende utredning av elfte september-attentatet mot World Trade Center och Pentagon, utan nu vågar fler i toppen av samhället ta bladet från munnen. En av de mer erkända är kanske skådespelaren Charlie Sheen.

Charlie Sheen är mest känd för sina roller i Plutonen, Hot Shots 1 och 2, Wall Street, Fritt fall, Young Guns, Scary Movie 3 med mera.

"- It seems to me like 19 amateurs with box cutters taking over four commercial airliners and hitting 75% of their targets, that feels like a conspiracy theory. It raises a lot of questions." säger Sheen till massmedia i USA när det uppmärksammades att han inte rättade in sig i ledet.

(Översättning: ”- 19 amatörer med mattknivar tar över fyra passagerarplan och träffar 75 % av sina mål – för mig, känns det som en konspirationsteori. Det väcker många frågor.”)

Om attacken mot Pentagon säger Sheen att:
"- Show us this incredible maneuvering, just show it to us. Just show us how this particular plane pulled off these maneuvers. 270 degree turn at 500 miles an hour descending 7,000 feet in two and a half minutes, skimming across treetops the last 500 meters."

(Översättning: ”- Visa oss den här otroliga manövern. Visa oss hur just detta flygplan klarade av dessa manövrar. En sväng på 270 grader, 800 km/h och dyker 2100 meter på två och en halv minut, strykande över trädtopparna de sista femhundra metrarna.”)

Charlie Sheen tycker också att det var lite väl lägligt att USA och Storbritannien två dagar innan elfteseptember-attentatet hade samlat 44 000 soldater respektive 18 000 soldater i Tajikistan och Uzbekistan för en invasion av Afghanistan.

"- It is up to us to reveal the truth. It is up to us because we owe it to the families, we owe it to the victims. We owe it to everybody's life who was drastically altered, horrifically that day and forever. We owe it to them to uncover what happened." avslutar Charlie Sheen.

19 oktober, 2007

Rikemansligisterna exponerade!

Mordet på Riccardo Campogiani har framställts som rikemansbarns råhet mot en ensam kille. Så var det också. Här nedan kommer fler uppgifter om de misstänkta. De som misstänks för mordet är bland annat Felix Vesterlin, Charlie Newman, Samuel Fowler och Sebastian Bonnier. De tre förstnämnda ses på fotot till denna artikel. Bonnier är för tillfälligt släppt ur häktet.

Riccardo Campogiani fick utstå mycket grovt våld av gärningsmännen. Man sparkade ner honom för att sedan hoppa på hans huvud tills han var oigenkännlig och fick kraftiga hjärnblödningar. Detta räckte dock inte utan fegisarna stampade även på hans bröst så att hans hjärta stannade. Så gör tydligen riktiga män nu för tiden.

Samtidigt ser vi ett enormt hyckleri hos Aftonbladet. Aftonbladet driver en egen läsarblogg där bloggare får tycka och tänka inom Aftonbladets ramar – vilket skulle bevisas. Aftonbladet stänger nämligen ner de bloggare som publicerar bilder och namn på rikemansligisterna. I artikeln ”Namnpublicering av misstänkta oacceptabel” visar propagandablaskan prov på ett gränslöst hyckleri. Man skriver ”Alla är enligt lagen oskyldiga innan de är dömda i en domstol. Vi kommer därför inte att acceptera att juridiskt sett oskyldiga personer utpekas i bloggar på Aftonbladets plattform”. Men Aftonbladet publicerade namnet på både Hagamannen och Mihailo Mihailovic - innan de var dömda. Vid dessa tillfällen var det tydligen inte viktigt att följa sina egna bombastiska ord ”alla är enligt lagen oskyldiga innan de är dömda i en domstol”.

Förklaringen till Aftonbladets agerande och inkonsekvens är ganska enkel. Precis som när George W Bush införde - genom lagen med det missvisande namnet ”Patriot Act” - hemliga domstolar, tortyr, hemliga fängelser och tog bort rätten för terrormisstänkta att få advokat, ta del av bevis osv. Det är inte mycket som skiljer Bushs ”Patriot Act” som kom till på grund av attentatet den elfte september 2001, från Adolf Hitlers egen ”Patriot Act” som kom till efter riksdagshusbranden 1933. ”Det är inte fel när vi gör det!”. Samma sak är det med Aftonbladet. Det är inte fel att publicera namn och bild på misstänkta så länge det är Aftonbladet som gör det, men när det är bloggare på Aftonbladets bloggportal som gör det - ja, då är det fel.

Inkonsekvensen beror på att medieföretagen under de senaste åren har känt konkurrensen från bloggvärlden och fått sin ställning som monopolistisk sanningsformulerare kraftigt ifrågasatt i och med den numera kolossala mängden bloggare som själva tar reda på fakta för att sedan publicera dem. Ett försök att få kontroll på bloggvärlden har varit medieföretagens försök att starta egna bloggportaler för att kunna styra upp det. Men hycklare förblir hycklare - därför kan inte bloggare jämföras med Aftonbladets sagoberättare. Gudskelov. Vila i frid, Riccardo.

17 oktober, 2007

Olika sidor, olika tider, samma sak

UPPDATERAD MED ÖVERSÄTTNING
”There is no such thing, at this date of the world's history, in America, as an independent press. You know it and I know it. There is not one of you who dares to write your honest opinions, and if you did, you know beforehand that it would never appear in print. I am paid weekly for keeping my honest opinion out of the paper I am connected with. Others of you are paid similar salaries for similar things, and any of you who would be so foolish as to write honest opinions would be out on the streets looking for another job. If I allowed my honest opinions to appear in one issue of my paper, before twenty-four hours my occupation would be gone.

The business of the journalists is to destroy the truth, to lie outright, to pervert, to vilify, to fawn at the feet of mammon, and to sell his country and his race for his daily bread. You know it and I know it, and what folly is this toasting an independent press?

We are the tools and vassals of rich men behind the scenes. We are the jumping jacks, they pull the strings and we dance. Our talents, our possibilities and our lives are all the property of other men. We are intellectual prostitutes.”

John Swinton, journalist och redaktör i New York, sagt 1880 vid en bankett för den oberoende pressen.


"We are grateful to the Washington Post, The New York Times, Time Magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost forty years.

It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subjected to the lights of publicity during those years. But, the world is now more sophisticated and prepared to march towards a world government.

The supranational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national auto-determination practiced in past centuries."

David Rockefeller, världsbankir, sagt i Baden-Baden 1991


Översättning

”I denna dag i världshistorien i Amerika finns det inte något som heter oberoende press i dess egentliga mening. Ni vet det och jag vet det. Ingen av er vågar skriva era sanna åsikter, och om ni gjorde det, vet ni på förhand att de aldrig skulle tryckas. Jag betalas varje vecka för att hålla mina sanna åsikter borta från den tidning jag jobbar för. En del av er har liknande löner för liknande gärningar, och om någon av er skulle vara så dum att skriva vad ni egentligen tycker skulle ni snart få se er om efter ett nytt jobb. Om jag tillät mina egna åsikter komma till tryck skulle jag inom ett dygn bli av med mitt jobb.

Journalisters syssla är att förstöra sanningen, att ljuga hejdlöst, att förvränga, vilseleda, fjäska för mammon och sälja ut sitt land och sin ras för sitt dagliga bröd. Ni vet detta och jag vet detta - vilket dårskap är detta att skåla för oberoende press?

Vi är redskap och tjänare åt de rika männen bakom kulisserna. Vi är marionettdockor, de drar i trådarna och vi dansar i takt. Våra talanger, våra möjligheter och våra liv är andra mäns egendom. Vi är intellektets horor.”

John Swinton, journalist och redaktör i New York, sagt 1880 vid en bankett för den oberoende pressen.


”Vi är tacksamma mot Washington Post, The New York Times, Time Magazine and andra större tidningar vars ledare har deltagit i våra möten och respekterat sina löften om diskretion i nästan 40 år.

Det hade varit omöjligt för oss att utarbeta vår plan för världen om vi hade granskats i offentligheten under de åren. Men, nu är världen mer sofistikerad och förberedd att marschera framåt mot en världsregering.

Den internationella suveräniteten för en intellektuell elit och världsbankirer är med säkerhet att föredra före nationellt självbestämmande som varit gällande i tidigare århundraden.”

David Rockefeller, världsbankir, sagt i Baden-Baden 1991

14 oktober, 2007

Stöd fadern så som samhället inte gjorde

I Rödeby trakasserades en familj till gränsen för vad någon kan tåla, till rågången mellan sammanbrott och desperation. Det är så jag tolkar det. Ett gäng ouppfostrade tonåringar gjorde livet synnerligen surt för familjen. En kväll åkte de dit för att göra upp med dem – med påkar. Familjen hade inte fått någon hjälp av polisen eller socialen. År av trakasserier, förföljelse, kränkningar och vandalism kulminerade denna kväll. En trängd familjefar gjorde ett ödesdigert val – en osnuten pojk fick betala med sitt liv.

Nu måste det stöd, som samhället inte gett tidigare, ges. Jag hoppas att du som rakryggadläsare kan skriva på namninsamlingen för den mordmisstänkte fadern. Hittills har 5929 skrivit under. Skriv under du också! Jag beklagar sorgen för den döde pojkens familj. Det hade inte behövt bli så här.

Namninsamling till förmån för pappan som försvarade sin familj i Karlskrona

13 oktober, 2007

Sagan om de två tornen

Jag har blivit uppmanad av Gustafsson i Säffle och Johan C i Skåne att redogöra för min syn på vad som hände den 11 september 2001 i New York och Pentagon. Det som vanligtvis kallas ett terrorattentat utfört av Bin Laden och Al Qaida. Tidigare har jag berört ämnet då det, enligt mig, finns många frågetecken i den officiella versionen av vad som hände denna dag.

I denna artikel ska jag ta fram de indicier som i högsta grad visar på att den officiella konspirationsteorin inte stämmer, att 19 araber kapade fyra Boeing-flygplan och flög in i World Trade Center-skraporna och Pentagon. Vi börjar med en tidslinje över händelserna denna dag, den 11 september 2001.

Kl. 08:15 kapas American Airlines Flight 11.
Kl. 08:42 kapas United Airlines Flight 175.
Kl. 08:46 kraschar American Airlines Flight 11 in i WTC 1 (North Tower).
Kl. 08:46 rapporteras American Airlines Flight 77 vara ur kurs.
Kl. 09:03 kraschar United Airlines Flight 175 in i WTC 2 (South Tower).
Kl. 09:16 kapas United Airlines Flight 93.
Kl. 09:37 kraschar American Airlines Flight 77 in i Pentagon.
Kl. 09:59 skakar marken och WTC South Tower (WTC 2) pulvriseras och rasar samman


på 10 sekunder.
Kl. 10:06 kraschar United Airlines Flight 93 i Shanksville, Pennsylvania.
Kl. 10:15 kollapsar den träffade sektionen av Pentagon.
Kl. 10:28 skakar marken till och WTC North Tower (WTC 1) pulvriseras och rasar samman
på 10 sekunder.
Kl. 16:54 rapporterar BBC att WTC 7 har rasat samman.
Kl 16:57 rapporterar systerkanalen BBC World att WTC rasat samman.
Kl 17:10 rapporterar man detta igen samtidigt som man i livesändningen i bakgrunden kan se
att WTC 7 inte har rasat samman
Kl 17:20 WTC 7 rasar samman på 6.5 sekunder.

Från första kapningen till sista kraschen går det 111 minuter utan att något av planen blir konfronterade av det amerikanska flygvapnet. Alla andra dagar på året går det högst 20 minuter innan varje plan som i USA avviker det minsta från sin rutt blir anropade och konfronterade av amerikanska stridsflygplan. Normalt sker det uppåt 100 sådana händelser på ett år. Men inte denna dag. Nästan två timmars fritt flygande över och kring USA:s största städer var fullt möjligt.
Värt att notera är att vare sig före eller efter den 11 september 2001 har någon stålbyggnad kollapsat av eldhärdar. Det hände bara denna dag i världshistorien. Tre gånger. I samma stad.

Varför kollapsade WTC 7?
Vi börjar bakifrån, med kollapsen av World Trade Center 7 (WTC 7), även känd som Salomon Brothers Building. Även om WTC 7 var stor var den ändå den minsta av de tre World Trade Center-byggnaderna som kollapsade denna dag. Den var 47 våningar högt, vilket motsvarar 228 meter i detta fall. En ganska präktig byggnad trots allt. Här kan du se kollapsen i realtid.

Denna byggnad var den enda av de tre kollapsade WTC-byggnaderna som inte blev träffad av ett jumbojet. Inget flygplan träffade denna byggnad. Ändå föll den. Ingen vet varför. 9/11-kommissionen försöker inte ens förklara varför denna byggnad kollapsade. De kan inte. Deras utredning på 600 sidor berör inte WTC 7 med ett enda ord.

Den enda teorin från myndighetshåll som existerar är att brinnande bråte från kollapsen av WTC 1 (North Tower) flög 110 meter genom luften, över WTC 6, genomborrade en yttervägg och fortsatte 15 meter in i WTC 7 där den också genomborrade en betongvägg för att sedan slå av en oljeledning. Detta skulle ha skapat en kraftig brand i ena änden av huset vilket fick huset att kollapsa. Men ser man på kollapsen så är den vertikal - utan avvikelser.

FEMA (Federal Emergency Management Agency) har bara en teori:
"The specifics of the fires in WTC 7 and how they caused the building to collapse remain unknown at this time. Although the total diesel fuel on the premises contained massive potential energy, the best hypothesis has only a low probability of occurrence. "

24 vertikala stålbalkar i det inre av byggnaden och 57 vertikala stålbalkar i byggnadens väggsektioner bar upp byggnaden. Vad kan få dessa, totalt 81 stålbalkar, att ge vika samtidigt? Eld som brinner på en handfull ställen i byggnaden? Skador på ena väggen?
WTC 3,4,5 och 6 låg alldeles inpå tvillingtornen, som rasade, och ådrog sig omfattande skador från de stålbalkar som föll ner från tornen vid kollapsen. Dessa fyra byggnader kollapsade ändå inte. Men WTC 7 som låg 100 meter bort och bara fick en bråkdel av skadorna, kollapsade. Hur är det möjligt?

Att ett föremål kan flyga en sådan sträcka och orsaka så stor skada av en explosion är förvisso inte omöjligt, men enligt den officiella versionen skedde inga explosioner i vare sig WTC 1 eller WTC 2 efter att planen hade kraschat in i dem. Den officiella versionen av vad som hände WTC 7 kan bara stämma om den officiella versionen av vad som hände WTC 1 inte stämmer. En klar självmotsägelse. Därtill måste WTC 7 var byggt av hyfsat brandfarligt material istället för stål, för att så lätt raseras av spridda eldhärdar.

I WTC 7 fanns en dieseltank i källaren. Denna skulle kunna explodera och orsaka stora skador på byggnaden, men bara i den del av byggnaden där tanken befann sig. WTC 7 rasade samman prydligt och vertikalt vilket inte kan orsakas av en asymmetrisk skada såsom denna dieseltank skulle vid en eventuell explosion.

Intressant nog rasade byggnaden samman på 6.5 sekunder – nära nog tiden för fritt fall från byggnadens tak. Om en sten hade släppts från taket på WTC 7 hade den nått marken efter 6 sekunder. Att en byggnad kollapsar i fritt fall kan endast åstadkommas genom att alla större bärande punkter i byggnaden ger vika samtidigt. För att den officiella versionen ska stämma måste elden haft en synnerligen stor förmåga till koordination och precision.

Flera experter intygar att byggnaden måste ha rivits med avsikt. Den holländske rivningsexperten Danny Jowenko, säger att
"- A team of experts did this. This is professional work, without any doubt."

Hugo Bachmann, a schweizisk professor i byggnadsteknik säger till tidningen Tages-Anzeiger:
"- In my opinion WTC 7 was with great probability brought down by controlled demolition done by experts".

Ytterliggare en schweizisk professor i byggnadsteknik, Jörg Schneider, säger att:
"- WTC 7 was with great probability brought down by explosives".

Den kompletta listan över de hittills 230 ingenjörer och arkitekter som ifrågasätter den officiella versionen av kollapserna av de tre WTC-byggnaderna finns på denna länk.

Här kan du se en föreläsning av arkitekten Richard Gage som han höll på Manitoba Universitet. Föreläsningen är på två timmar. De första 45 minuterna behandlar främst kollapsen av WTC 7.

Här kan du se en italiensk dokumentär (textad på engelska) om kollapsen av WTC 7. Filmen är 6 minuter lång.

Sagan om de två tornen
De två tvillingtornen som symboliserade World Trade Center föll samman efter att ha brunnit endast 56 minuter (WTC 2) respektive 1 timme och 42 minuter (WTC 1). Hela händelseförloppet är ytterst osannolikt – för att inte säga omöjligt. Byggnaderna var konstruerade för att stå emot en eller flera träffar med ett Boeing 707 – som vid byggandet av tornen var dåtidens största passagerarplan.
Boeing 767 som användes den 11 september är inte mycket större än ett 707. Ett Boeing 707 väger maximalt 149 ton vid start och ett 767 Boeing 180 ton. Tornens stålkonstruktion bestod av ytterväggen uppbyggd av 240 vertikala stålbalkar och en stålkärna i mitten på byggnaden bestående av 47 vertikala stålbalkar som var betydligt kraftigare än väggbalkarna. Stålkärnan var utformad att klara av att hålla uppe hela byggnadens vikt - flera gånger om.

Dataanimation över kollapsen av WTC 1 och 2.

I North Tower var det bara 36 av de 240 väggbalkarna som förstördes i attacken och i South Tower förstördes 23 väggbalkar av 240. I följande länk (pdf-fil) går det att läsa en studie av fysikprofessorn och författaren dr Crockett Grabbe som bevisar att WTC-byggnaderna exploderade.

William Rice, ansedd ingenjör som jobbat mycket med stålkonstruktioner och byggnader och tidigare varit professor vid Vermont Technical College, har följande att säga om kollapsen av North och South Tower:

”The interesting fact is that each of these 110-story Twin Towers fell upon itself in about ten seconds at nearly free-fall speed. This violates Newton’s Law of Conservation of Momentum that would require that as the stationary inertia of each floor is overcome by being hit, the mass (weight) increases and the free-fall speed decreases.

Even if Newton’s Law is ignored, the prevailing theory would have us believe that each of the Twin Towers inexplicably collapsed upon itself crushing all 287 massive columns on each floor while maintaining a free-fall speed as if the 100,000, or more, tons of supporting structural-steel framework underneath didn’t exist.“

Många vittnen berättar också om explosioner före kollapsen. Nedan några vittnesmål från poliser och brandmän och andra som var på plats den 11:e september 2001.

“- It was a frigging noise. At first I thought it was -- do you ever see professional demolition where they set the charges on certain floors and then you hear "pop-pop-pop-pop-pop" That's exactly what - because I thought it was that. When I heard that frigging noise, that's when I saw the building coming down." Daniel Rivera, akutsjukvårdare."- It actually gave at a lower floor, not the floor where the plane hit, because we originally had thought there was like an internal detonation explosives because it went in succession, boom, boom, boom, boom, and then the tower came down." Ed Cachia, brandman vid FDNY.

"- It [WTC 2] started exploding, it was about the 70th floor. And each second another floor exploded out for about eight floors, before the cloud obscured it all. I saw small explosions on each floor." Ross Milanytch, Chase Manhattan Bank.

"- We were there I don't know, maybe 10, 15 minutes and then I just remember there was just an explosion. It seemed like on television they blow up these buildings. It seemed like it was going all the way around like a belt, all these explosions." Rich Banaciski, brandman vid FDNY.

"- When I looked in the direction of the Trade Center before it came down, before No. 2 came down. I saw low-level flashes. In my conversation with lieutenant Evangelista, never mentioning this to him, he questioned me and asked me if I saw low-level flashes in front of the building. I agreed with him because I thought - at that time I didn't know what it was. I mean, it could have been as a result of the building collapsing, things exploding, but I saw a flash-flash-flash and then it looked like the building came down.

- The whole time you're hearing boom, boom, boom, boom, boom. I think I know an explosion when I hear it." Craig Bartmerm polis vid NYPD.

- You know like when they demolish a building, how when they blow up a building, when it falls down? That's what I thought I saw. And I didn't broach the topic to him, but he asked me. He said I don't know if I'm crazy, but I just wanted to ask you because you were standing right next to me… He said did you see any flashes? I said, yes, well, I thought it was just me. He said no, I saw them, too." Stephen Gregory, FDNY.

"- Somewhere around the middle of the World Trade Center, there was this orange and red flash coming out. Initially it was just one flash. Then this flash just kept popping all the way around the building and that building had started to explode. The popping sound, and with each popping sound it was initially an orange and then a red flash came out of the building and then it would just go all around the building on both sides as far as I could see. These popping sounds and the explosions were getting bigger, going both up and down and then all around the building." Karin Deshore, befäl vid FDNY.

“- As we are looking up at the building, what I saw was, it looked like the building was blowing out on all four sides. We actually heard the pops. Didn't realize it was the falling - you know, you heard the pops of the building. You thought it was just blowing out.” Joseph Meola, brandman vid FDNY.

Här kan du läsa samtliga 503 vittnesmål från räddningsarbetare (pdf-format) som 9/11-kommissionen helt enkelt valde att inte titta på, i sin utredning.

Den sista spiken i kistan för den officiella versionen av vad som hände med de två tornen är fyndet av smält stål bland rivningsmassorna i uppröjningsarbetet. Brandmännens stövlar smälte av hettan i massorna. Temperaturer på upp till 800 grader Celsius uppmättes en vecka efter attacken. Leslie Robertson, en av ingenjörerna som konstruerade World Trade Center sa följande:

”- As of 21 days after the attack, the fires were still burning and molten steel was still running.” (The Newsletter of the Structural Engineers Association of Utah, volym 6, Nummer 2, oktober 2001, sid 3) Läs detta här.

Det smälta stålet och den intensiva hettan kan dock förklaras av användningen av Thermite. Vad är Thermite? Wikipedia definierar Thermite som ”…a kind of pyrotechnic composition of aluminium and a metal oxide which produces an aluminothermic reaction”

Thermite används bland annat till att svetsa under vatten och riva stålbyggnader genom att kapa balkarna med hjälp av den kemiska reaktion som Thermite skapar. Reaktionen genererar hetta på över 2400 grader Celsius och producerar smält järn och vit aluminium-rök. Programmet Brainiac på Discovery Channel förklarar hur Thermite fungerar här.
På följande länk kan du se en satellitbild av området där temperaturer mäts med termoteknik. Just där WTC 1, WTC 2 och WTC 7 stod var det fem dagar efter attacken fortfarande många hundra grader bland massorna. Kan den officiella versionen med brinnande jetbränsle förklara detta?

Trettio silvermynt senare
World Trade Center-komplexet har alltid varit i det offentligas förvaltning. Men sex veckor innan attentatet ändrades detta. Efter börskraschen 1987 behövde New York City skära i utgifterna och det beslutades att WTC skulle hyras ut. Larry Silverstein, en new york-magnat, tog över WTC 1, WTC 2, WTC 4, WTC 5 och mer därtill. Hyresavtalet sträckte sig över 99 år. Den 24 juli 2001 skrevs avtalet under och för första gången var komplexet i privat ägo. För 3.2 miljarder dollar köptes egendomen, värd 8 miljarder dollar. Silverstein bidrog med endast 14 miljoner dollar av egna pengar.

Silverstein försäkrade sitt nya förvärv så att det i händelse av en terroristattack skulle utbetalas det fulla värdet av komplexet plus att han blir befriad från de åtaganden innehavet förband honom till i 99 år. Sex veckor senare skedde elfte-septemberattentatet.

WTC 7 hade Silverstein byggt 1980 och hyrde ut vid tillfället. Efter elfte-septemberattentatet stämde Silverstein försäkringsbolagen och hävdade att det var två attentat hans byggnader hade råkat ut för, och därför skulle ha försäkringspengarna utbetalade dubbelt upp. Han vann den rättegången och efter ytterliggare några juridiska vändor slutade det hela med att Larry Silverstein fick 5 000 miljoner dollar i försäkringspengar på grund av de tre kollapsade byggnaderna. Blodspengar?

Bevisförstöring och justitiemord
När ett massmord på 2986 människor just begåtts skulle man kunna tro att myndigheterna gör allt för att kartlägga vad som hänt, hur det kunde hända samt sätta de skyldiga i elektriska stolen. En omfattande polisundersökning där varje ledtråd analyseras och tas tillvara. Vittnesförhör som omfattar alla som såg, hörde eller på något annat vis hade något att bidra med borde höras. Men vad hände efter elfte september 2001? Ingen polisundersökning, ingen rättsteknisk bevisning, inga vittnesförhör. Här kommer några exempel på underligt beteende från myndigheterna.

* Stålbalkarna efter de tre kollapsade byggnaderna exporterades snabbt till bland annat Indien och Kina för nedsmältning – innan en rättsteknisk undersökning hade påbörjats. Ingen utredning tillsätts och alla försök från civilt håll att få till en undersökning stoppas av regeringen. Inte förrän efter 441 dagar går Bushregeringen motvilligt med på ett tillsätta den s.k. 9/11-kommissionen. Först ville man att Henry Kissinger skulle leda denna, men så blev det inte. Senare skulle Thomas H. Kean och Lee H. Hamilton, ordförande och vice ordförande för kommissionen, hävda i sin bok Without Precedent: The Inside Story of the 9/11 Commission att ”…the Commission was set up to fail.”

* Attacken mot Pentagon är ett kapitel för sig. Pentagon är sannolikt den mest övervakade byggnaden i världen med eget luftvärn, säkerhetsstyrkor, minst ett 80-tal CCTV-kameror osv. Men vad än dessa kameror registrerade den ödesdigra dagen så släpper inte myndigheterna informationen till allmänheten. Det enda man har gjort är att släppa en suddig film som inte visar American Airlines Flight 77 krascha in i byggnaden. Tvärtom så beslagtog män som utgav sig för att vara FBI övervakningsbilderna från närliggande bensinmackar inom loppet av fem minuter efter attacken. Där kan man snacka om snabba insatser.

* Ex-presidenten Bill Clinton vittnade i fyra timmar under ed inför 9/11-kommissionen. George W Bush gick med på att vittna inför kommissionen under följande omständigheter: 1. Att han får ha vicepresident Dick Cheney med sig. 2. Att vittnesmålet inte sker under ed. 3. Att vittnesmålet inte skrivs ner eller spelas in på band. 4. Att kommissionens utfrågning begränsas till en timme. Källa: New York Times

* BBC rapporterade att WTC 7 (också känd som Salomon Brothers Building) hade kollapsat – en timme före kollapsen faktiskt skett. Så sent som 20 minuter före kollapsen hävdade man att WTC 7 hade kollapsat – samtidigt som man kunde se byggnaden stå kvar i bakgrunden. Hur kunde BBC veta att byggnaden skulle kollapsa när WTC 7 var den byggnad som var minst skadad? Titta på nyhetsinslaget här.


Attentatet mot World Trade Center, 11 september 2001 har blivit Sagan om de två tornen. Få vet om alla de övriga olösta frågorna från denna dag, till exempel det så uppenbart rivna WTC 7. Det finns en uppsjö av tvetydigheter, lögner, felaktigheter och propaganda om attentatet. Inget av dessa hade varit möjligt utan medieföretagens benägna stöd. Medieföretagen har resurserna och möjligheterna att granska den officiella konspirationsteorin, syna påståendena i sömmarna och bena ut härvorna. Men de gör det inte. Vare sig amerikanska medieföretagen eller de svenska medieföretagen gör detta.

Har du någon gång läst en enda kritisk artikel eller notis i svensk massmedia om attentatet? Klart du inte har, eftersom en sådan inte skrivits. Det är just detta som händer när den massmediala makten går samman med det politiska komplexet. En ohelig allians. Kvar står folken som tappat kontrollen över sina ledare. Och det de får nöja sig med, är en saga om två torn.


"The individual is handicapped by coming face-to-face with a
conspiracy so monstrous he cannot believe it exists."

J. Edgar Hoover

11 oktober, 2007

Pappa Frattini vill begränsa dina tankar

EU-kommissionären Franco Frattini hoppas på att kunna beskära friheten genom att människor inte ska få söka hur man vill på Internet. Ord som ”folkmord”, ”döda”, ”bomb” och ”terrorism” ska förbjudas från sökmotorer. På detta vis vill han skydda EU-medborgarna mot de som hatar oss för vår frihets skull, s.k. terrorister. Frattini menar att man genom censuren hindrar terrorister från att få information som kan hjälpa dem att terrorisera fria människor som vi.

Kommissionär Franco Frattini menar att yttrandefriheten inte kan komma i första hand längre. Istället ska kampen mot det som luddigt betecknas som terrorism komma främst. Det illavarslande med en luddigt definierad term är att dessa luddiga gränser kan flyttas fram eller tillbaka efter vad man från maktens sida anser passa de politiska målen. Med tiden kan vem som helst, som inte är helt passiv, definieras som terrorist. I Storbritannien har vissa politiker jobbat för att BNP ska omfattas av terrordefinitionen. Minns Martin Niemöllers ord: "Först kom de för att hämta judarna, men jag höjde inte min röst för jag var inte jude. Sedan kom de för att hämta kommunisterna, men jag höjde inte min röst för jag var inte kommunist. Sedan kom de för att hämta fackföreningsfolket, men jag höjde inte min röst för jag tillhörde ingen fack­förening. Sedan kom de för att hämta mig och då fanns ingen kvar som kunde tala för mig."

Detta är andra gången på kort tid som general Franco, förlåt kommissionär Franco, uppmärksammas på Rakryggad. Vid förra tillfället ville Franco Frattini att EU ska importera 20 miljoner invandrare de kommande 20 åren. Detta avhandlades här.

Franco Frattini framstår alltmer som EU:s George W Bush. George W Bush har startat närmast obegränsad inhemsk avlyssning, hemliga domstolar, hemliga fängelser, tortyr och krig med hänvisning till terrorism. Bush har också pressat hårt för en flyktingamnesti för illegala invandrare som för tillfället är någonstans mellan 12 och 38 miljoner i USA. Amnestin skulle också leda till en enorm anhöriginvandring. Frattini visar således skrämmande likheter med USA:s högste fasadpajas.

Censurförslaget ska presenteras för EU:s medlemsstater i november.

10 oktober, 2007

Riccardo fick bli 16 år

Återigen har det besinningslösa våldet i Det Nya Sverige slagit till. Ett ungdomsgäng ute efter spänning jagade ifatt Riccardo Campogiani, slog honom till backen och sparkade sedan ihjäl honom. Riccardo fick bli 16 år.

- Ingen kan förstå hur det känns. Det är sånt här man bara har sett på film, säger Riccardos pappa till tidningarna.

Hur lång tid ska det ta innan regeringen tar tag i den ökande grova brottsligheten? När ska man skapa en effektiv organisation åt polisen? När ska föräldrar ta ansvar för sina barn som springer lösa på nätterna? Och när ska man sätta in avskräckande åtgärder för dömda brottslingar? Hur mycket ska samhället urarta innan de som har makt verkligen gör något?

EXTRA: Massmedia släpper signalement på våldsman

Jag har tidigare kritiserat medieföretagen för att hålla inne med signalement på jagade brottslingar. Nu bryter man mönstret.

Metro, Aftonbladet, City Göteborg med flera beskriver den våldtäktsman, som jagas för två våldtäkter i Göteborg, såhär:

* Medelblond
* 25-30 år
* 185-190 cm lång


Detta har följande medieföretag meddelat. Aftonbladet, Metro, City Göteborg, Newsdesk, punktSE med flera. Visst är det härligt hur osjälviskt och konsekvent medieföretagen ställer upp för samhället?

Allvarligt talat – anledningen till att de släpper signalementet är naturligtvis att gärningsmannen verkar vara av europeiskt ursprung. Jag har tagit upp liknande fall tidigare här.

Jag hoppas innerligt att brottslingen grips. Chanserna är åtminstone större än normalt, när medieföretagen censurerar signalementet för att det inte passar in i deras världsbild.

09 oktober, 2007

Demokrati enligt SVT?

Denna vecka deltar SVT i ett globalt TV-projekt kallat ”Varför demokrati?”. SVT:s VD Eva Hamilton skriver om projektet ”Varför demokrati? Det kanske låter som en märklig fråga att ställa för oss som sedan länge lever i en trygg och stabil demokrati. Rösträtt, fria val, press- och yttrandefrihet och fred är sådant som vi tar för givet men som för många är något ouppnåeligt.”

Rakryggadläsare vet att det inte finns en ”trygg och stabil demokrati” i Det Nya Sverige och att SVT är en av orsakerna till detta. Medborgare tvingas från jobb, positioner och fack för att de är med i partier som inte ges samma rättigheter att bilda opinion, ordna möten och yttra sig om ämnen angelägna för folket. De avgörande samhällsfrågorna hålls borta från den offentliga debatten och en pseudodebatt hålls istället om diverse detaljfrågor.

Jag tror Hamilton menar det hon säger när hon skriver att hon vill ”…starta samtal i skolan, på arbetsplatsen, hemma vid köksbordet”. Men inte i det offentliga debattrummet, Hamilton?

Hon ställer även den retoriska frågan om demokratin kan köpas, kväsas och kapas. Öppna ögonen Hamilton! Men öppna även munnen och redogör i demokratins namn varför massinvandringens existens inte får debatteras. Eller är det inte förenligt med demokrati att debattera denna fråga? De rika medieföretagen styr sedan länge vad som ska upp på agendan och vad som inte får pratas om på den stora arenan.

Jag uppmanar alla rakryggadläsare att kontakta SVT och Hamilton med sakliga och välgrundade frågor om demokratin och varför inte globalismens sanna effekter får debatteras i Sverige idag.

Kontakta Eva Hamilton
Debattera på SVT:s forum om yttrandefrihet
Debattera på SVT:s forum om demokrati
Hemsida: Varför demokrati?

08 oktober, 2007

Reinfeldt handlingsförlamad - våldet vinner mark

Det går inte en dag utan att några av de många grova våldsbrott silas och sprids i krigsrubriker i Det Nya Sverige. Dödsskjutningar, knivhuggningar, gängslagsmål, rån, våldtäkter, utpressning, knarksmuggling, hedersmord och mutor. Välj vilken dag i veckan som helst, det ser lika eländigt ut oavsett val. Och vad ser vi för ledarskap från den högst ansvarige för Sverige?

- Det är klart att jag är oroad, vilken tonårsförälder är inte oroad. Jag är dessutom pappa till pojkar. Är det här som ska möta dem: Hänsynslöst oprovocerat våld. Det är ju denna rädsla man har, säger Fredrik Reinfeldt, statsminister, till TT.

Reinfeldt är inte bara en förälder – han är för fan statsminister! När ska han sluta skådespela och faktiskt agera? Den som väntar får uppenbarligen fortsätta med det. Sverige håller på att malas sönder av det kriminella maskineri som äter upp själva fundamentet vi står på. Globalismen har skapat oss ett vettlöst samhälle som knappt någon vågar stå emot.

Reinfeldt är en av globalisternas lakejer som söker rasera nationalstaterna med hänsyn endast till de monopolistiska globala företagens agenda. Och man förnekar det inte. Man hänvisar hela tiden till dessas behov, men döper om dem till ”utvecklingen” som om den är förutbestämd och inte styrs av människor. De människor som idag styr världen har helt andra värderingar än människor som du och jag. Ska det få fortsätta så?

Reinfeldt, var har du gjort av ryggraden?

07 oktober, 2007

Ett vägval

Inom pedagogiken pratar man om inre och yttre struktur. Yttre struktur är regler, uppmaningar och förordningar till exempel. Inre struktur är elevens medvetenhet om vad som är rätt och fel. Sunt förnuft och outtalade sociala överenskommelser, om man så vill. Bristande inre struktur kräver ökad yttre struktur.

Ett snarlikt tänkande kan appliceras på samhället i stort. En bristande inre struktur (gemensam naturlig värdering av vad som är rätt och fel genom frånvaron av allt för olika kulturer) kompenseras idag av ökad yttre struktur (övervakningskameror, fler lagar, minskad respekt för integritet och ohöljd pekpinnepolitik).

Detsamma gäller för USA:s inrikespolitik. En massiv miljonfaldig invandring över den öppna södra gränsen kompenseras genom det planerade obligatoriska inympadet av ett id-chip (RFID) på samtliga medborgare. (Samtidigt som George W Bush utger sig för att vara konservativ på något vis har han skapat USA:s mest naiva immigrationspolitik någonsin) Varje år strömmar det olagligen in mellan en och tre miljoner människor över den nästan obevakade södra gränsen.

Samtidigt har kontrollprocedurerna för flygpassagerare i USA gjorts så löjligt överdrivna att säkerhetskollen tar flera timmar. Att flyga 45 minuter kan numera ta 3-4 timmar. Detta är ett alternativ till att bomma igen gränsen, liksom att ösa vatten ur en sjunkande skuta är ett alternativ till att plugga igen hålet i skrovet.

USA:s övre skikt är beroende av en hög invandring för att hålla tillbaka arbetarlönerna. På detta vis kan en vanlig arbetare vanligtvis inte skapa en dräglig livssituation på det ekonomiska planet.

"The plot thickens" som britterna säger. Det hela mynnar ut i att valet slutgiltigt står mellan ett gränslöst globalt storebrorssamhälle och ett homogent samhälle med fokus på trygghet och gemenskap. Ett samhälle byggt på vetskap förvärvad över generationer, århundraden och årtusenden – eller ett samhälle baserat på en liten grupp människors illmariga penningbegär?

06 oktober, 2007

Häxbränning även i Storbritannien – protestera!

Det är inte bara i Det Nya Sverige som medlemmar i ”fel” partier blir av med sin inkomstkälla, får sina fackliga rättigheter indragna och blir förtalade av medieföretagen. Denna häxbränning sker även på andra håll i det ockuperade Europa. Nu senast är det Mark Walker i Storbritannien som tvingas sluta som lärare eftersom han är med i det felaktiga partiet BNP – British National Party.

Men gräms inte över detta, utan skriv under namninsamlingen för Walkers rätt att göra sitt jobb. Klicka på länken nedan. I skrivandet stund har 678 personer skrivit under för Mark Walkers rätt att försörja sig. Varje strå till stacken gör nytta. Ta dig några sekunder och bidra till denna enkla insats. Nu.

Länk namninsamling: Reinstate Mark Walker!

Sydsvenskan ljuger – igen

Sydsvenskans oavbrutna ljugande om brottslingars sanna identitet har uppmärksammats på bloggen. Sydsvenskan har även kontaktats, men eftersom de står svarslösa gav de inga livstecken ifrån sig på de frågor som är befogade och angelägna. Det är så när medieföretagen sitter på toppen, oemottagliga för kritik - man ignorerar de med mindre makt just för att man är maktfullkomliga.

Nåväl, till saken. Kanske minns någon knivmordet i Amager i Danmark för drygt två veckor sedan? En man högg ihjäl sin f.d. flickvän på öppen gata och försökte sedan hugga ihjäl sig själv. Sydsvenskan beskrev det på följande vis:

”Dramat mellan de båda svenskarna utspelade sig på Amager i södra Köpenhamn.”

Men Sydsvenskan talar inte sanning. Ingen av dem var svenskar. Kvinnan som mördades var iranska och mördaren kan ses på bilden till denna artikel (den ena är tagen från Aftonbladet och den andra från dansk media. Svårigheter att lista ut vilken bild som kommer ifrån Aftonbladet torde inte infinna sig).

Möjligtvis kan Sydsvenskan ursäktas denna gång i någon mån eftersom polisen påstår att de båda är svenskar. Sydsvenskan borde inte ta uppgifterna okritiskt.

Mordet ifråga var sannolikt ett s.k. hedersmord. Även Aftonbladet ljuger om identiteten. Man skriver att ”24-årig svenska flydde från sitt ex – höggs ihjäl på gatan” och ”de båda svenskarna hade fram till augusti i år en kärleksrelation”.

Glädjande nog försöker inte Norrköpings Tidningar att påstå att de är svenskar, men de säger heller inte att de är invandrare. När ska medieföretagen sluta leka mamma och pappa åt oss, och låta oss själva ta ställning?

Länkar:
Sydsvenskan: Kvinna knivhöggs till döds
Aftonbladet: Han hittade gömstället
Aftonbladet: Mördade sitt ex – på gatan
Norrköpings Tidningar: Man anhållen för mord i Köpenhamn

05 oktober, 2007

"Dåliga mesiga fega svenskar"

Bakom ord, fraser och uttryck finner man attityder och värderingar som talar sitt tydliga språk.

I denna artikel tittar jag närmare på hur Metro återspeglar svenskar som svarat i en undersökning om folks sexvanor. Lägg märke till skillnaden mellan en sakkunnigs tolkning och journalistens tolkning.

Pelle Ullholm (RFSU) tolkar undersökningsresultatet som följer:
"- Vi [svenskar] tycker nog att det i större utsträckning ligger på båda partner att ta sexuella initiativ".

Men i journalistens mun blir det istället såhär:
"- Svenskar är dåliga på att ta initiativ ...svenska män är mesigare..att våga fråga blir bättre med åldern..sex är viktigt för mesiga svenskar".

Bilden är tydlig. Svenska män vågar inte fråga (om sex?), och skulle vi komma till skott så är det svårt. Det beror på att vi är så mesiga. Det hela går igen och kan lätt kopplas till tidigare rasistiska skriverier om oss svenskar. Vi är kalla, tråkiga, stela och har ingen humor och ingen medkänsla. Detta är en helt accepterad form av rasism. Det finns inget sämre än en svensk i Det Nya Sverige. Eller ”gamla svenskar” som de kallar oss – de som ska bytas ut mot nya svenskar.

Just att lägga fram det som om en svensk kille skulle fråga en svensk tjej om hon vill ha sex, istället för att flirta/stöta på henne låter nästan som om han står med mössan i hand och ansöker om en intim stund. Om han vågar.

Det hela är ett av många sätt att framställa något på. Metro har gjort ett tydligt val. Men de kanske föredrar den mer muslimska attityden gentemot kvinnor än den samspelta rollen som svenska män och kvinnor har utvecklat?

Jag kan lova, att om undersökningsresultatet hade visat motsatsen hade Metro gnällt att svenska män är ojämställda, chauvinistiska, okänsliga och själviska. Det handlar om att de vill framställa människor de inte gillar i dålig dager. Fler behöver vakna upp och granska de icke-folkvalda för vad faktiskt gör. Metro suger verkligen.

Länk: Svenskar sämst på att sex-ragga

04 oktober, 2007

Vi kan lära av invandrarna

Ofta, och alltid till leda, får vi höra hur vi har mycket att lära av invandrarna. Som om vi vore små barn som behöver någon som ska tala om för oss hur vi ska vara och bete oss. Jag har alltid sagt att vi duger som vi är och att vi har rätten att vara oss själva. Inte sagt att vi inte kan ta intryck av andra kulturer, utan snarare att vi inte ska behöva få andra kulturer uppkörda i nyllet.

Låt oss själva välja när vi vill ta del av andra kulturer genom att vi reser till dem och hälsar på, istället för att våra politiker bjuder in dem att permanent ta våra bostäder, lärare, skattepengar och arbeten.


Här kan en sketch från Norge ses, som parodierar åsiktsminoritetens ständiga tjat om att vi ska lära av invandrarna. Det är uppenbart att man i Norge får skämta om massinvandringen så som vi inte får göra i Sverige...

03 oktober, 2007

Konsten att ta debatten

Det finns mycket att säga om etablissemangets sätt att ”ta debatten” med de som tycker annorlunda. Få formulerar åsiktsminoritetens attityd så bra som Galenskaparna & Aftershave i låten ”Håll käft!”. Hör kaosteoretikernas budskap i sångtexten:

”Håll käft, när du pratar med mig! // Ska du vara här, så försvinn! // Håll käft! För jag vet nog vem du är! Okej!? // Du tror att du är så smart, men jag har också tänkt en gång
- och jag har tänkt klart!”

02 oktober, 2007

Fångar sorgsna över det lidande de orsakat sina anhöriga

Nu har det kommit en kravlista från fem fångar i säkerhetsavdelningen Kumlabunkern. De har inlett en hungerstrejk för att få igenom följande krav:

1. Lindrigare besöksregler
2. Bättre rymningsmöjligheter
3. Något att göra på dagarna.

Man vill ha igenom dessa krav - med omtanke av sina familjer. Man klagar på att ”Åtgärderna i kombination med de stränga besöksrutinerna och de allt längre vistelserna i landets säkerhetsavdelningar har medfört att det inte bara i teorin utan även i praktiken har blivit omöjligt att rymma”.

Ja, visst är det jobbigt att försätta sig i situationer man inte gillar? Och att dessutom genom sina gärningar placera sig i ett fängelse som helt öppet försöker hindra ens rymningar är direkt oacceptabelt. Ska man sitta på ett fängelse ska det ju finnas teoretiska, såväl som praktiska, möjligheter att rymma så att man kan umgås med sin familj när man väl känner för att för en gångs skull ta ansvar gentemot sin egen familj.

Och sysslolösheten? De hade en gång valet mellan att skaffa sig ett arbete eller att snylta på andra genom brottslighet. Om man tyckte det var viktigt att syssla med något på dagarna och kunna umgås med familjen kanske man skulle välja något annat än ett fängelse?

Men jag är inte omöjlig, jag kan tänka mig att erbjuda dessa fegisar sysslor. Än finns det väl avlopp som ska dräneras, kemikaliecisterner som ska rengöras och utgångna livsmedel som ska hanteras?

Jag kan inflika att syssla nummer två har jag en gång haft – och detta utan att ha begått brott. Det är en alldeles speciell känsla att kräla på alla fyra i kemikalier iförd läckande skyddskläder för att på kvällen efter en arbetsdag vara tvungen att tvätta utomkroppsliga ämnen ur näsan. Jag såg inte det som ett straff då, men jag visste ju heller inte att det idag anses vara ett straff att svassa runt i filttofflor, ha kabel-tv på rummet och på lördagarna tvingas bre sina mackor själv på Kumlabunkern.

Till sist vill jag uppmuntra Sebastian del Gaiso, Tony Olsson och de tre andra fångarna att fortsätta hungerstrejken så långt det är möjligt. Det är viktigt för oss alla…

Källa: Gustafsson i Säffle

01 oktober, 2007

Myten om bildade människor

Vid ett flertal tillfällen har olika attitydsundersökningar använts av politiska skäl. Senast den s.k. Mångfaldsbarometern av Uppsalauniversitetet. I sådana här fall har man gjort gällande att högutbildade är mer öppna för ett etniskt splittrat samhälle än lågutbildade, som enligt samma undersökning i större grad är motståndare till detta.

Det som ska underförstås med dessa uppgifters entré i den begränsade nyhetsfloran är att välutbildade smarta människor väljer den globalistiska agendan medan de dumma okultiverade primaterna med hår i knävecken inte förstår vad som är bäst för oss alla.

Ligger det något i detta? Min personliga erfarenhet, vilket stöds av de olika lärosätenas propagerande för s.k. mångfald, är att universitetsutbildning i hög grad har assimilerat globalistiska politiska ställningstaganden, problemformuleringar och perspektiv. Studenterna får en snäv fastlagd politisk hållning med den akademiska bröstmjölken. Sannolikt kan många högutbildade rakryggadläsare verifiera detta. Universiteten är rena dockfabrikerna.

En annan faktor som spelar roll (och som gäller för hela samhället i stort) är en utbredd medvetenhet om att man inte når speciellt långt i karriären om man inte anammat vissa globalistiska stöttestenar. Ju högre man strävar, ju större är denna medvetenhet och (dessvärre) anpassning.

Ytterliggare en tes som troligtvis äger berättigande är att lågutbildade svenskar oftare bor i direkt kontakt med den s.k. mångfalden och därför har mer vardagsnära än utopisk vetskap om denna. Detta påverkar inställningen till den påtvingade inrikespolitiken.

Apropå Mångfaldsbarometern kan det anmärkas att frågorna är öppet propagandistiska då man jämställer en hög andel invandrare i befolkningen med den utopiska visionen kallad mångfald. Detta undanröjer den teoretiska möjligheten att svenskar i sig själva anses ha en mångfald. Med andra ord är en värdering inbakad i frågorna vilket leder svaren i en viss riktning. Mångfaldsbarometern är utan tvekan ett politiskt integrationsprojekt.