31 januari, 2008

De (nästan) tusen lögnernas krig

Det är vid det här laget tydligt att den amerikanska regeringen ljög och förfalskade bevis för att kunna starta kriget mot Irak. Den första lögnen var att Saddam Hussein hade massförstörelsevapen. Den andra lögnen var att Saddam Hussein sponsrade Al Qaida. Vad gäller den första lögnen hade Hans Blix och FN sedan tidigare klarlagt att det inte fanns massförstörelsevapen i Irak. Detta spelade dock ingen roll för amerikanerna då kriget redan var planerat.

Den andra lögnen, att Hussein sponsrade Al Qaida, finns det inga bevis för men den är synnerligen passande för att starta ett krig mot Irak då man redan anklagat Al Qaida för att ligga bakom attacken mot World Trade Center och Pentagon för 6 år sedan. Sanningen är snarare att Saddam Hussein under sin regeringstid gjorde allt för att bekämpa muslimska terrorister i Irak. Det var först när han avsattes som han odlade skägg och började hänvisa till Allah.

I amerikanska Senatens rapport ”Report on postwar findings about Iraq´s WMD programs and links to terrorism and how they compare with prewar assessments” skriver man följande:

”Saddam Hussein was distrustful of al-Qaeda and viewed Islamic extremists as a threat to his regime, refusing all requests from al-Qaeda to provide material or operational support.”

Nu har en oberoende nyhetsorganisation vid namn The Center for Public Integrity tillsammans med en annan, tillika oberoende organisation, sammanställt en rapport som visar att den amerikanska regeringen från attacken den elfte september 2001 till augusti 2003 vid hela 935 tillfällen ljugit för att kunna bedriva ett krig i Irak. Ett diagram över lögnerna finns att se här.

Vid dessa 935 tillfällena är ovanstående två lögner använts. Nedan följer en statistisk listning av lögnarna och deras dåvarande titlar:

¤ President George W Bush ljög vid 260 olika tillfällen (232 ggr om massförstörelsevapen och 28 ggr om påstådda Al-Qaida-kopplingar)

¤ Utrikesminister Colin Powell ljög 254 gånger (244 ggr om massförstörelsevapen och 10 ggr om påstådda Al-Qaida-kopplingar)

¤ Försvarsminister Donald Rumsfeld spred lögner 109 gånger

¤ Pressekreterare Ari Fleischer ljög också 109 gånger för allmänheten

¤ Vice försvarsminister Paul Wolfowitz ljög vid 85 tillfällen

¤ Rådgivare i nationella frågor, Condoleezza Rice tog 56 chanser att ljuga

¤ Vicepresident Dick Cheneys lögner stannar vid 48

Trots alla dessa lögner har inga försök gjorts att åtala dessa för lögner som lett till att många människors liv tagits samt för missbruket av många miljarder dollar av skattebetalarnas pengar som gått till krigsindustrin. Medieföretagen driver inte frågan. Inte heller Demokratiska partiet. De skyldiga kommer återigen undan.

30 januari, 2008

Insändare: Vägen till Harmageddon…

Du och jag är respekterade medborgare i Sverige. Vi är självständiga individer och vi har ett namn. Vi har en identitet och ett anseende. Vi tänker och handlar olika. Vi har olika smak och tycke. Vi har dock gemensamma beröringspunkter: vi sätter frihet och integritet högt på dagordningen.

Vi har vänner. Vi är singel, sambo, gifta och har familjer och är ansvarsfulla mammor och pappor till våra barn. Vi försöker vara goda föredömen. Vi kan ta hand om oss själva. Vi kan fatta svåra beslut inom familjen och i anslutning till våra jobb. Vi har tider att passa. Vi har rättigheter, men också skyldigheter.

Vi har körkort, kreditkort, pass, vapenlicens och medlemskort på gymmet. Vi har hus, bil, motorbåt, husvagn, trädgård och vi har fritidsintressen. Vi njuter av god mat och en flaska gott vin. Vi skrattar och vi gråter. Vi har social kompetens och rättspatos.

Vi åker på semester. Vi jagar, fiskar, spelar golf och sparkar fotboll. Vi arbetar. Vi har avancerade jobb och jobb med lägre status. Vi vill att allt skall fungera i landet. Vi har gått i skolor och har akademiska utbildningar. Vi är snickare, rörmokare och bilmekaniker, och konstnärer som låter vår kreativitet förgylla omgivningen. Vi är alla kuggar i samhällshjulet.

Vi är både teoretiska och praktiska. Vi behärskar matematik, kemi, fysik, historia och litteratur. Vi kan fotografera och vi kan köra rallycross. Vi är stolta över vad vi gör, vad vi kan och vad vi har uträttat med våra liv. Vi är omtyckta bland vänner och bekanta. Vi har åkt runt i världen och har sett en hel del. Vi står med båda fötterna på jorden mitt i den svenska vardagen. Kort sagt: vi är människor av vår tid och värda all tillit, respekt och ödmjukhet. Det är vi som bär upp Sverige.

Tillsammans skulle vi, vilken dag som helst, kunna börja hjälpa till att rädda vårt land från den apokalyps som är nära förestående. Fast det får vi inte. Dessutom förvägras vi två av demokratins grundprinciper: rättigheten att protestera mot det som är galet i vårt land, samt den självklara rätten till trygghet i samhället.

Sveriges Gulagarkipelag
Vi har - var och en av oss - kompetens, kunskap och livserfarenhet vida överlägsen den, som finns bland de individer som försöker fånga och stänga in oss i den politiskt korrekta fållan. Och vars främsta mål är att döda vår personlighet och frånta oss vår insikt samt baka in oss i den anonyma, politiska vetedegen. Man vill göra oss till marginella stereotyper, vilket börjar redan på dagis; Sveriges gulagarkipelag.

Trots allt vad vi är och allt vad vi kan… försöker etablissemanget i landet förnedra och förolämpa oss, med vanföreställningen att vi är mindre värda och därför tror sig kunna trampa på oss! Man försöker med hot, repressalier och genom att utestänga oss från det offentliga rummet, förtrycka och baktala oss. Varför? Jo, för att vi utgör ett potentiellt hot mot likriktningen. Detta genom att vi vågar peka på sanningen. Den obehagliga och obekväma sanningen. Sanningen som Sveriges samlade administrationer, tillsammans med mediaföretagen, konsekvent försöker tiga ihjäl, som om den aldrig hade existerat.

Vad då för sanning? Jo, det utan någon som helst jämförelse största socialpolitiska problem som Sverige någonsin konfronterats med! Den besinningslösa invandringen till landet, med tillhörande katastrofala effekter som den medfört: ekonomiska, kriminella, religiösa, sociala, politiska, kulturella, demografiska…

Vi är naturligtvis mycket medvetna om att vi har rätt. Dessutom är det statistiskt fullständigt osannolikt att, alla med avvikande åsikt - från den av etablissemanget vedertagna - kan ha fel. Det är tryggt att veta!

Hur länge…
Vi känner förstås till att makt korrumperar. Vi vet samtidigt att det är de mest obegåvade, osäkra och individer med svagt självförtroende och de sämst intellektuellt bemedlade som faller för frestelsen att missbruka makten. Man ser helt enkelt en billig möjlighet att sätta sig på andra; utan att närmare behöva precisera varför! Dessutom behöver man inte prestera något väsentligt.

Att hävda sig på andras bekostnad, är förstås lika befängt som oacceptabelt. Sveriges båda maktcentrum; mediaföretagen inom press, radio och TV samt politikerna, har dock valt att gå denna primitiva och på sikt mycket olyckliga väg. Osökt dyker denna fråga upp:

- Hur länge skall vi acceptera att bli behandlade som mindre vetande? Uppfattade som obildbara idioter om vi försöker göra vår röst hörd. Då vi med allra största bestämdhet vet att, många av oss är långt mer begåvade och i all väsentlighet smartare än de som kallar sig politiker och journalister.

- Hur länge skall vi svälja och bita ihop? Då relevant kritik endast bemöts med förödmjukande, vilseledande och förnedrande invektiv. När det som dagligen händer runt omkring oss, oförfalskat och med uppenbar tydlighet visar att vi oftast har fullständigt rätt!

- Hur länge till skall vi tvingas knyta våra händer i byxfickorna? I ilska över att behöva stå och se på, utan att få göra något, när vårt hemland sjunker allt längre och djupare ner i ett mörkt, svart hål. Vi ser ett Sverige i upplösning.

- Hur länge skall vi godta diagnosen ”rasist” eller ”främlingsfientlig”, då vi inte sväljer den politiskt korrekta medicinen som ordineras i starka överdoser av etablissemanget? I samband med att åsiktsdiktaturens hantlangare desperat, genom alla tillgängliga medel, försöker proppa oss fulla med hycklerikoncentrat, desinformationssuppositorier och propaganda via medialt dropp, kompletterat med samhällstillvänd rehabilitering genom SVT:s ”hemma hos reportage” i något förortsghetto i Malmö eller Stockholm. Allt detta i ett enda syfte: förhindra självständigt tänkande.

I gamla Sovjetunionen pumpade man så kallade dissidenter och oliktänkande fulla med penicillin för att blockera hjärnan. De besvärligaste låste man in. I Sverige stänger man dem ute…!

Ovärdigt ett EU-land 2008
Varför vill man oss då så illa? Media och politiker. Vilka i realiteten i Sverige lever i en korrupt symbios, där man är starkt beroende av varandra. Det finns en tyst överrenskommelse, och där man gemensamt stulit och låst in demokratin på tidningsredaktioner och i SVT:s studior. Därmed tillåts den inte utvecklas med sin inbyggda dynamik. Samtidigt hindras demokratin effektivt från att nå det offentliga rummet.

Hade demokratin fått fri tillgång till den centrala samhällsscenen, skulle media i sin nuvarande form omedelbart kollapsa, och den politiska hierarkin självdö. Därför är man livrädd för att ballongen skall spricka, och sanningen nå rampljuset. Ett annat gammalt beprövat grepp man använder är: censur. Därmed har den totalitära staten visat sitt allra fulaste tryne. Medborgarna är vare sig värdiga eller betrodda att, hantera sanningen eller demokratin. Detta är ovärdigt ett EU-land år 2008. Visst, jag talar om åsiktsdiktaturen Sverige!

De flesta människor äger en stolthet, en del mer andra mindre. Vi som inte nöjer oss med manipulerade eller färdiga sanningskoncept, alternativt tillrättalagda åsikter - har mycket av både det ena och det andra: stolthet och integritet. Och detta skall vi vara mycket rädda om! Att försöka trampa på oss låter sig aldrig göras… Aldrig!

Frågan är bara: hur länge skall vi tillåta oss att bli hunsade och förödmjukade av media och politiker, och inte tillåtas att själv få bestämma hur vi vill att det skall se ut i vårt eget land? Vill vi att våra kvinnor skall låsa in sig, i rädslan över att bli våldtagen om de går utanför dörren? Vill vi leva med risken att få en rånares kula i skallen på väg till banken, bensinmacken eller till videobutiken? Vill vi att våra barnbarn skall vakna upp till böneutroparens gnällande från någon minaret i kvarteret?

Med dagens utveckling, håller vi sakta men säkert på att slussas in i ett totalitärt system - präglat av autokratins intolerans - genererat av hot, invektiv, repressalier och trakasserier mot dem som inte inrättar sig i det multikulturella ledet. Samtidigt som det barkar i väg mot ett oundvikligt Harmageddon.

Orolig medborgare

29 januari, 2008

Ungdomsgäng i Borås åtalas

Kanske minns någon tidningarnas skriverier om de händelser som utspelade sig vid gamla vattentornet i Borås? Det var på nyårsafton när många samlats för att skjuta raketer, som ett ungdomsgäng sköt raketer på firande svenskar istället. När en kvinna sa till ungdomarna att sluta tvingade de in en raket i hennes mun. Samtidigt sköts en raket på hennes väninna så att hon slogs till backen och håret började brinna. Kvinnan fick andra gradens brännskador.



Kvinnan som fick en raket i munnen berättar om ett hat som lyste ur killens ögon. Han kallade henne ”jävla hora!” och hotade tända på.

Gänget fortsatte sedan till kårhuset där de slog ner entrévärden. Detta och raketen i munnen åtalas gänget för nu. Raketdådet som träffade den andra kvinnan lämnas därhän då det inte finns bevis på vem som gjorde det.

Rakryggad anförtror här läsarna ungdomsgängets identitet. De åtalade är:

¤ V** Chin P***, kines, född -89
¤ Tapia V****, chilenare, född -91
¤ V** Chau P***, kines, född -88 (bror till Chin)
¤ Khalil B*******, irakier, född -90
¤ Babak A********, iranier, född -88


Målnumret är B 23-08 på rotel 7. Sannolikt har samtliga åtalade svenskt medborgarskap.

Externa länkar
Fem personer åtalade efter raketdådet vid vattentornet

28 januari, 2008

Expo polisanmälda!

Expo, den privata stiftelsen som håller koll på våra telefonsamtal, tycks nu hamna i klistret för sin självpåtagna roll som mästrande pappa åt hela svenska folket. Efter att Expressen offentliggjort att Expo tillhandahållit privatpersoners telefonlistor och bank- och girotransaktioner har en av alla de som reagerat på klavertrampet valt att polisanmäla. Det är en Exilen-debattör med alias Tokes Son som anmält Expo med stöd av lagen om post- och telehemlighet samt banksekretessen och sekretesslagen. Enligt dessa lagar är det olagligt att snoka i andra människors telefontrafik och dennes göranden med sin egen bank.

Så frågan om hur Expo kommit över privatpersoners samtalsinformation och post- och bankgirobetalningar är nu ett ärende för chefsåklagaren i Eskilstuna (dnr ÅM 2008/0531). Jag önskar rättvisan och Tokes Son lycka till med ärendet. Expo har fått leka pekpinnecentral länge nog.

Expo ser dig

Den privata organisationen Expo utkristalliserar sig alltmer som en storebror åt alla som har politiska åsikter. Ingen kan yppa ett ord mot globaliseringen/nykoloniseringen av Sverige utan att stämplas som någon synnerligen suspekt person i Expos dunkla register. Åsiktsregistreringen i sig är deras centrala uppgift. När det närmar sig val har man ofta sammanställt en bok eller en rad ”avslöjanden” för att maximera delkontroll över valutgången. Man kallar det granskning. Granskning och avslöjanden aldrig varit så politiskt koordinerade och politiskt motiverade som hos Expo.

Expo själva beskriver sig som en ”privat forskningsstiftelse”. Men isåfall är de den första forskningsstiftelsen utan forskare, för expo-medarbetarna har inte någon som helst forskarutbildning - som de vill uppge i alla fall. Inte heller anger de vad deras kvalifikationer för forskningsarbete skulle tänkas kunna vara. Man påstår även att man, bland annat, granskar antisemitismen i samhället. Men deras publikationer och hemsida är kliniskt rensad från all sådant som kan kopplas till islamistiska rörelser. Mycket märkvärdigt sätt att granska antisemitism, med andra ord. I själva verket har Expo rötterna i den vänsterextrema rörelsen, något man helst inte pratar om.

I blaskan Expressens senaste skriverier, där ett fåtal Sverigedemokrater ska ha beställt böcker från fel ställe och donerat pengar till fel organisationer, har bakgrundsinformationen kommit från Expo. Tydligen har Expo tillgång till privatpersoners telefonlistor ur vilket de fått sin information. Borde inte alla medborgare vara oroliga när en privat organisation granskar folks privata telefonsamtal och låter ett privat företag sprida informationen i sina publikationer?

Finns det ens en teoretisk möjlighet att Expo kan få tag i den här informationen på laglig väg? Polisen måste ha tillstånd för sådana aktioner, så vad gäller för Expo? Angående bokköpet kan man bara undra om Expo och Expressen överhuvudtaget hört frasen ”att fritt få söka sin information”?

Men kritiken har inte låtit vänta på sig. Kurt Lundgren skriver på sin blogg den 26 januari att ”… Expos spaningar är…ett av de mest allvarliga ingrepp i den personliga integriteten”. Man tycker på bloggen även att ”det börjar nu bli dags för lite allvarligt journalistiskt grävande om Expos fasoner och metoder.” Där är jag inte sen att hålla med. Det är på tiden att det väcks frågor kring Expos metoder, för i denna organisation tycks det finnas ett embryo till ett nytt storebrorssamhälle. Något vi nog kan klara oss utan?

27 januari, 2008

”Priset till gnälligaste jävla folkslag går till…”

Är det något som saknas i Det Nya Sverige så är det ohejdade känsloutbrott mot konsekvenserna av den politik som håller på att sänka hela Sverige till botten. När jag stötte på nedanstående blogginlägg på en, för mig okänd, blogg var det en befrielse att läsa en rasande ordström från en subjektiv vinkel från Mia, kvinnan bakom nämnda blogg - BasinCityBlues. Ordvalet är vågat och vulgärt vilket är naturligt i en text av den här karaktären. Håll till godo!



Och priset för gnälligaste folkslag går till…
Varför måste alla blattar gnälla så förbannat hela jävla tiden? Siktar det på nån slags jävla global prisutdelning som jag missat? Vad fan ÄR detta?
Åh gud det är så synd om oss för vi måste bo i förorten. Åh guuuud vi lider för att vi är fattiga. Åh gud vi liiiiiider för att vi måste råna och slå ned folk för att vara balla. Åh guuuuud ååååh alla helvetes förbannade kval.

Shut
the
fuck
up.

Så här är det va: Förorterna var fina områden innan ni flyttade dit. Ni har fuckat upp dem själva. Jag har bott i en av Sveriges jobbigaste förorter länge och inte fan är det de ytterst få svenskarna där som förstör hela jävla stället. In fact har det funnits fattiga och socialt utslagna svenskar i evigheter, men de har inte förstört hela stadsdelar med extremt våld och kriminalitet för det.

Här har ni alltså socialbidrag, bostad, sjukvård, alla chanser till utbildning, karriär och ett fint jävla liv presenterade på ett silverfat. Det är bara att ta för sig. Men nej, det ska gnällas istället. Var det bättre i mellanöstern eller? Är livet lättare där? Är det liksom lulligare och friare och finare med mer möjligheter? Ja men fucking flytta då! Ni kan språket och kulturen, ni har säkert
familj att bo hos. Seriöst håll käften och dra. Om jag bodde i ett ”hemskt land” och hade en bättre valmöjlighet skulle jag flytta direkt. Men nej, det faller inte heller på läppen va?

Och gud förbjude att man ska behöva göra som alla andra, vi som släpat oss iväg från förorten. Gå i skolan och skaffa en jävla utbildning och kunna flytta själv. För det är vad, för jobbigt? Det är lättare att råna folk? Eller åh, nej nu vet jag, ni blir diskriminerade mot på arbetsmarknaden? Glöm kvotering och all sån skit, det är nog bara en myt.

Jag är TJEJ, kom inte och snacka om diskriminering! Jag har dessutom bott flera år i ett helt nytt land med en helt ny kultur och ett språk jag inte kunde prata eller förstå alls och det var skitsvårt. Men jag lärde mig och uppförde mig och försökte bidra till deras samhälle och inte fan betedde jag mig som en jävla demolerande parasit.

Det finns tusentals invandrare i Sverige från alla delar av världen. Det finns thailändare, tyskar, sydamerikaner, spanjorer, finnar, indier och allt jävla möjligt. Men ingen gnäller lika mycket som mellanöstern/arabblattarna. Vad fan sysslar ni med? Fattar ni inte hur jävla tragiska ni ser ut? Vad vill ni ha? Sympati eller? För att Sverige hade mage att erbjuda er det där silverfatet när ni inte hade någon annanstans att ta vägen? Gud förbjude.

Om det nu är så jävla hemskt i förorten kan ni fan fixa det själva. Det är er stadsdel eller hur, där inga ‘’svennehoror” hör hemma? Kom då fan inte och gnäll till svennehororna när ni har problem. Fixa ett jävla neighbourhood watch system, håll koll på de unga pojkarna så de inte behöver bli fängelsekunder, försök att se till att varenda jävla brud inte blir
gängvåldtagen eller hedersmördad eller vad fan som ligger på agendan för dagen. Men nä inte det heller? Är det också jobbigt?

Varför orka bry sig när man kan ha svensk jävla skattebetald polis spendera 15 bilar på att cirkulera stället på nätterna för att det är så förbannat
mycket kriminalitet. Ni vet själva lika väl som jag att polisen får spendera miljoner av sina resurser bara för att hålla koll på förorterna. Vet ni hur jävla mycket stålar ni kostar det svenska samhället?

Jag blir så jävla trött. Finns det ingen jävla end på gnället? När fan är ni nöjda? När ni får flytta till ett land där ni får 60.000 i månaden skattefritt utan att göra ett skit och bo i en jävla mansion och ha en personlig parad med fyrverkerier och konfetti varje dag som hyllar er underbara fantastiskhet? Sverige har för fan böjt sig åt alla olika håll och tagit alla jävla kompromisser möjliga för att göra er nöjda.

Tror ni att samma sak skulle hända om en miljon svenskar flyttade till Iran? Tror ni de skulle ge svenskarna några som helst förmåner? Tror ni någon slags mellanösterstyre skulle låta dem hota den lokala befolkningen? Eller låta dem sprida en totalitär ideologi som förespråkar vad som är tvärt emot landets jävla grundlagar? Och sedan mordhota dem som säger emot? Tror ni de skulle låta svenskarna sprida mer grov kriminalitet än vad som någonsin inträffat tidigare i hela landets historia? Tror ni de skulle låta svenska flickor gå utan slöja?

Och så undrar ni varför så många svenskar inte vill ha er här, och varför de blir fler och fler varje sekund, och varför det blivit nästan helt rumsrent att vara Sverigedemokrat. Men whooopdefuckingdoo vilket jävla mysterium. Ring Mulder och Scully, eller för fan kontakta NASA direkt för det kommer att krävas riktiga genier för att lista ut den gåtan.

Svennehororna, kära ni, är trötta på att behöva städa upp (och betala för) eran jävla skit.
*fräs*
~

Milld: Jag är kränkt av att klumpas ihop med Funebo

Häromdagen berättade jag att Sverigedemokraternas ledning börjat samarbeta med en f.d. medlem som för några år sedan stal partiets medlemsregister och gav det till massmedia. Denne Tommy Funebo har nu författat ett av de 20 kapitlen i SD:s kommande jubileumsbok. Det har även Jan Milld, f.d. partimedlem och grundare av Blågula Frågor. Att Funebo bjöds in i projektet gjordes utan Millds vetskap och nu känner sig Milld överkörd av partiet. På sin blogg skriver han:

”- Personligen känns det kränkande att på detta vis placeras i samma fålla som Funebo.”

Milld skräder inte orden utan menar att partiets agerande ”vittnar om förvirring och avsaknad av kompassriktning inom SD”. Han reagerar också mot ordförande i jubileumskommittén, Jens Leandersson, använder hans deltagande som en ursäkt att låta Funebo vara med i samma projekt. Jag känner stor sympati för Millds reaktion och förstår hans besvikelse.

Personligen tror jag många tar illa vid sig av partiledningens agerande. Enligt initierade uppgifter är det endast David Lång och Jonas Åkerlund i SD:s partiledning som motsatt sig Funebos deltagande. All heder åt Lång och Åkerlund!

Jag hoppas även framöver få ta del av Jan Millds skarpsynta bloggande.

26 januari, 2008

Invandrargängs misshandel fastnade på bild - Expressen censurerar

Fyra av fem kvinnliga invandrare i ett gäng hamnade i en övervakningskameras blickfång när de i numerärt överläge begick våldsbrott. På tunnelbanan överföll, misshandlade och rånade de två flickor.

Det var den 30 december 2006 som två flickor klev på tunnelbanan. Där möttes de av ett gäng fega invandrartjejer som krävde att få “låna” mobiltelefonen. Flickorna vägrade. Då började misshandeln. Sedan drogs en av flickorna bort en bit i vagnen där gänget fullföljde misshandleln. Den andra flickan fick se sig förnedrad när gänget tömde juice över henne. Ingen passagerare lade sig i. När väl flickorna klarade av att ta sig från platsen hade gänget redan kommit över den eftertraktade mobiltelefonen.

En av flickorna berättar:
- Jag blev rädd när jag insåg att alla människor där bara låtsades som ingenting.

Nu vädjar polisen om hjälp och publicerar övervakningsfoton på fyra av de fem invandrarna. Du Rakryggadläsare som har sett dessa mesar - prata med polisen och låt oss få ynkryggarna från gatorna för 1-2 månader. Kontakta Efterlyst på telefon 08-702 00 90.

Men de två flickornas förnedring slutade förvisso inte i och med misshandeln. Den fortgår när nu Expressen väljer att sudda ut de misstänkta invandrarnas ansikten på polisens bilder. Återigen leker Expressen svenska folkets förmyndare. Men snälla Expressen, de flesta av oss är vuxna och har redan mammor och pappor som, hör och häpna, behandlar oss som självständiga vuxna individer. När ska ni också börja med det?

Jag passar på att hänvisa till Erik Hellsborns politiska blogg då det var där jag fick reda på denna nyhet.


Intern länk
Rakryggads tidigare skriverier om signalement och censur av dessa.

25 januari, 2008

Expomedarbetare i SD:s jubileumsbok

UPPDATERAD
Att bli medlem i Sverigedemokraterna är ett svårt och stort steg. Detta eftersom partiet är hårt stigmatiserat av de som har yttrandeprivilegium och tolkningsföreträde i samhället. När jag gick med år 2000 var jag själv mycket betänksam. Jag oroade mig för vad som skulle hända om det kom ut. Efter mycket om och men ansökte jag ändå om medlemskap och var sedan medlem fram till februari 2006. Även för dagens medlemmar är det förknippat med stort risktagande att bli medlem. Anseende, hem, hälsa, familj och karriärmöjligheter sätts på spel – om det skulle komma ut att personen ifråga är medlem.

Det är därför det inte råder några tvivel om att partimedlemmarnas integritet kränktes grovt med början mellandagarna 2003. Det var då partistyrelseledamoten Tommy Funebo föregick ett uteslutningsärende mot honom och lämnade partiet på det mest skadliga och sorgliga sätt man kan tänka sig. Under armen bar han sitt stöldgods: partiets medlemsregister, samtliga kandidaters vandelsförsäkran, interna styrelsemäjl för åren 2000-2003, mötesprotokoll samt interna organisationsdokument. Han hade också, när han förstod att han satt löst i partiet, i hemlighet bandat partistyrelsens möten.

Allt detta material lämnade han över till Expo - en stiftelse och tidskrift som har som uppgift att åsiktsregistrera systemkritiker - som på den tiden betraktades som SD:s största fiende. Detta ledde till att Expo året efter gav ut boken "Sverigedemokraterna från insidan" där en stor del av det stulna partimaterialet publicerades, inklusive hela stockholmsdelen av medlemsregistret. Expo säljer boken på sin hemsida med följande ord: ”Hemliga styrelseprotokoll, interna maildiskussioner och bandade styrelsemöten. Läs om hur partiet finansieras och av vem. Lär dig känna partiets medlemmar och var de kommer ifrån. Boken ger dig en unik inblick i det största partiet utanför riksdagen.”

Detta leder mig fram till den här artikelns kärna. Nyligen offentliggjorde Sverigedemokraterna att man snart utkommer med en jubileumsskrift då partiet firar 20 år som parti. Skriften ”20 röster om 20 år" är skriven av 20 olika personer som på ett eller annat sätt har erfarenhet av partiet. Förutom gräddan i dagens Sverigedemokraterna skriver också f.d. sverigedemokrater i skriften. En av de som får författa ett eget kapitel är Tommy Funebo. Det är obegripligt, enigmatiskt, häpnadsväckande, nedslående. Vad tycker dagens medlemmar om detta? Vad tycker de medlemmar som utelämnades åt Expo tack vare Funebos förräderi? Och vad ska man tycka om dagens partiledning som godkänt detta?

Från jubileumskommitténs sida tycker man att det är beklagligt att Anna-Lena Lodenius tackat nej till att vara med och författa skriften (!). När jag kontaktar Jens Leandersson, ordförande för jubileumskommittén förlöper en intressant diskussion. Jag frågar hur i h-e de kan bjuda in Funebo, som utelämnat ett fyrsiffrigt antal av partiets medlemmar till ärkefienden.

Ordförande Leandersson svarar:”- Resonemanget var att även kritiker skulle få skriva, och ingen kan påstå att Funebo inte vet något om SD eller har en åsikt om SD.”

När jag för resonemangets skull frågar varför de inte frågade mig om de nödvändigtvis vill att en kritiker ska skriva i jubileumsskriften får jag följande svar:”- Det perspektivet du har på din kritik är oerhört subjektiv på ett sätt som inte är läsvärd. Boken ska inte vara bitter eller kritisk i den bemärkelsen. Sedan är det inte lika intressant att höra din kritik som att höra Lodenius eller Funebos som byggt sina liv på att vara kritiska och syna SD.”

Han menar också att den kritik jag kommit med ofta är hörsägen eller bygger på vad tidningarna skriver. Det stämmer förvisso att jag inte hämtar min information enbart från Sverigedemokraternas pressmeddelanden, men han kan ändå inte komma med något specifikt. Förutom att jag skrivit att SD i flera kommuner har röstat för asylmottagning, inte mot. Jag tillbakavisar hans påståenden och kan ge källor till alla mina skriverier om detta, utom Ängelholm. Där ger jag honom rätt eftersom jag under samtalet inte kan hitta min källa. Ställ detta fel mot allt vad Tommy Funebo har gjort mot partiet. Är det rimligt att kalla Funebo för ”kritiker” och som sådan bjuda in honom som medförfattare till partiets jubileumsskrift?

Senare hittar jag (tack vare en Rakryggadläsare) att Leandersson själv skrivit följande i sin blogg (070829): "Jag gick upp i limningen när jag läste att man i Ängelholm från sverigedemokraternas sida liksom övriga partier, röstade ja till att ta emot så kallade "ensamkommande flyktingbarn". "

Även på SD Ängelholms hemsida medger man att man sagt till asylmottagning:
"Vårt beslut att bifalla kommunstyrelsens förslag om mottagning av 10 unga ensamkommande män från Irak (jag vägrar nu liksom vid mitt anförande i kf och i alla andra sammanhang att kalla dessa 16-17-åringar för "barn", eftersom det för tankarna till betydligt yngre individer), tillsammans med Spi's tilläggsyrkande om att kommunen aktivt skall motverka missbruk av asylrätten, var i strid med partilinjen."

Jag ger inte mycket för dagens partiledning, men detta hade jag aldrig kunnat tro ens om dessa. Dagens Sverigedemokraterna leds av en liten klick människor som helt och hållet har anammat Expos beskrivning av partiets tidiga år. Och detta parti vill de att man ska sätta sin tilltro till i valet 2010?

Upplysningsskylt anmäld till DO

Under de senaste decennierna har politiker och medieföretag förvandlat det realtivt trygga Sverige till det brutala Nya Sverige. Och visst har vi fått uppleva många bisarra underligheter. Underligheter som vi svenskar tvingats anpassa oss till på högst krystade sätt.

Idag rapporterar Dagens Nyheter om en anpassning efter gjorda erfarenheter. En man i Lund, innehavare av en fotoaffär, har nu fått se sin upplysningsskylt på sin affär anmäld till DO (DiskrimineringsOmbudsmannen). DO är en myndighet där allt och alla kan anmälas för diskriminering. Undantag: när det är svenskar som det hetsas emot. Och nu är en skylt med texten "Dyrbara kameror förvaras ej i butiken nattetid” anmäld. Anledningen är att texten är skriven på polska. Enbart.

Butiksägaren berättar om bakgrunden till detta:

- Jag hade tre inbrott på kort tid för åtta år sedan. När jag var i rätten visade det sig att samtliga gärningsmän var polacker, och de kunde varken engelska eller svenska. Min polske vän hjälpte mig då att skriva skylten.

Det vore bisarrt om skylten fälldes för diskriminering. Inte bara för att den är ett dött föremål, utan också för att den bara förstås av de som kan polska. Den tar alltså inte hänsyn till om personen ifråga är polack eller inte, utan bara om denne kan förstå polska. I annat fall betyder det ju att ägaren kränker sin polske vän som hjälpte honom med skylten. Är det sannolikt?

Ett annat exempel på en anpassning till en absurd realitet är att många svenska flickor och kvinnor i internationaliserade (läs: mångkulturella) områden sett sig tvingade att färga håret svart - för att slippa att bli kallade ”svennehora”. Dessa flickor och kvinnor har påbjudits en subtil form av burka för att inte väcka omgivningens vrede över vilka de är - svenskor.

Extern länk

24 januari, 2008

Avslöjande: Regeringen porrsurfar!

Rakryggad kan nu avslöja att regeringen porrsurfar. Om detta är på regelbunden basis, eller om det var ett undantagsfall häromdagen, är oklart i dagsläget. Att regeringen är smått förfallen i sitt moraliska patos är ingen nyhet för de medvetna, men porrsurfande?

Sist det hände var den 22 januari mellan kl 13:43 och 13:54, då porrsurfade någon/några på regeringskansliet hela 37 gånger, visar loggen på gnuheter.com. Man surfade in på en sida som heter ”Knullis” som utger sig för att vara ”Nordens bästa sexforum” där medlemmar kan ladda upp/ner tonvis med porrbilder och porrfilmer. Det kan nämnas att Riksdagens förvaltningskontor hör till de mer återkommande besökarna på porrsidan. Intressant i detta sammanhang är att Riksdagen på senare tid diskuterat att införa en alkoholpolicy – tydligen har man problem med alkohol i riksdagen vilket i och för sig deras politik visar.

Någon på regeringskansliet som har varit inne på porrsidan verkar också ha ett konto där, då vissa av de besökta avdelningarna på sidan är lösenordskyddade. Frågan är, känns det mer tryggt eller mindre tryggt att det är dessa människor som formellt styr Det Nya Sverige?

22 januari, 2008

Insändare: Ansvar på entreprenad…

Flera av mina bekanta har utsatts för rån, stöld, mordhot och inbrott. Andra känner arbetskamrater och goda vänner som drabbats. Det är inte ovanligt att det funnits vapen med i bilden. Illegala vapen! Flera av de drabbade är legala vapenägare; jägare och sportskyttar. Hederliga friluftsmänniskor, som under senare tid sett sig alltmer kringskurna av meningslösa absurditeter i samband med nya restriktioner i vapenlagen, gällande legala vapen.

Detta har naturligtvis inte bidraget till någon positiv förändring i statistiken för mord med handeldvapen, väpnade rån, stölder eller inbrott i landet. Om någon till äventyrs skulle trott detta! Kurvan pekar fortfarande stadigt uppåt… Restriktionerna avsåg ju heller inte illegala vapen!


Många väljer dessutom bort vapen, är man några stycken sparkar man i stället lätt ihjäl sitt offer. Som i det famösa fallet med Riccardo i Stockholm.

Den accelererande frekvensen av skottlossningar på gator och torg i Sverige, samt mord med skjutvapen och väpnade rån, är naturligtvis inte värdigt en civiliserad nation som Sverige. När det gäller inbrott, inte minst bostadsinbrotten, är statistiken oacceptabel. Upptäckten att delar av ens liv plötsligt är borta, blir för många så chockartad att man aldrig reser sig igen. Hemmets trygga värld; basen för existensen, har slagits i spillror. Intrång i bostaden upplevs som djupt kränkande. Min egen familj tillhör de olyckliga; hustruns bil bara försvann en natt, och har sedan dess inte synts till! Vrede och indignation över att vara övergiven och utelämnad utmärker oss brottsoffer som råkat illa ut.

Hjärndödsepidemi
Ansvariga tar inte så allvarligt på saken: lagstiftare, politiker och domare. Medan den underbemannade polisen tvingats lågprioritera stöld, har det samtidigt blivit synnerligen riskfritt att stjäla. Vilket allt fler upptäcker. Antal väpnade rån på värdetransporter, samt ouppklarade diton, borde fungera som tillförlitlig riskindikator. Dessutom finns det en socialt accepterad titel i Sverige: yrkesförbrytare. Som då han fångas, för att släppas en stund senare … ”sedan tidigare” alltid är känd av polisen! Allt enligt sedvanlig briljant journalistik i svensk dagspress. Förresten, undrar vilket fackligt förbund yrkesförbrytarna tillhör!

Under tiden växer högarna med brottsanmälningar på skrivborden, på landets allt färre polisstationer. Sverige tillhör de främsta när det gäller antal ouppklarade brott inom EU! Samtidigt som vi också bara har hälften så många poliser per 100 000 invånare som genomsnittet inom unionen!

Dessutom sparkades rikspolischefen innan jul. Och Sverige kommer inte att ha någon ”riktig” rikspolischef på den vakanta posten förrän tidigast i september månad. Det leder naturligtvis till frågan: Ligger Reinfeldt och Ask och de andra på justitiedepartementet i koma! Eller är det en måttstock på hur högt man prioriterar polisen och dess arbete i Sverige? Samtidigt som det ger en fingervisning om hur hjärndöden kommit att påverka det svenska rättssamhället.

Straffrabatt
Hjälpen till landets brottsoffer är patetisk. Frustration och vanmakt väntar dessa stackars människor, vars skara blir allt större för varje vecka. Samtidigt mår man dåligt när gärningsmännen går fria; även då de i sällsynta fall åker fast! (Undrar förresten vilket politiskt parti alla dessa människor röstar på? Det skulle jag bra gärna vilja veta…!)

Att neka till brott är praxis. Då brukar det ordna sig. Socialassistenter, psykologer och kuratorer brukar heller inte vara nödbedda att dra en snyftare. Och saken är klar! För det händer inte mycket… efter erhållen straffrabatt. Om man slagit ihjäl en människa, eller fem, skit samma! Sedan kvittar det om man länsat två, fyra eller elva bostäder. Krossat rutorna på en bil, eller på alla bilarna i hela kvarteret. ”Vården” blir den samma. Skyddstillsyn. Eller någon månad på ”öppen anstalt”. Snart är man ute igen, och fortsätter där man slutade.

Eller så är gärningsmännen efter att ha fått sina ”straff” utmätta, redan efter ett par dagar igång igen på gatorna och sparkar! Som i fallet med Riccardos mördare. Är arbetsuppgifterna i landets domstolar och rättssalar reserverade för endast dårar, byfånar och idioter…! Vem bär egentligen ansvaret för att man släpper ut två mördare på gatan? Eller finns det ingen som har ansvar… Jag bara undrar.

Medan offren och dess anhöriga lider i sin förtvivlan, satsar samhället fantastiska ekonomiska resurser på att ”rehabilitera” respektive ”vårda” mördare, terrorister och våldtäktsmän. Medlidandet för kriminella i det rättshavererade Sverige är groteskt. Man värnar om brottslingar och ser hellre att dessa har det bra, än att straffas. Det sjuka systemet försöker till och med rädda de kriminella undan personligt ansvar; genom att sjukförklara dem! Och sedan erbjuda vård på hotellinrättningar, medan identiteten omsorgsfullt skyddas. Brottsoffren får klara sig själv. Oftast med hjälp av privata försäkringsbolag…

Väloljade käftar, tillhörande skrupelfria advokater, har äntrat scenen och blivit en av landets mest välbetalda yrkesgrupper. Att försvara mördare, människosmugglare, rattfyllerister, terrorister, våldtäktsmän, pedofiler och väpnade rånare har blivit oerhört lukrativt! Allt medan feta arvoden dras via våra skattsedlar.

Mördad utrikesminister
Det makabra jippot kring Anna Linds mördare för några år sedan, blev ett manifest på att vitala delar av rättssystemet kollapsat. Fallet med utrikesministerns ”mångkulturelle” mördare måste dessutom ha varit en guldgruva för advokaten och folkpartistiske politikern Peter Althin; han bör på kort tid ha kammat hem motsvarande runt tio årspensioner för en fattigpensionär. Den nye advokaten som senare tog över försvaret, lär sannolikt inte heller ha gått hem tomhänt!

Inte ens när någon i de egna leden stacks ned inför öppen ridå och föll ifrån, vaknade man upp ur de ideologiska flumdimmorna! Några symboliska tårar i direktsänd statstelevision, sedan var allt glömt. Konceptet ”svensk demokrati” i dess nuvarande modell är direkt motbjudande. Många trodde mordet skulle bli en vändpunkt, att regeringen stod beredd att ta i med hårdhandskarna i försök att vända (mångkulturella) våldsspiralen. Men icke sa Nicke. Sedan landets utrikesminister mördades, har det skjutits ner och knivskurits och sparkats ihjäl och dödats ett sensationellt stort antal människor på landets gator och torg. Alliansregeringen förvaltar flumideologin intill perfektion!

Skottlossning vid brutala rån och så kallade ”shoot outs” mellan olika utländska grupperingar, med illegala vapen, tillhör svensk vardag. Dagliga rapporter från Malmö, Landskrona, Helsingborg, Halmstad, Göteborg… Stockholm, utgör skrämmande dokument. Varför reagerar inte landets regering? Var det Alliansen man kallade sig…?

Nå Alliansen:
- Var finns respekten för de människor som fortfarande försöker bära upp landet? För dem som ännu försöker göra rätt för sig och har ett rättspatos? Man får intrycket av att ni ansvariga politiker lagt ut ansvaret på entreprenad, och sedan gått hem! Bevakningsgrupper, beskyddarorganisationer, privata vaktbolag, medborgargarden, inhyrda polska insatsstyrkor…

- Finns det ingen vettig människa i landets Allians-administration, med förnuftet i behåll? Är regeringen så frälst av det globala miljöflummet att man helt förlorat kontakten med sitt fosterland! En regering där miljöministern plötsligt av någon outredd anledning, kommit att fungera som en snattrande skyltdocka… det är mycket märkligt …

- Eller är ni hjälplösa offer för ett samhälle där Marx och Lenin länge utgjorde förebilder, där personligt ansvar och individualism var bannlyst. Staten visste bäst. Fast logiken lyser fortfarande med sin frånvaro. Den svenska modellen har blivit sin egen fiende!

Friluftsliv hotat
Däremot har det tillsammans med Rikspolisstyrelsen (RPS) och lokala handläggare gått att avsätta energi och omfattande resurser, för att i minsta detalj reglera licensierat ägande av handeldvapen. Vilket mycket ofta drabbar redan betrodda vapeninnehavare; alltså landets sannolikt laglydigaste medborgare! Det är inte bara obegåvat, utan enfaldigt provokativt. Underförstått: man undergräver hobbyn och intresset för en hel rekreationssektor, samtidigt som man på ett motbjudande sätt misstänkliggör de människor som skapat sig en socialt meningsfull och fysiskt aktiv fritid genom jakt och sportskytte.

Är det inte pipan på revolvern som är för kort, så faller gevärsmodellen inte RPS i smaken. Eller anses vapenlåsets konstruktion vara för gammal för jakt. Alternativt att den sökande inte anses ha ”behov”, eller att vapnet betraktas som ”olämpligt”. Den ena subjektiva motiveringen förnuftsvidrigare än den andra. Skälen för avslag gällande inköp av ett legalt vapen är ofta mycket bisarra.
Dessutom ovärdigt ett land som kallar sig rättsstat och som påstår sig vara upplyst och demokratiskt.

16 000 rattfyllon om dagen
Regering och RPS förefaller däremot kontinuerligt godkänna att det är OK att åka omkring packad och påtänd på våra vägar. Ungefär 16 000 rattfyllerister irrar dagligen omkring på landets vägar; utan att man ägnar dessa presumtiva mördare någon större uppmärksamhet. De legala vapenägarna betraktas dock som en säkerhetsrisk… enligt RPS:s skattefinansierade propaganda. Detta är sanslöst!
Svensk massmedia har givetvis aningslöst svalt hela soppan av propaganda och desinformation. Tack vare ett för stort antal inkompetenta journalister, där majoriteten dessutom har uttalat starka sympatier åt vänster. Alltså världsfrånvända antidemokrater…

Samma journalister skriver, med politisk korrekthet och fortfarande utan att ifrågasätta, nyhetsartiklar om dagliga ”hold up” på värdetransporter och ständiga ”shoot out” i den undre världen. Alltså bland annat rån och interna uppgörelser av utländska, kriminella gäng i Växjö, Stockholm, Malmö, Halmstad, Jönköping, Göteborg… Där verktygen utgörs av illegala enhandsvapen och AK 47:or, som i ett stort antal tillsammans med ammunition, smugglas in i landet genom obevakade gränsövergångar från de outsinliga depåerna i östra Europa!

Paradoxalt nog straffas den skötsamme. Du och jag! Vi får betala notan för sekundäreffekterna av det fenomenalt misslyckade experimentet, som kommit att kallas: Det Svenska Multikulturella Folkhemmet. Ännu folkligare och mångkulturellare har det blivit sedan Alliansen tog över.

Som svenskar är vi omyndigförklarade sedan länge tillbaka. Därför tillåts vi inte bestämma över vår egen vardag, och inte heller vår morgondag eller vår framtid. Det enda förtroende som givits oss är att, betala skatter och avgifter. Ett område där vi blivit världsledande..!

”Trött, uppgiven och frustrerad”

21 januari, 2008

Rakryggad anmäler TV4 och Aftonbladet

I samband med att medieföretagen uppmärksammade min s.k. Klüftbild visade TV4 och Aftonbladet upp min bloggadress samtidigt som man påstod att bloggen är högerextrem (Aftonbladet) och främlingsfientlig (TV4). Eftersom jag står för min blogg öppet med namn betyder det att dessa två företag, med yttrandeprivilegie, förtalar mig indirekt som person. Jag vill inte kännas vid att kallas vare sig högerextrem och främlingsfientlig, lika lite som de båda företagen skulle gilla att kallas pedofilnäste eller dylikt.

Inte nog med detta. De båda företagen motiverar heller inte vad som i deras mening gör att jag skulle ligga så hemskt långt ut åt höger eller vad som får dem att tro att jag är fientlig mot människor jag inte känner. Jag får heller inga möjligheter att försvara mig hos dessa två och jag kan alltså inte bemöta anklagelserna och samtidigt nå ut till de hundratusentals eller miljoner människor som deras nedsvärtningar har nått. Därför har jag valt att anmäla TV4 och Aftonbladet till Allmänhetens Pressombudsman – Pressens Opinionsnämnd (PO-PON).

Chanserna att vinna detta är minimala, men jag kan inte acceptera att medieföretagen fortsätter sin pajkastning för att slippa somliga debattörer. Inte heller går jag med på att någon trampar på mig. Nu har jag chansen att klämma åt dem, då tar jag den. Lyckönskningar välkomnas.


Interna länkar

Förskolechef skickade skattemiljoner till Afrika och Mellanöstern

Det har varit en gåta för många hur Sverige kan ha så dåligt med skattepengar trots att vård, skola, polis, försvar, vägunderhåll och omsorg är decimerat. Rimligtvis borde vi i detta läge ha mycket välfyllda skattkistor. Nu vet man i alla fall vart tolv av dessa miljoner har hamnat: på konton i Afrika och Mellanöstern.

Det är en förskolechef i norra Stockholm som lättvindigt tilldelats 24 miljoner kronor per år av kommunen för att bedriva dagisverksamhet. Den 18 januari häktades den 40-åriga kvinnan misstänkt för grovt skattebrott och bokföringsbrott.

Det var vid en revision som skatteverket upptäckte bedrägeriet. När kommunen betalat ut beloppet till kvinnans bolag har hälften omedelbart skickats till konton i Saudiarabien, Dubai och Djibouti via afrikanska betalningsförmedlare.

– Det är anmärkningsvärt att Stockholms stad förefaller betala ut sådana summor utan att kontrollera att pengarna behövs i verksamheten. Men det blir en senare sak att utreda, säger kammaråklagare Björn Rosenlöf.

Eventuellt kan pengarna ha finansierat terrorverksamhet. Kvinnan uppger att bokföringen stulits vid ett inbrott.

Rakryggad återkommer med namn på kvinnan när åtal väcks.

Extern länk
Dagischef fast i miljonsvindel

Utländsk pedofil dömd till två års fängelse

En 33-årig man utgav sig för att vara 19 år och sökte kontakt med småflickor via snuttis.se att chatta med. Med förskrivna förföriska brev kontaktade han förmodligen många flickor. En flicka som hamnade i hans våld var en 13-årig autistisk flicka i nordvästra Skåne. Under ett lov lockades hon en dag att hälsa på 33-åringen. Efter en stund blev den autistiska flickan våldtagen i mannens säng. Man hittade senare sperma i flickans trosor.

Mannen kunde gripas tack vare flickans familj. Mamman och en äldre dotter kunde via flickans hemsidekonto spåra mannen och meddela polisen. Den s.k. mannen dömdes till två års fängelse av tingsrätten. En dom som nu fastslagits av hovrätten. Två års fängelse för att ha förstört en liten flickas liv. Snacka om klapp på axeln!

Den dömde är:

¤ Martin Jonsen, dansk, född 1974

Men stanna i Sverige - ja, det får han. Det svenska rättssystemet (eller felsystemet?) är makalöst!


Extern länk
Våldtog 13-årig autistisk flicka

Metro till storms mot flickor och pojkar

Det finns en vilja hos den moraliska gräddan i Det Nya Sverige att sudda ut alla gränser. Så även hos Metro. Följande notis (bilden) är ur deras göteborgsupplaga (080109). Notisen handlar om att föräldrar som har barn inreder flickrum åt flickor och pojkrum åt pojkar. Detta tycker Metro är konstigt, eller till och med fel. Deras bildtext säger allt: ”En majoritet av föräldrarna i undersökningen tyckte inte att det var ett problem med skillnaderna i pojk- och tjejrum.”

Nej, varför skulle det vara ett problem? Är inte problemet snarare besserwissrar med yttrandeprivilegie, exempelvis Metro, som kontinuerligt försöker pracka på människor subtila normer hur de ska leva sina liv? Det är dags för Metro och alla andra medieföretag att acceptera att väldigt få bär på marxistdrypande dogmer om varför pojkar är pojkar och flickor är flickor. Låt flickor växa upp till kvinnor och låt pojkar växa upp till män. Låt Metro fortsätta drömma om en könlös värld – den ska förbli en fantasi!

19 januari, 2008

Historieförfalskning på Historiska Muséet?

Enligt vissa uppgifter sysslar Historiska Muséet i Stockholm med historierevisionism. Inget fel i detta om det har dykt upp nya bevis som stöder den nya linjen, men detta verkar inte vara fallet på nämnda ställe. Tydligen möts man av en skylt i vikingaavdelningen på muséet som på fullt allvar uppger att svenska folket inte fanns för tusen år sedan. Detta är ett fantastiskt påstående, särskilt när det kommer från de som utger sig kunna en del om historia. Den Rakryggadläsare som kan ta sig till muséet och fotografera nämnda skylt och mäjla bloggen om detta, är varmt välkommen på adressen rakryggad_blogspot@yahoo.se

Låt oss undersöka Historiska Muséets påstående. Man menar att det inte fanns svenskar för tusen år sedan eftersom det inte fanns en svensk statsbildning här vid denna tid. Precis som bloggen http://www.fredrik.brunna.se/ skriver borde detta innebära att det inte fanns finnar före 1917, när Finland bildade en egen stat. Och det betyder också att det just nu inte finns vare sig kurder eller tibetaner. Ingen statslös har någon nationell identitet, om man följer muséets logik. Ett ganska makabert påstående, särskilt om man frågar de som utpekas inte existera som folk.

Dock tror jag inte Historiska Muséet vågar påstå att vare sig kurderna eller tibetanerna existerar. Slutsatsen man måste dra av detta blir därför att skylten är politisk propaganda i syfte att förminska svenskarna så att vi inte får för oss att vi har rätt till Sverige och att vi faktiskt är Sverige, till skillnad från de nyligen inflyttade folken.

På sin hemsida skriver Historiska Muséet följande:

”Långt innan Sverige och svenskarna fanns hade människor här andra identiteter och hörde till andra sammanhang. Vikingatidens Eowland, Sundermannia och Iamtaland kan ungefär översättas med de senare landskapen Öland, Södermanland och Jämtland, men någon "svensk" identitet fanns inte.”

Detta tror jag är rent skitsnack. Varför? Jo, för i kulturmöten förstärks den egna identiteten och uppfattningar om skillnader i vi och dom. Vikingarna hade omfattande kontakter med omvärlden, från Afrika i söder till Asien i öst. Av detta kan man lätt dra slutsatsen att de hade en uppfattning om att de själva särskilde sig från alla de andra folken, liksom man uppfattade att alla de andra folken skilde sig från varandra.

På samma sätt fanns det utan tvivel en uppfattning om att det var skillnad på de vikingar som levde på andra sidan sundet (Danmark) och de som levde på vår sida sundet. Det har antagligen hela tiden funnits en mer eller mindre ömsesidig uppfattning om vilka vi svenskar är och att vi hör ihop. Det suger att en historisk institution förminskar människor!

Det blir rätt intressant om man tar Historiskas resonemang och slutsatser och projicerar detta på kurdernas nuvarande situation sett ur ett perspektiv från tusen år fram i tiden:

”Det fanns inget Kurdistan för tusen år sedan. Det bodde kurder i Irak, Turkiet, Sverige, övriga Europa, Iran, Syrien och Armenien. Iranska kurder var inte detsamma som turkiska kurder och syriska kurder var inte detsamma som armeniska kurder osv. Det är fel att prata om att det skulle ha funnits ett homogent kurdiskt folk vid denna tid. Någon s.k. kurdisk identitet fanns inte. I Osmanska riket fanns år 1860-1867 en provins med namnet Kurdistan, men något land har det aldrig varit. Då det inte fanns gränser, men ett stort kulturellt utbyte med omvärlden kan det med stor säkerhet sägas att det inte heller fanns någon egentlig kurdisk kultur.”

Ryck historieskrivningen ur politikernas händer!

Skymningszonen: "..och dessa eviga KRÄNKNINGAR jag som svensk utsätter dem för genom min blotta existens!"

Det finns mycket ilska och frustration bland folket mot den s.k. integrationspolitiken som syftar till att flytta in så många olika folkgrupper som möjligt till Sverige - på svenskars bekostnad. En politik som medelst undanträngning försätter oss svenskar i en utveckling som kommer att leda till att vi hamnar i samma situation som nordamerikas indianer - som ju aldrig lyckades stoppa invandringen av folkgrupper från andra kontinenter. Följande text är skriven av signaturen Tokarev och är hämtad från den utmärkta nya bloggen Skymningszonen:








Skakande program och helt i linje med MYCKET av det som diskuteras här på Skymningszonen om invandrarnas kriminalitet och hur precis allt de kommer nära förslummas och förfaller.




http://www.svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?&d=14750&lid=puff_1026562&lpos=extra_0





Jag orkade inte ens se färdigt Dabrowskis debattprogram ikväll. Jag fick ventrikelflimmer när den där jävla gangstern satt och skulle vara någonslags KONSULT åt ett uppgivet auditorium av do-gooders… “Vad skall vi göra”, liksom! Som vanligt sitter en jävla massa MUPPAR och lallar om hur detta är “allas” ansvar och hur detta är “samhällets” fel. “Det är ju bara repressiva myndigheter som Tullen och Polisen som skall samverka mot de brottsliga organisationerna”, brääääkte ett journalistfår -som säkert är en av de ansvariga för hur långt detta elände tillåtits att gå. Media har ett ENORMT ansvar i desinformationen, lögnerna och mörkandet för svenska folket. Vad fan ville HAN då? Vi HAR ju provat med fingerfärg, gosekuddar och farsor-på-stan-som-kramas i över 25 år nu!



Det är UTVÄRDERAT här: http://www.polisen.se/mediaarchive/4347/3473/Org_brott_05.pdf

och här:
http://www.polisen.se/mediaarchive/1689/17761/6467/Brottssituationen_i_Skane-2007_ars_rapport.pdf

Är det inte dags för teleskopbatong, 9mm halvmantlat och lite jävla ANSTALTSLIV nu för en gångs skull?




Jag tycker att det är viktigt att behålla perspektivet här: Varken jag eller speciellt många jag känner har bett om att det skall invandra hundratusentals totalt ointegrerbara asylturister till Sverige som är här i ett enda syfte -att bli FÖRSÖRJDA och få en schysst bostad med rinnande vatten och toalett man kan spola ner skiten i. Jag ser heller inte speciellt mycket BERIKANDE i fråga om de omhuldade “kulturmötena” som skall vara så positiva. Det handlar oftast om bråk, missförstånd, irritation och dessa eviga KRÄNKNINGAR jag som svensk utsätter dem för genom min blotta existens, mina traditioner och min ljumma religiositet.



Sverige har erbjudit dessa individer en FRISTAD undan påstådd förföljelse, vi har kört ner pengar i halsen på dem (motsvarande en somalisk årslön varje månad) och vi ger dem betald utbildning i svenska språket. Vi behandlar deras tänder, olika sjukdomastillstånd och vi låter deras ungar berika vår skola till den omfattning att det snart inte går att bedriva undervisning överhuvudtaget på vissa håll. Allt fokus i klassrummet går åt till att pacificera lymmlar, drägg och böss som inte har vett att uppföra sig om man inte slår dem med en hundpiska!

Vi har gett dessa människor alla chanser att få ett bra liv, men de lönar oss genom att hata och förakta oss, råna våra gamlingar, vandalisera allt de ser omkring sig, misshandla våra söner och våldta våra döttrar. Enda vägen ut ur detta jävla mörker är att omedelbart tillämpa asylrätten HELT enligt de konventioner vi undertecknat. HELT!

18 januari, 2008

Insändare: Fredde var é du…?

Här kommer ytterliggare en insändare till Rakryggad. Läs – men skriv du också. Jag publicerar gärna insändare jag gillar. Skicka dem till adressen rakryggad_blogspot@yahoo.se

Fredde var é du…?
- Fredde… ser du inte vad som håller på att hända med ditt land! Eller rättare sagt: vad som redan hänt. Jo, i takt med att den korrumperade, sossestyrda regeringen alltmer förlorade kontrollen över den bisarra utvecklingen, framträdde en allt dystrare bild av ett sönderfallande och utarmat Sverige. Och sedan du tog över, hösten 2006, har vi kanat allt längre ner i ett unket träsk av våld, kriminalitet och mångkultur. Allt medan den politiska korruptionen fortsätter.

- Du och övriga Alliansen har visst tagit det socialistiska arvet på blodigt allvar, och bestämt er för att förvalta det politiskt korrekt i minsta detalj! Och nu håller hela situationen i landet på att gå dig ur händerna. För kom inte och säg att du har kontroll över tillståndet i landet. Det vore ren lögn!

Få har undgått att drabbas av den accelererande brottsligheten; dominerat av mångkulturella aktiviteter, vilka i dag förlamar vitala delar av det svenska samhället. Bryts inte trenden, stundar snart total upplösning av de grundläggande strukturerna i vårt samhälle. Det finns risk för total anarki. Allt oftare vacklar infrastrukturen på sina håll, som när allmänna kommunikationsmedel saboteras. Medan skolgången för många elever äventyras på åtskilliga platser i landet. I många städer och samhällen vågar man inte sticka ut näsan då mörkret lagt sig; knappt fastän när det är ljust heller. Och svenska kvinnor har fått se sin rörelsefrihet dramatiskt begränsas, då hela stadsdelar i dag luktar våldtäkt lång väg. Detta är naturligtvis direkt oanständigt.

Kanske värst av allt: en främmande, aggressiv religion har genom hot och infiltration börjat få ett allt större inflytande i vårt samhälle. Det är en extremt allvarlig utveckling.

Det är ingen överdrift att påstå att: gator, torg och skolgårdar över hela landet till stor del har erövrats och kontrolleras av främmande makt.

Det sker snart ett mord om dagen i Sverige. Medan skjutningar, gatuterror, våld i samtliga tänkbara former och inför öppen ridå, rån i alla dess konfigurationer, grov vandalism tillsammans med knivskrammel sedan länge tillhör svensk vardag. Samma sak med skolbränder; man eldar i genomsnitt upp en skola om dagen i Sverige till sammanlagda värden av tresiffriga miljonbelopp. Medan räddningspersonalen i skuggan av mångkulturen tvingas ta till poliseskort och bära skyddsväst.

- Det är ta mig f-n inte vettigt, Fredde! Sveriges statsminister, var är du? När skall du och dina sömniga polare vakna och ingripa? Eller är ni så inpyrda av er egen dogmatiska propaganda om integrering och mångkultur att, ni inte ser skogen för alla träden…

- Fredde, det är bråttom att få ändan ur vagnen! Klockan är fem i tolv…

- Fredde, lyssna nu på mig… Situationen i ditt Sverige ser inte alls bra ut, så här i början av 2008. Så här ser nämligen en helt vanlig dag ut i ditt land:
Mord, gängkrig, oprovocerat gatuvåld, människosmuggling, personrån, terrorism, tvångsgifte av minderåriga flickor, knivskärningar, organiserad brottslighet, ”hedersmord”, skjutningar på öppen gata, spritsmuggling, våldtäkter, könsstympning av små flickbarn, maffiakrig, bankrån, mordbränder, bilar som brinner, butiksrån, utbredd narkotikahandel, vapensmuggling, på flera orter som i Malmö, Laholm, Södertälje… utsätts bussar för stenkastning, till följd av rånrisken kan man inte längre köpa biljetter på bussen, tunnelbanestationer stängs ner… medan nyårsraketer i multikulturella händer blivit till livsfarliga pyrotekniska vapen. Det ser inget vidare ut, dessutom eskalerar situationen för varje vecka.

- Du som är ytterst ansvarig för landet Sverige Fredde, bekymrar detta inte dig det allra minsta…? Bryr du dig överhuvudtaget om hur det går för Sverige! Det borde du göra. Ta mitt råd och verka för en omedelbar förändring, innan det är alldeles för sent. Det hjälper dock inte att informera bort detta gigantiska samhällsproblem som Sverige fått på halsen. Det går inte heller att gömma denna socialpolitiska katastrof, med kraftiga kriminella förtecken, bakom tomma ord som ”demokrati”, ”mångkultur”, ”integration”… eller annat trams ni politiker brukar använda i sammanhanget. Och några utredningar behövs definitivt inte! Vad som behövs är handling. Action!

Mitt eget sunda förnuft har länge skickat påträngande alarmsignaler, och som backas upp av mitt logiska och rationella tänkande, att det är fara på färde. Något måste göras och det snabbt!

- Jodå Fredde, jag har rätt så bra koll på både det ena och det andra. Dessutom anser jag mig hyggligt begåvad, till skillnad från många i din politiska bekantskapskrets.

* Först och främst måste du genast frysa invandringen från Balkan, Afrika, Mellanöstern och Främre Asien. Samtidigt som din justitieminister klart och tydligt går ut och klargör att i Sverige gäller Sveriges Rikes lagar och ingenting annat. Och att vi inte under några som helt villkor tolererar importerade terroristfasoner. De som inte begriper detta skall, oavsett ålder och kön, omedelbart sändas tillbaka varifrån man kom. Ställ krav på dem som kommer som gäster till vårt land! Punkt slut.

* Som steg två måste du snarast möjligt se till så att polistätheten i landet, kommer upp i nivå med övriga EU. Den starkt underbemannade svenska poliskåren hamnar i dag femtio procent (50%!) under snittet vad gäller polistätheten inom unionen. Det är inte alls bra. Och samtidigt måste regeringen ge polisen politiskt mandat, som förbehållslöst sanktionerar hårdare tag mot brottsligheten. Medan man samtidigt måste uppdatera de operativa metoderna, för en väsentligt effektivare brottsbekämpning. Detta är en grundförutsättning om det skall bli någon ordning i landet. Att spotta på en polis är jämförbart med att visa sitt förakt för landet. En svensk polis skall respekteras!

Skulle polisen i dag någon gång drista sig till att spänna musklerna, spyr den maoistiskt röda svenska journalistkåren genast upp sin illaluktade vänstergalla över polismakten. Samtidigt som alla ”rasister” och ”främlingsfientliga” per automatik också brukar få en släng av sleven. Sak samma om det står Expressen eller Aftonbladet på hygienpappersrullen…

Men… för Fredde och grabbarna förefaller det bara vara miljön som nu gäller; ankdammen Sverige som varken har någon industri eller biltrafik, har plötsligt axlat det globala miljöansvaret! Gäsp…

- Nej vet du vad Fredde… Bäst hade varit om man i stället först städat upp och sanerat bland de extremt stinkande socialpolitiska miljöerna på hemmaplan. För där kan man snacka om både akuta och mycket allvarliga miljöproblem! Sedan, när du är färdig här hemma, då kan du och polaren Carlgren ge er ut på en global miljöodyssé och frälsa världen från växthusgaser. Ett litet tips, börja med Indien och Kina!

Epilog:
Det är märkligt att politikerna i Sverige inte bryr sig, varken om landet i sig, eller om medborgarna som tvingas leva med det här snuskiga eländet dag efter dag. Ett sådant beteende har jag svårt att förknippa med respekt för väljarna. Det pekar snarare på ett genuint förakt.

Ränderna tycks aldrig gå ur, oavsett vad partierna i regeringsställning heter. Det är nog mer ett genetiskt dilemma än ett politiskt. Bror-duktig-mentaliteten från den tiden då trion Palme-Schori-Andersson for som skållade råttor mellan tredje världens terrorist-, socialist- och kommunistdiktaturer i Mellanöstern, Afrika, och Latinamerika, tvättar man inte bort i första taget. Det tycks finnas ett uttalat exhibitionistiskt behov bland Sveriges politiker att, visa hur förbannat duktig man är… helst då så långt från det egna landet som möjligt!

”Besviken medborgare”

17 januari, 2008

Kungsbacka ger upp - tar emot invandrare

Kungsbacka har tidigare inte haft ett avtal om att ta emot människor som försetts med flyktingstatus av Migrationsverket, men nu ger man upp den kampen. Under 2008 accepterar man att ta emot 20 familjer eller 50 individer och lika många året efter. Det lokala partiet Kungsbackaborna har på sin hemsida kunnat visa att 75 % av invånarna är emot beslutet. Enligt punktSE är motståndet så högt som 90 %. Men det rör inte lokalpolitikerna i ryggen - självfallet.

Kommuner som inte tagit emot s.k. flyktingar påstås ofta ”inte ta sitt ansvar”. Vellinge är ett exempel på en kommun som vägrar ta emot invandrare. Inte helt överraskande visar sig Vellinge vara en i hög grad välmående kommun med låg arbetslöshet, låg kriminalitet och betydande trygghet på gatorna. Det är en makalös prestation att få invånarna så välmående genom att ”inte ta sitt ansvar”. Eller hur?

Och kommuner som ”tar sitt ansvar” såsom Landskrona, Trelleborg, Göteborg, Halmstad, Malmö och andra lever i ett kriminellt inferno som närmast kan liknas vid lågintensiv krigföring mot svenskarna och det svenska. Nu har Kungsbackapolitikerna beslutat sig för att placera Kungsbacka i den kategorin.

Den självklara frågan inställer sig: Vilka människor har kommunpolitikerna ansvar gentemot – de i kommunen, eller de utanför?

En del säger nog att sådana skeden bäddar för att t ex Sverigedemokraterna kommer in i fler kommuner år 2010. Men tiden sedan valet 2006 har en del att säga i frågan. Att ha Sverigedemokraterna i kommunfullmäktige är ingen garanti för att det finns nolltolerans mot korrupt solidaritet, eller vad man nu ska kalla det. Exempelvis har Sverigedemokraternas representanter i Sjöbo, Oskarshamn, Ängelholm, Göteborg, och nu senast Lerum, ställt sig positiva till fortsatt asylmottagning - om än i minskad omfattning.

Jag har svårt att förstå hur svenska politiker på riks- och kommunal nivå ännu idag tror att man är human om man fortsätter bedriva den migrationspolitiken man fört sedan 70-talet. Tänk själv: Hur hjälper en svensk hundralapp flest flyktingar? Genom att fördelas på x antal innevånare i Rinkeby, eller genom att fördelas på samma antal människor på plats i Afrika? Var gör hundralappen störst humanitär nytta: i fickan på Samir i Rosengård eller omsatta i mat och kläder till Badawi på den afrikanska kontinenten?

Dagens politik hjälper få flyktingar. Färre än 10 % av de som får uppehållstillstånd i Sverige är flyktingar enligt FN-konventionen. Det Nya Sverige måste sluta hjälpa människor som inte behöver hjälp! Dagens politik kan på inget vis kallas generös eller human. De kronor man spenderar på invandrare i Sverige kan inte samtidigt ges till riktiga flyktingar runt om i världen. Om inte politikerna har reviderat ekonomins lagar såsom medieföretagen har korrumperat pressens etiska regler förstås.

16 januari, 2008

Utlänningar åtalas för barnvåldtäkt

Det var bara några dagar sedan jag skrev om pedofiler senast, men redan har ett nytt fall hamnat på mitt bord. Aktuellt fall förstörde tillvaron för en hel familj i Motala den 24 september förra året. Två män, 25 och 34 år, åtalas nu och hotas av utvisning.

Två flickor, blott 12 och 14 år gamla, var denna dag ute och gick i ett fritidsområde vid Råssnäsudden i Motala. Tre vuxna män tvingade in den 12-åriga flickan i sin bil under vapenhot. Med hot och våld tvingades den tolvåriga flickan att fullborda orala samlag med de tre pedofilerna.


Efter detta påbörjade den äldre gärningsmannen samlag med flickan. Samlaget avbröts av att den 14-åriga flickan ryckte upp bildörren, varpå hon själv blev överfallen av männen som vräkte omkull henne på marken, höll fast henne och slet av henne kläderna.

Fredagen den 18 januari åtalas två "män" i Linköpings Tingsrätt. Dessa är:

¤ Yura Tarzyan, armenier, född 1982

¤ Armen Abrahamyan, armenier, född 1973


Den tredje gärningsmannen är hittills okänd.


Pedofilerna som uförde våldtäkten är patetiska och fega, men mycket farliga i all sin ynklighet och de har med all sannolikhet förstört en stor del av de båda flickornas liv, samt även flickornas familjers tillvaro. Man har också kränkt svenskarnas gästvänlighet och begått oförlåtliga brott som gör att jag allvarligt överväger att avstå mitt motstånd mot dödsstraff.

Fotnot: Uppgifterna om de åtalades identitet har fåtts från Linköpings Tingsrätts registrator.


Länk: Barn våldtogs under vapenhot

14 januari, 2008

Insändare: Halmstad 700 år

Hälsningar från turiststaden Halmstad. En stad som med pompa och ståt och massor av pengar firade 700-årsjubileum förra året. Då precis som i dag, förnekar man kategoriskt stadens monumentala problem med ständigt tilltagande brottslighet och mycket grova kriminalitet. Kommunpolitiker och lokalpress (Hallandsposten) gör sitt yttersta för att tiga ihjäl det socialpolitiska experimentet med okontrollerad massinvandring från Balkan, Mellanöstern och Främre Asien, som gått alldeles överstyr. Medan lokalpolisen är starkt underbemannad, och samtidigt är föremål för ständiga omorganiseringar…!

Munkavle på allmänheten
Att i lokalpressen, på läsarnas forum, försöka kritisera situationen genom insändare eller debattartiklar, är helt förbjudet. Skribenter med avvikande åsikter (vilka prioriterar sanningen) är utestängda från Hallandsposten (HP). Istället erbjuds läsarna ett likformigt, falskt babbel grundat på politisk korrekt propaganda och desinformation.

I Halmstad råder det åsiktsdiktatur, precis som i övriga Sverige. HP trycker inte en mening som andas kritik mot vare sig politiker eller etablissemang i invandringsfrågan. Samtidigt är det förstås inte heller tillåtet att, med ett enda ord nämna den utbredda och tunga kriminalitet som lokalt är förknippad med immigrationen. Man har helt enkelt lagt beslag på ”sanningen” och gjort den till en monopolvara!

Ett av de absolut största hoten mot demokrati och utveckling i åsiktsdiktaturens Sverige är - förutom passiva och fega politiker - den av etablissemanget styrda dagspressen. Där korrumperade chefredaktörer och politiskt fisförnäma ledarskribenter, i sin ynkliga undergivenhet, valt att driva någon sorts pseudodebatt som fullständigt saknar betydelse för den politiska utvecklingen i landet.

Samma förhållande gäller förstås också lokalradion, Radio Halland. Samt inom det kommunalägda fastighetsbolaget (HFAB), hyresvärd för praktiskt taget alla nya ”kulturberikare” i Halmstad. Kollektivt lägger man locket på.

Fast… man kan naturligtvis inte kritisera något, som man själv i sin politiskt korrekta inskränkthet en gång ställt sig bakom! Redaktionellt, politiskt, medialt och folkhemsmässigt…

Idiotförklarade danskar
Det förefaller som om man trivs alldeles utmärkt med detta! Det korrupta etablissemanget i Halmstad väljer att blunda för katastrofen. Då de multikulturella aktiviteterna blir alltför påträngande, rusar den självutnämnda politiska tyckardoktrinen till undsättning och börjar mekaniskt rabbla patetiska floskler i likhet med: ”solidaritet”, ”demokrati”, ”tolerans”, ”humanitet”, ”integration”, ”mångkultur”… Under tiden blir människorna som dagligen drabbas av ”flyktingarnas” samhällsterror allt mer förbannade. Det jäser bland folket; de som tvingas subventionera hela detta magnifika kalas - mot sin vilja!


Och arme den sate som officiellt vågar andas ett ord kritik. Omedelbart blir han eller hon attackerad av vänstermaffian (uppbackad av den ryggradslösa dagspressen, SVT och Statens Eko i P1) med grundlösa invektiv som: ”rasist”, ”främlingsfientlig”, ”fascist” och ”nazist”. Den svenska journalistkåren framstår som västvärldens absolut mest stupida yrkeskategori. Utan konkurrens!

Ett av de senare bevisen, var i anslutning till det danska valet i höstas. De svenska journalisterna försökte desperat, genom det ena stolliga påståendet efter det andra, överträffa varandra i övertygelsen att danskarna var kompletta idioter som inte röstade på ett muslimskt parti! Samtidigt försökte man manipulativt göra den muslimske partiledaren till valets egentlige segrare… fast partiet i själva verket fick minst röster… Dagstidningsjournalistik på mycket hög - svensk - nivå!

På flykt
I likhet med många landsmän i Halmstad, har jag mycket svåra problem med integrationen. Näeej… jaag äär svensk! Alltså ett omvänt integrationsproblem… Min stadsdel, som heter Linehed och ligger i östra delen av Halmstad, genomgår sedan en tid en total förändring. Eller rättare sagt: förnedring. Jag och min familj har haft vår bostad och vårt hem här under mer än 20 år. Nu förbereder vi oss dock på att snarast möjligt fly härifrån. Det är inte längre en stadsdel habitabel för normala människor. Vi anser oss normala… Mångkulturen har nämligen flyttat in. Med allt vad detta innebär.

För varje månad blir det alltmer sällsynt att, träffa landsmän eller höra sitt eget modersmål talas. Alltså svenska. Klädmodet har ändrat karaktär; var och varannan kvinna bär numera slöja medan det syns en och annan burka (vandrande tält.). Bland unga pojkar och deras pappor är det gympaskor och camo som gäller; grönt eller ökenfärgat! Alternativt gympaskor matchat av Addidas-byxor med vita stripes. Dessutom blir det allt vanligare med pitbullterrier (kamphundar) i grannskapet. Samtidigt har bilparken ändrat utseende. Det uppträder allt oftare bilar i den övre prisklassen: svart BMW är förstås mycket vanligt förekommande, men även bilar som Porsche Cayenne har hittat till ”arbetarkvarteren” i östra Halmstad, samt SUV:s, Mercedes och Audi förstås. Bilmodeller som tidigare varit relativt sällsynta bland de inhemska hyresgästerna. När man kollar registreringsnumren hos bilregistret blir man en smula konfunderad; inte bara med tanke på ägarnas ofta svåruttalade namn…

Vi svenskar som fortfarande bor kvar, använder gärna ordet: invasion. Fast officiellt talar man visst om ”flyktingar”! Oavsett vad man politiskt korrekt föredrar att kalla fenomenet, är hela föreställningen under alla omständigheter - och av flera olika anledningar - extremt påfrestande.

Koncentrat av Det Nya Sverige
Det innebär oerhörda svårigheter att, anpassa sig till alla olika kulturer med tillhörande folkgrupper och "etniska fraktioner" som etablerat sig i grannskapet.
De multikulturella aktiviteterna, inte minst de nocturna... där upplevelserna för utomstående ofta blir väldigt traumatiska med både ljud- och ljuseffekter, leder inte sällan till sömnstörningar. Ja, nu tänker säkert många att, så här i jul- och nyårstider måste man ha viss tolerans för den pyrotekniska traditionen med raketer och smällare! Fast det är inte detta jag syftar på. Nej, jag tänker på de två månader av utländsk terrorverksamhet som hemsökte vårt bostadsområde Linehed/Andersberg i östra Halmstad. Och som slutade precis innan jul, då polisen efter mycket om och men lyckades få stopp på kriget. Det var en regelrätt våldtäkt av vårt bostadsområde.

Konflikten hade alla ingredienser som medger att det får kallas krig: dagliga skjutningar, ett stort antal bilbränder, ett par mordförsök på öppen gata, inbrytning av polisens piketstyrka, flera skjutningar genom fönster in i bostäder, mordbränder, misstänkta bilbomber, bomber riggade i anslutning till byggnader…samt knivskärningar, slagsmål och misshandel. Flera av händelserna utspelades precis utanför våra fönster! Från vårt vardagsrum upplevde vi ett koncentrat av Det Nya Sverige.

Lokalpressen har rutinmässigt förstås varit sparsam i sin rapportering. HP har i hycklande ordalag talat om ”familjen” och ”gäng”, medan man konsekvent smusslat med informationen. Precis som vanligt tiger man ihjäl sanningen. Och har naturligtvis inte med en bokstav yppat vad för slags människor det handlar om, eller varifrån de kommer, som legat bakom terrorn och våldet. Och som under lång tid utsatte så många människor i omgivningen för direkt livsfara. För att inte tala om den utpräglat obehagliga och psykiska påfrestning som det har inneburit att behöva leva med dessa aktiviteter kring sitt hem. Och att ständigt bli påmind om terrorns närvaro, varje gång man tittat ut genom fönstret. Dessvärre en daglig situation i Det Nya Sverige, vilket gör att man drabbas av permanent illamående och en krypande känsla av obehag. Stavat: o-t-r-y-g-g-h-e-t.

Evig förbannelse
Vad har vi svenskar gjort för att drabbas av allt detta elände? Förtjänar vi verkligen inget bättre än att bli offer för en accelererande, primitiv våldsspiral? Dessvärre jag ser jag ingenting som tyder på att någonting kommer att förändras… till det bättre… inom överskådlig framtid! Det tycks vila en förbannelse över att vara svensk. Eller rättare sagt: det vilar en förbannelse över hela Sverige.




Tillåts den mångkulturpolitiska utvecklingen i Halmstad fortsätta i nuvarande takt, är vi snart tillbaka där man en gång började - tidig medeltid, för 700 år sedan!

”Svensk medborgare, på väg att lämna Halmstad”

13 januari, 2008

"We are sinking!"

Det kan vissa stunder vara betungande att vara medveten om hur illa ställt det är med vårt land. Ibland behöver man ett kalla det andningshål, luftrum eller oas om man så vill. Detta för att kunna ta nya friska tag. Just därför lägger jag in några klipp för att fly verkligheten med. Det första klippet heter "We are sinking!". Det gläder mig att för första gången stöta på ett skämt om tyskarna som inte bygger på fördomar om dem.

Det andra klippet är med en imponerande karatemästare som nästan får till det... Det tredje klippet är från en övervakningskamera på en arbetsplats där en av de anställda får ett infall som definitivt inte finns med i handboken till just den kopiatorn... det sista klippet har jag lagt ut tidigare på bloggen men då det tillhör en av mina favoriter samtidigt som det har tillkommit många nya Rakryggadläsare (förra veckan hade Rakryggad nästan 4000 unika besökare) som kanske har missat detta. Håll till godo.







Pedofiler avslöjade och gripna – på film

UPPDATERAD
Vid ett flertal tillfällen har Rakryggad tagit upp ämnet pedofiler. Jag behöver knappast beskriva de känslor jag har inför just den här typen av brottslingar, utan jag går rakt på sak om vad detta inlägg ska handla om.
Till min glädje hittade jag nämligen en programserie på nätet av amerikanska NBC, som imponerade på mig. Detta har aldrig hänt förut. Vanligtvis fyller alla amerikanska nyhetsmedier informationskanalerna med icke-nyheter, propaganda och reklam. Något som svensk media har som ledstjärna, dessvärre.

Det som imponerade på mig var journalisten Chris Hansen, och hans arbetslags programserie ”To catch a predator”. I programserien använder man sig av chattsidor för att få kontakt med pedofiler och pederaster genom att utge sig vara flickor och pojkar i 13-14-årsåldern. Pedofilen lockas att träffa den imaginära flickan/pojken för att ha sex. Men istället för det tilltänkta offret väntar Chris Hansen med svåra frågor och utskrifter på de sexsamtal som pedofilerna fört med flickan eller pojken över internet. Hansen ställer gärningsmännen mot väggen och allt är fångat på film. Polisen finns på plats för att ge pedofilerna en enrummare med järndörr. För en gångs skull gör en journalist nytta! Titta på inslaget och se rättvisa skipas!

Nedan kan du se ett avsnitt ur serien där två pedofiler grips. Den förste pedofilen är tidigare dömd för pedofilibrott, medan den andre pedofilen får svår ångest när han inser att han avslöjats, varefter han svimmar. För att se fler program, gå in på http://www.youtube.com/ och sök på Dateline NBC: To catch a predator.

12 januari, 2008

Diskussion förbjuden

På nätet finns det en sida som heter Fragbite som enligt dem själva är ”… Nordens största webbplats med fokus på datorspelet Counter-Strike”. På denna sida finns ett forum och där kan man under paragraf 20 i regelverket kan läsa följande:

”§20 Diskussioner om invandring, invandrings- eller integrationspolitik är inte tillåtet. På grund av en allt för ung målgrupp som till stor del är lättpåverkad av propaganda och snabb att bilda en uppfattning utan att kritisera fakta och påståenden tillåter vi inte diskussion om invandrarpolitik i forumet.”

Är problemet att ungdomar inte kan ifrågasätta fakta – om de ifrågasätter immigrationen? Är det inte att ifrågasätta immigrationen att ifrågasätta det som presenteras som fakta i det offentliga rummet om immigrationen? Eller vad menar man? Man tillåter inte diskussion om invandring eftersom ungdomar är lättpåverkade - samtidigt som Fragbite är reklamfinansierad? Vad är det som gör att ungdomar tydligen kan ifrågasätta försäljningsargument från den som tjänar pengar på det som säljs i reklamen, men som inte kan ifrågasätta fakta och påståenden om invandringen? Fragbites resonemang verkar inte riktigt genomtänkt. Varför inte bara fastslå att diskussioner som förs i andra ämnen än de som rör Fragbites specialiteter inte får föras på forumet? Då blir det ju precis som i riksdagen och de s.k. debattprogrammen i TV och debattsidorna i tidningarna.

För övrigt kan man fundera på varför detta forum behöver en regel mot diskussion i dessa ämnen? Är det ett stort problem för forumet att dessa är angelägna samhällsfrågor? Varför skulle någon vilja börja diskutera dessa frågor på ett spelforum, kan man fråga sig. Kan det vara så att det i Det Nya Sverige finns ett så utbrett internaliserat von oben-direktiv att inte diskutera dessa frågor att de istället ventileras i de små luftbubblor som ännu finns?

Fragbites regelverk