16 januari, 2008

Utlänningar åtalas för barnvåldtäkt

Det var bara några dagar sedan jag skrev om pedofiler senast, men redan har ett nytt fall hamnat på mitt bord. Aktuellt fall förstörde tillvaron för en hel familj i Motala den 24 september förra året. Två män, 25 och 34 år, åtalas nu och hotas av utvisning.

Två flickor, blott 12 och 14 år gamla, var denna dag ute och gick i ett fritidsområde vid Råssnäsudden i Motala. Tre vuxna män tvingade in den 12-åriga flickan i sin bil under vapenhot. Med hot och våld tvingades den tolvåriga flickan att fullborda orala samlag med de tre pedofilerna.


Efter detta påbörjade den äldre gärningsmannen samlag med flickan. Samlaget avbröts av att den 14-åriga flickan ryckte upp bildörren, varpå hon själv blev överfallen av männen som vräkte omkull henne på marken, höll fast henne och slet av henne kläderna.

Fredagen den 18 januari åtalas två "män" i Linköpings Tingsrätt. Dessa är:

¤ Yura Tarzyan, armenier, född 1982

¤ Armen Abrahamyan, armenier, född 1973


Den tredje gärningsmannen är hittills okänd.


Pedofilerna som uförde våldtäkten är patetiska och fega, men mycket farliga i all sin ynklighet och de har med all sannolikhet förstört en stor del av de båda flickornas liv, samt även flickornas familjers tillvaro. Man har också kränkt svenskarnas gästvänlighet och begått oförlåtliga brott som gör att jag allvarligt överväger att avstå mitt motstånd mot dödsstraff.

Fotnot: Uppgifterna om de åtalades identitet har fåtts från Linköpings Tingsrätts registrator.


Länk: Barn våldtogs under vapenhot

19 kommentarer:

Mikael sa...

Herregud, vilket hemskt fall verkligen. Att förgripa sig på två så unga flickor och dessutom använda vapenhot. Naturligtvis bör de utvisas och helst också avtjäna sitt fängelsestraff i hemlandet fjärran från den behagliga miljön i sveriges fängelser. Det är dags igen för en rapport från BRÅ om invandrares andel av begångna brott där man givetvis inte registerar invandrare som blivit svenska på pappret (blivit svenska medborgare) som svenskar.

Anonym sa...

Nackskott..

Anonym sa...

Politiskt korrekta Östgöta Correspondenten skrev i sin artikel inte ut att åklagaren yrkat på utvisning. I vanlig ordning skulle vi undanhållas sanningen om vilka det är som begår den här typen av brott.
Bra gjort av Weine att ta reda på nationalitet.

Anonym sa...

Vi på Skymningszonen (http://www.rebels.org/bloggen/?p=67#comment-150) har noterat att namnuppgifterna från TR klart påvisade att det i varjefall inte gällde danskar som hotas av utvisningspåföljd. Bra jobbat, Weine!

Anonym sa...

Bra att du visar upp denb nakna sanningen Weine. Önskar bara att andra "skitstövlar" kunde göra detta, typ Janne Josefsson och andra Göbbelsvänliga typer.

Läser alltid din blogg. Den är mycket bra !

mvh/ J-Å

Anonym sa...

Enastående bra research Weine. Det landets samlade media medvetet försöker dölja och undanhålla sina läsare, presenteras öppet och ocensurerat på rakryggad.net - det är på detta sätt informativ journalistik skall bedrivas! Sveriges befolkning skall inte behandlas som en flock idioter, av en liten klick
skitstövlar som missbrukar sin journalistiska gärning. Och vi... som regelbundet besöker denna blogg, har ett ansvar: att ovillkorligen tala om dess existens för alla vi möter, stöter på och träffar. Därmed kan vi bidra till att något sådant förhoppningsvis inte händer igen.

Anonym sa...

Mitt personliga motstånd mot dödsstraff upphörde för många år sedan.Beskrivna kräk har överträtt samtliga av samhällets trösklar och spärrar och skall givetvis likvideras. Utvisning är endast ett hån mot offren då undergångslandet Sverige totalt tappat kontrollen över landets gränser och vilka som vistas här!

Varjager sa...

Dödstraff i detta fall är befogat. De har visat en råhet som borde rendera dem en 7,62 i bakhuvudet.
Så att de inte upprepar sina brott.

Anonym sa...

Dödsstraff hade varit uppfriskande, var skriver jag under? Jag kan hålla i geväret om vakterna tycker att det känns obehagligt.

Anonym sa...

Jag har tvivlat ibland, men nu efter detta ar jag helt for dodsstraff i sverige.

/ Peter

Anonym sa...

Jag kommer från Motala. Jag var säker på att det var utlänningar som gjorde detta, den förra gruppvåldtäkten i Motala utfördes dessutom av barbariska irakier. Dessa primitiva mörkermän måste ut ur staden och landet. Kanske fängelse i hemlandet Armenien kan pigga upp dem? Där blir det inte tevespel och porr på rummet, snarare vatten, mögligt bröd och stjärtont. Fortsätt med sån här rapportering, den är ovärderlig!

Anonym sa...

Patetisk blogg. Den värsta och mest perversa mördaren den senaste tiden är ju den 42-årige praktariern Anders Eklund som bland annat dödade 10-åriga Engla och har flera våldtäkter i sin CV. Inte har detta med vilken etnicitet man har.

Anonym sa...

Sjuk argumentation att bunta ihop alla armenier med alla utlänningar och sedan hänga ut dem som kriminell grupp pga ett avskyvärt brott. Det finns inte fler Armen Abrahamyans bland Armenier än Anders Eklund's bland Svenskar. Ska vi göra som i Turkiet och ha en paragraf 301 för att skydda svenskheten mot utlänningars skymf?

Weine Berg sa...

Anonym57: Rakryggad menar att alla brottslingar och brott tål almänhetens belysning.

Anonym101: Så du menar att när Anders Eklund hängs ut så känner sig alla svenskar utpekade som en kriminell grupp?

Anonym sa...

Hej

Jag är också armenier och skulle själv gärna ge dessa pedofiler nackskott, gärna efter en väl genomtänkt och väl genomförd tortyr. Liknande brott är ytterst ovanliga bland armenier och processen med pedofiler brukar vara mycket kort. Har de tur så "förolyckas" de innan de hamnar i fängelset. I fängelset brukar de välja självmord.

Weine Berg sa...

(senaste) Anonym: Det låter som ett mer rättvist straff än det de får i Sverige. Som svensk känner jag mig inte utpekad som kriminell för att Anders Eklund är kriminell, däremot skäms jag för att han är svensk. Jag inbillar mig att andra folk har ungefär samma inställning.

ANONYM sa...

I SVERIGE DET FINS INGEN RÄTTVISHET,DET VAR ETT RASISTISK DOM.NI BARA SER EN SIDA,MEN KÄNNER NI DE SOM KALLAS "BARN"?12 OCH 14 ÅRINGEN ANVENDER TABLETER,RÖKER HASH,DRICKER ALKOHOL,HAR SEX MED VEM SOM HÄLST,HAR SÅLD SIG SJÄLV FÖR PENGAR,EN AV DE HAR INNAN OCKSÅ ANMÄLD NÅGON KILLE I VÅLDTÄKT OCH DET VAR INTE SANT-DET ALTT BERETAR 12ÅRINGENS MAMMA VID FÖRSTA POLISFÖRHORET.DET ÄR BARA EN SIGARRETT ASK MED 25ÅRINGENS FINGERAVTRIK PÅ,SOM HITTADES FRÅN RÅSNES OCH DET ÄR INTE OMÖJLIGT ATT DET STANADE KVAR EFTERSOM HAN FÄSTADE DÄR 20SEPTEMBER,MEN VARFÖR DET FINS INGEN TEKNISK BEVIS FRÅN PICCA KARTONGEN OCH FRÅN MUGARNA,ELLER INGENTING ALLS FRÅN BILEN.12 ÅRINGENS MAMMAN BERETAR ATT DEN KVELEN HON KOM HEM OCH VAR MYCKET GLAD.NÄR POLISSEN FRÅGAR HENNE TROR DU ATT DET ÄR SANT?MAMAN SVARAR FLICKORNA ÄLSKAR PENGAR,JAG TROR INTE ATT DET KAN VARA SANT.HENNES PSICKOLG BERETAR ATT HON HAR ASPERGER OCH DE MED DEN SYNDROMEN HAR SPECIALT INTRESSE OCH I SÅ FALL HENNES INTRESSE ÄR DEN FARLIGASTE,12 ÅRINGEN HELLA TID PRATTAR OM SIGARRRETER,ALKOHOL OCH SEX.14 ÅRINGEN SJÄLV SÄGER I DOMSTOLEN ATT 12ÅRINGEN LJUGER MYCKET,OCH DET BARA HON SOM PRATTAR SANNINGEN,ADVOKATEN TAR UTT HENNE,SEN KOMMER DE IN OCH NU 14 ÅRINGEN SÄGER HELLT ANNAT.12 OCH 14 ÅRINGEN DEN DAGEN VAR MED SINA VÄNINOR SOM INAN HAR ANMELT NÅGON I VÅLDTÄKT OCH FICK SKADESTÅND.SÄGER DET INTE ATT DE ÄR EFTER PENGAR?EFTER DEN ALLT ERA "RÄTTVISA DOMSTOLEN" BEDÖMR ATT 12 OCH 14 ÅRINGENS ORD ÄR TROVÄRDIGA.MEN 2VUXEN PERSONNERNAS(12ÅRINGENS MAMMMAS OCH 12ÅRINGENS PSICKOLOGS) ORD SPELLAR INGEN ROL.12ÅRINGEN ALDRIG HAR VARIT I DOMSTOLEN.ÅKLAGAREN KANSKI VAR RÄDD ATT HON SKOLLE BERETA SANINGEN ATT DET HAR INTE HÄND NÅNTING.SVENSK ADVOKATER LÄSER DOMEN OCH SÄGER-"ÄR VI I SVERIGE ELLER I BUROUNDI?,DOMSTOLEN BARA SKRATTAR ÅT INVANDRARE,DE SKULLE ALDRIG VÅGA FATTA EN SÅNT BESLUT MOT EN SVENSK".VAKTERNA SOM JÖBBAR I HÄKTET DE OCKSÅ SÄGER ATT- SÅ MÅNGA ÅR DE JÖBBAR I DET OMRODET MEN HAR ALDRIG SETT NÅGON SOM DÖMDES UTANN BEVIS.KANSKE JAG SKA GÅ PÅ GATTAN OCH SPOTTA PÅ GOLVET,EFTERR MEG SKA HENDA DÄR MORD,POLISSEN SKA HITA MIN SALIV FRÅN BROTSPLATSEN -ÄR DET JAG SOM ÄR MÖRDAREN?VARJE VECKA 10 TILL 15 ÅRINGAR ANMELLER NÄSTAN 5 VÅLDTÄKTSFALL,EFTERSOM DE VET PÅ SÅ SETT DET ÄR GANSKA LÄTT ATT BLI MILJÖNER.TA BORT FRÅN SAMHELLET SONA SMÅHUROR FÖR ATT UNGA FAMILJER SKA INTE SKADAS AV DE,DERAS PLATS ÄR BÄHANDLINGSHEM.

Anonym sa...

Och ovanstående kommentar är ännu ett skäl till varför vi ska införa invandringsstopp i det här jävla landet.

Anonym sa...

I rest my case...