07 december, 2008

Immigranter häktade för svenskmord

Idag går mina tankar till den endast 17-årige Mathias Borsing som knivmördades i fredags. Mordet ser ut att gå mot sin lösning då Fria Nyheter rapporterar att polisen häktat tre invandrare för mordet. De misstänkta, som i tidningarna kallas ”män från Skåne och Göteborg” uppger den ocensurerade krimbloggen Fria Nyheter är följande personer:

* Mahdi Hamedi, Göteborg, född 1984-05-12
* Alejandro Jonathan Diaz Gomez, Eslöv (Hurva), född 1985-07-30
* Pontus Ashkan Vosooghi, Göteborg, född 1991-06-16

(Göteborgs tingsrätt, målnummer B 6361-08)

Inte helt oväntat är de kriminellt belastade sedan tidigare. Faktum är att de bara några timmar innan mordet hade gripits av polisen misstänkta för misshandel av en kvinna. På sig hade de rånarluvor och en skjutvapenattrapp. När de släpptes åkte de tillbaka till kvinnan de misshandlat varpå polisen kom tillbaka – men man nöjde sig med att köra iväg dem från platsen. Därefter, förklarar åklagaren, åkte de tre immigranterna in till centrala Göteborg. Under tre timmars tid gav de sig på fredliga medborgare vid minst fyra tillfällen, varav Mathias Borsing var en av dem. Vilket Mathias, enligt åklagaren, fick betala med sitt liv.

Det är med sorg i hjärtat jag inser att fulmedia och politikers agenda skördat ännu ett offer – en blott 17-årig svensk pojke. Mathias, ingen kan ersätta dig, men du kommer inte att glömmas.

26 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du Weine! En satans tragedi. Blir nedstämd och förbannad av sånt här onödigt skit. Blir än mer förbannad, när du beskriver Kling&Klangs agerande att inte plocka in svinen 2:a gången. Vad gör poliser och politiker så jävla handlingsförlamade? Är det den där jävla rasiststämpeln som spökar? I så fall avskaffar vi den här och nu.M.V.H. Blodsven

Anonym sa...

Då har landsförrädarna med SÄPO mördat ännu en svensk.

Anonym sa...

Vill inte vara gnällig men inte är det väl februari? mordet ägde ju rum förra veckan! /iln

Weine Berg sa...

ILN: Korrigerat.. Tack för påpekandet.

Anonym sa...

Ett nytt Salem på gång kanske?

Kanske inte vore så dumt om vi fick fler "Salem" spridda över hela landet. Då skulle det åtminstonde bli väldigt svårt att blunda för problemen från politiskt håll.
Det saknas ju i alla fall inte konkreta fall som borde kunna utlösa massprotester mot polisens och politikernas flathet.

Dessvärre så ska väl media skydda dessa "kulturberikande" svenskar och få oss andra att känna skuld för deras handlingar.

Anonym sa...

Med bestörtning man läser om det här. Man far illa av att veta hur media behandlar detta. Tog flera dagar innan vissa tidningar tog upp det här fallet.
Endast 17 å fick sätta livet till, sen har de mage att skrika om att förbjuda demonstrationerna i Salem. Ta tag i det istället så det slipper bli så här mer.

//Crille

Anonym sa...

Jag har själv en sjutton årig son och mina tankar går till Mathias familj. En fruktansvärd tragedi. Hade det varit min son hade jag sett till att dessa as inte hade fått en lugn stund resten av sina liv. Det finns inget förmildrande i detta och dräggen borde sitta inne för gott men de är väl ute igen efter max två år och fortsätter sätta skräck i allmänheten samtidigt som det väller in oanpassningsbara kravmaskiner och kriminella till landet.

Unknown sa...

Svenskmord? Du börjar låta alltmer som aftonbladet...

Anonym sa...

Fruktansvärt. Flyktingar,eller barn till flyktingar som tillåts mörda svenska människor och dessutom får vara kvar i landet. Man blir så förbannad så man kokar.

Riktiga flyktingar eller deras barn går inte runt i ex. Sverige och mördar dess invånare.
En riktig flykting är tacksam för att dom fått komma till värdlandet och få skydd, mat, bostad, läkarvård. m.m.

Tack vare dig Weine och några till så kommer sanningen fram. Ni gör ett mycket bra jobb.

Nu kan det bli intressant att se hur massmedia och politiker kommer att ställa sig om det skulle visa sig bli en manifestation mot våldet på årsdagen av den här stackars pojken död.
Hittills har pk-eliten varit knäpp tysta. Inga facklor och fina tal här inte.
Våra folkvalda visar verkligen vad dom anser svenskarnas liv vara värda.
Man kan tyvärr bara säga..Fy,fan vilken vidrig politikerstab och massmedia vi har fått i det här landet

ennif sa...

JA JAG VET.Det har sagts otaliga gånger i dessa alla bloggar. Men jag vill säga det en gång till: Tänk om det hade varit tre Svenskar som hade gjort detta till en invandrare!!!!! Vilket liv det hade blivit i PK.medja.Jag tror hela regeringen hade fått avgå (rätt åt dom)+att invandrarna hade bränt varenda Svensk flaga dom hade hittat och ritat med fel färger.

Anonym sa...

Stoppa svenskmordet, stoppa landsförädarena i regering, riksdag och s.k. "säkerhetspolis" vars uppgift idag har blivit att säkra ett svenksmord bestående av ersättning av det svenska blodet till förmån för negrer och araber. Ni är landsförrädare, i en annan tid hade ni registrerats!

Anonym sa...

En majoritet kan inte förtryckas menar etablissemanget. Det innebär att etablissemanget kanske synliggör dessa mord när svenskarna har blivit en minoritet nationellt sätt, om sådär ca 20 år. Märkligt dock att inte media synliggör det pågående folkmordet på vita i Sydafrika, trots att de vita utgör blott några få procent av befolkningen och därtill ständigt minskande pga framförallt folkmordet men också pga utflyttning. Media förefaller föra krig mot svenskar i Sverige, samt vita sydafrikaner i deras land. Tragiskt, men sant. Jag undrar om de etablerade ler i smyg när de tar del av rapporteringarna av alla våldtäkter och mord på svenskor och svenskar... ?..

Anonym sa...

Det pratas mycket om SÄPO nu, vad är det som SÄPO gjort/gör?

Anonym sa...

Ja när Rickardo blev mördad blev det allt liv i luckan...!!!!Spaltmetrar i tidningar.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Vill passa på att uppmärksamma det här med inkvotering av utlänningar inom polisen. Detta kommer inte göra någonting bättre. Tvärtom befarar jag att våldet mot svenskar kommer bli etter värre. Dom kommer hålla sina egna om ryggen och utnyttja sin makt till att kränka svenskar.

Anonym sa...

Vila i frid Mathias. BSS!!!

Anonym sa...

Anonym

SÄPO stödjer en regim som håller på att utrota det svenska genom att byta ut dess blod.

Anonym sa...

Vi komer aldrig att svika dig Mathias. Som änglar eller svin kommer vi att vara med dig och du var en ängel som vägrade lämna i från dig det du hade som en mobiltelefon och några tjugolappar. Vi är med dig alla dagar och ditt liv kommer leva vidare. Du var en del av det finaste vi haft. Dina ögon och din mun precis som min son som ännu lever.

Anonym sa...

17 år. Det är ju bara förjävligt.
Jag kan inte ens börja begripa vad Mathias familj går igenom just nu.

Inte kan detta klassas som ett hatbrott. Det var väl stackars förtryckta blivande raketforskare som inte läste reglerna i sin Sverige-broschyr.

/Jonas

Anonym sa...

Jävla kommunistmedia som tiger om att våra svenska barn håller på att mördas av invandrare!
Och polisen håller dom om ryggen.
Det var säkert för att dom var invandare som dom släpptes andra gången. För att polisen inte ville bli kallade rasister.
Och säpo håller dom om ryggen..

Anonym sa...

Ja vad ska man säga?, Det var som man trodde.. genast när man fick höra denna förskräckliga nyhet så kom den där tanken smygande. "Det är säkert invandrare" och visst slog det rätt? som 99,99% av alla gånger.

När fan ska det bli ändring? jag är så läss att jag kan spy på det "nya multi kulti sverige".
Sen att media som vanligt döljer identiteten på förövarna kommer ju inte direkt som en överaskning.
Tänk om det var ombytta roller, då hade media inte varit sena med att skriva ut etniciteterna.

FYfan säger jag bara.


Mina tankar går till Mattias och hans familj.

Anonym sa...

Fyfan! Detta måste få ett slut!

Vila i Frid Mathias!

För ett bättre Sverige!
Stöd Folkfronten!

Mvh
Daniel

Oscar sa...

Riktigt tragiskt. Mina tankar går till din familj.

När något sånt här händer måste man försöka vara så konstruktiv som möjligt. Man måste göra allt i sin makt för att något så här hemskt aldrig mer ska hända en svensk till.

Jag tycker det är konstigt att man inte läst om detta i nationella medier, när kommer rapporterna där?

En sådan här gärning är ju verkligen något man ska upplysa folk om och offentligt fördöma. En nationell minnesmanifestation likt den i salem känns som en mycket bra idé.

MVH Oscar

Anonym sa...

17 år. Åldern då livet precis ska börja på riktigt. En sån tragisk och onödig händelse där pga att offret är svensk det inte genreraras mer än en axelryckning. Var är manifestationerna och krafttagen mot gatuvåldet från etablissamangets sida i det här fallet? Vem bryr sig det var ju bara en svensk som dog.

Jag kommer ihåg när man såg nyhetsinslaget där man från TV-medias sida bara valde att intervjua och filma invandrare på hans skola. Även här passade man på att leva upp till Lilla saltsjöavtalet.

Anonym sa...

Slut upp bakom pss bröder, vi skall hämnas våran döda broder som blev oskyldigt mördad. Med våld och sprängmedel om så behövs. Det är dags för oss att kriga tillbaka. Våld föder våld. Vila i frid broder du blev bara 17 år!

Anonym sa...

Någonstanns tappar ni tråden. Några av Mathias bästa och närmaste vänner är "invandrare"
Det har inte med att göra vem och varifrån dom som mördade kommer ifrån utan VARFÖR dom gjorde det!!
Hade dom varit ute efter mobilen och pengarna (vilket inte var fallet då alla 3 hade kvar sina mobiler) Ta reda på lite fakta INNAN ni skriver massa skit om att dom blir skyddade dom "icke svenska"..Min som blev rånad och misshandlad av en helsvensk..Anders Svensson.. VAD skall vi då gnälla på??!!! jo kanske på det oprovocerande brottet och att politikerna som inte kan sätta straff som avskräcker unga från att göra brott, som läget är nu så får dom ju inga straff...en svensk mamma med svensk familj och massa invandrar vänner!!!!