11 november, 2005

HycklarNytt: Orback hoppas svenskar ska flytta till Tensta

Som en av få ansvariga för dagens situation bodde Nalin Pekgul i ett mångkulturellt område, men som bekant ger hon nu upp och flyttar till ett tryggt område. Nu rycker dock integrationsminister Jens Orback in. Han ”tycker inte att Tensta är farligare än andra delar av Stockholm”. Själv bor han i Danderyd.
Har Orback överhuvudtaget varit i Tensta? Är det mycket invandrarupplopp i Danderyd såsom i Södertälje? Knappast – om ens något. Hyckleri och dubbelmoral staplade på varandra in absurdum.

Orback menar också, angående Pekguls reträtt, att han ”…hoppas att fler svenskar ska vilja flytta till Tensta framöver” säger han i dagens Metro. Svenskarna har aldrig fått säga sitt om tvångsintegrationen eller massinvandringen men skuldbeläggs konstant för maktens misslyckade mångkultur.

Skavande helgongloria
Miljöpartiets Peter Eriksson - en av de som är ansvariga för den nyligen klubbade asylamnestin - bor i Kalix. Hur många asylsökande har de i Kalix? Maud Olofsson bor i Högfors i Västerbotten. Hur många gruppvåldtäkter skedde det i Högfors förra året?

Moderaternas partiledare Fredrik Reinfeldt bor i det mångkulturellt bristfälliga Täby. Hur många slöjor ser man i Täby en vårdag? Hur stor del av Lars Ohlys grannar har utomeuropeiskt ursprung?

Pekpinnecentralens skenhelighet
Den massmediala sektorn slår sig ofta för bröstet med vad de anser vara sin egen högstående moral. De talar om för hur folket ska leva, tycka och tänka. De stora dags- och kvällstidningarna är raska med att peka ut alla som inte vill ha massinvandring från hela världen som ”främlingsfientliga”, men varför bor inte DN:s, Aftonbladets och Expressens redaktörer och journalister i Rinkeby? Vart bor TV-kanalernas ansvariga? Är det nåt fel på Hammarkullen, Tensta och Rosengård?

Kontentan är att de makthavare som pratar sig varma för invandring, ”mångfald” och integration är samma personer som segregerar sig från dessa ideal. Är inte det konstigt?

Till skillnad från dig har de fått välja. De har valt att bedriva och uppmuntra västvärldens mest okontrollerade massinvandring och de har valt att bosätta sig i områden där det inte bor några invandrare. Till skillnad från dig har de fått välja. När är det dags att säga ifrån?

14 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
vinterbadaren sa...

Som vanligt---suveränt och välformulerat. Gillar speciellt "pekpinnecentralen"!!!

Kämpa på!!

Eskil Johansson sa...

Bra artikel, Weine, men observera att Orback bor på Söder! Du borde skriva om när han var programledare för SVT:s "Striptease" (numera "Uppdrag granskning") i början av 90-talet. Han avslöjade då rika svenskar som hade "fina" åsikter ang. invandring och flyktinganläggningar.

Tack för din suveräna blogg! OFATTBART att du inte sitter i partistyrelsen.

PS. Vem är det som skriver inlägg som du måste ta bort hela tiden?

Weine Berg sa...

Hallå Eskil,

Ja Stockholmsgeografin är nog inte min starka sida..

Du har möjligtvis inte några källor till Striptease-tipset du gav mig?

De raderade inläggen är inte några oförskämda eller plumpa kommentarer utan helt enkelt s.k. spam, dvs skräpreklam, som tydligen skickas ut per automatik på många inlägg.

Att jag inte sitter i partistyrelsen är mitt eget val. Jag vill göra något konstruktivt av det jag har att ge.

Stå på dig Eskil - annars gör någon annan det...

Mvh,
Weine.

jörgen sa...

Det är väl som vanligt...dessa politiker som är så fjärmade från verkligheten,dvs i dessa fall,de multigetton de själva skapat.
Det är dags att säga ifrån..nu!!Vänd dem ryggen på valdagen,och lägg din röst på SD.

Eskil Johansson sa...

Hej Weine!

Tyvärr, inga källor. Jag såg programmet när det sändes och det gjorde ett starkt intryck på mig. I min enfald trodde jag att Orback skulle visa lite mer civilkurage än andra politiker, men det var naturligtvis naivt av mig.

En fråga Weine:
Efter det som hänt Vindeskog, kan du verkligen stanna kvar i SD?

Ge inte upp!

Weine Berg sa...

Hej Eskil,

Jag kan inte svara på din fråga ärligt eftersom jag då riskerar att bli utesluten. Det är farligt att komma med kritik mot våra företrädare, bevisligen...

Anonym sa...

Gå till Nationaldemokraterna då.

Weine Berg sa...

Hur menar du?

Anonym sa...

Eskil, ditt råd till våra bloggare att gå med i ND är lika korkat som att råda dem att gå till Socialdemokraterna eller Centern. Tror du att ND har identiskt program som SD? Kanske är den enda rimliga orsaken till att ND och SD finns att någon av dem har roligare fester eller nåt?
Tror du de har högre tak i ND?
Har du aldrig hört talas om att vi kallar ND "dårarna"? Man måste nog vara en dylik om man gick med i ett parti styrt av Tor P. mfl.
Förmodligen skulle man bli utesluten ur ND för att man inte är tillräckligt anti-judisk.
///Markus Wolf

Eskil Johansson sa...

Bäste Markus Wolf,

Jag har inte gett någon rådet att "gå med i ND". Var har du fått det ifrån? Däremot var det en "anonym" som skrev "Gå till ND då" här ovan.

Var lite mer uppmärksam.

Vidhåller att uteslutningen av Vindeskog har skett på märkliga grunder och att Weine är en outnyttjad resurs inom SD.

Do förschtåå zvennzzkan?

T Larsson sa...

Den enda person jag hört talas om som blivit utesluten ur ND är den uttalade nazisten och antidemokraten Yvonne Peillika. Nu har hon täta kontakter med personer i SD:s ledning istället. Så kan det gå, ja...

Weine Berg sa...

Nej det stämmer inte helt.

Reine W blev utesluten trots att han inte var medlem...