29 maj, 2007

Öppet brev till riksdagen

Med detta brev hoppas jag kunna starta en dialog med Er som representerar väljarna i riksdagen. Ämnet är brinnande aktuellt och oerhört angeläget.

Fakta 1: En stor ökning av arbetskraften till en statisk, minskande eller sakta ökande mängd arbeten leder ofrånkomligen till lönedumpning och urholkning av arbetsrätten. Varför fortsätter ni i detta läge att ta in 60 000-100 000 nya immigranter varje år? Strävar ni efter att dumpa lönerna och göra människor desperata?

Fakta 2: WHO varnar för hur västvärldens braindrain övergår i fatal flows på många ställen. Läkare och sjuksköterskor lockas från sina behövande hemländer till västvärlden - och ni pratar om att invandringen från dessa länder berikar Sverige. Är det så ni vill visa solidaritet med tredje världen - genom att ta deras hjärntrust?

Fakta 3: Inte ens med FN:s flyktingdefinitioner är mer än 5 % flyktingar av dem som beviljas permanent uppehållstillstånd i Sverige. Er motivering att de som kommer till Sverige är flyktingar är således rent nys. De flesta är anhöriginvandrare. Varför fortsätter ni att hjälpa de 95 % som inte behöver hjälp? Har Sverige de resurserna, tycker ni?

Fakta 4: Med dagens nivå på invandringen är svenskarna i minoritet i Sverige inom ett par generationer. Väl i minoritet är det bara en tidsfråga innan svenskarna är ett minne blott. Hur motiverar ni detta ur ett humanistiskt perspektiv?

Fakta 5: Ni satsar betydligt mer pengar på immigration och integration än på bistånd - trots att endast få av dem som drar nytta av er immigrations- och integrationspolitik är verkliga flyktingar. Och trots att fler kan hjälpas på plats eller i närområdet för varje satsad krona än för varje satsad integrationskrona i Sverige. Varför satsar ni mer pengar på att hjälpa låtsasflyktingar än de verkliga flyktingarna, såsom svältande barn i Afrika? Varför lägger ni inte alla resurser på att hjälpa flyktingar där de behöver hjälp?

Möjlighet till förändring
Förslag:
Stoppa invandringen och skicka tillbaka alla som inte har skyddsbehov. För de som har skyddsbehov, omvandla deras permanenta uppehållstillstånd till temporära sådana. Genom dessa förändringar uppnås många sannolika fördelar:

1. Mer resurser till verkliga flyktingar frigörs
2. Flyktingskapet återfår sin tidigare värdiga status
3. Mer pengar finns till välfärd, samtidigt som fler flyktingar kan hjälpas på plats
4. Safe Havens kan upprättas på flera håll i världen
5. Motsättningar och kriminalitet minskar
6. Utflödet av svensk valuta minskar då pengarna inte skickas utomlands av privatpersoner i samma omfattning
7. Hedersvåldet minskar
8. Administrationen att hantera en i det närmaste verkningslös flyktingpolitik kan läggas ner och satsas på en effektiv och kraftfull flyktingpolitik på plats och i närområdet (se punkt 3 och 4)
9. En tryggare tillvaro för arbetstagare skapas
10. Risken för terrordåd och religiöst våld minskar
11. I takt med att punkt 5, 7, 9 och 10 uppnås kommer troligtvis att självmorden, sjuktalen och tablettberoendet att minska
12. Svenskarna får möjlighet att fortsätta existera och får därmed vara med och utgöra en del av världens mångfald
13. Ni politiker återfår ert tidigare goda anseende


En sista kommentar: Sluta kalla de som inte accepterar er massinvandringspolitik för "främlingsfientliga". Ni gör er själva till åtlöje. Det lyser dessutom dubbelmoral om anklagelsen eftersom Ni själva framstår som främlingsfientliga genom sättet ni lever era liv. Ni ser till att landet tar emot upp till 100 000 nya immigranter varje år samtidigt som flertalet av er bor i områden som är i det närmaste etniskt rensade från både nya och gamla immigranter. Det kan tolkas som både dubbelmoral och främlingsfientlighet.


Summering
Ni fortsätter hela er monstruösa karusellpolitik trots alla dessa fakta och trots allt vad ni ställer till med i Sverige. Ska ni nånsin få råg i ryggen och stå upp för verklig solidaritet med era egna och med andra så är det rätta tillfället NU!

Hoppas på svar, men tvivlar.

Med vänliga hälsningar,
Weine Berg
http://www.rakryggad.blogspot.com/

7 kommentarer:

Anonym sa...

Grymt bra initiativ!! Kanon!
Men som du själv avslutade, du riskerar nog inte att bli överöst med svar. Man kan ju fåfängt hoppas att det kan få nån slags verksamhet att gå igång i nån PK-it hjärna. Så klart föga troligt det heller.

Ha de'

Janne

Varjager sa...

Strålande, jag hoppas att du får svar. Men hjärtat säger att det är större chans att de kommer med arresteringsorder på dig. Hets eller ifrågasättande av PK eliten.

Anonym sa...

Nej några svar lär inte inkomma men det tror jag inte heller att du har förväntat dig. Men å andra sidan är vi många här i landet som backar upp vart eviga ord i din blogg som här belyser dessa galenpannors vansinniga agerande.

Kalle

Jimmy S. Windeskog sa...

"Öppet brev till riksdagen"???

Skall du ta vid efter insädnarskribenterna från Fri Information? =)

Weine Berg sa...

Nej, jag förväntar mig inget svar. Så pass luttrad är jag och på så vis bevisar de mina teser om deras moraliska tvetydigheter.,,.

Jimmy, jag har ju som ett stående inslag på bloggen att kontakta ansvariga för diverse knäppa påhitt och ställa de svåra frågorna till dem. Dessa kontakter hittar du under kategorin "Dialog".

Anonym sa...

För övrigt kan ytterligare en punkt tilläggas, nämligen miljön -- eftersom Sverige och övriga Europa dagligen "konverterar" enorma mängder u-ländare
eller i/2-ländare till i-ländare och att t.ex CO2-utsläppen sker till x % (kolla siffror men jag är tämligen säker på att x > 50) av befolkningen till följd av transporter, livsmedel etc kan man utan större ansträngningar räkna att massinvandring inte är bra ur ett globalt CO2-perspektiv. En liten räkning med goda källor stärker naturligtvis argumentet men likväl detta är en viktig punkt.

-loke

Anonym sa...

Landet befinner sig i en stor kris,vi har en regering som struntar totalt i folkets mening och åsikter bla den oerhörda floden av bidragstagre från andra länder samt nedskärningar inom äldrevård sjukvård.
Samtidigt så gör ofattbara skattehöjningar på bränsle bilskatter försäkringskatter elskatt mm.Ett föräderi mot den egna befolkningen.