22 december, 2005

Fri invandring om Boris själv får välja

Tidigare har vi fått dras med egomartyren Alexandra Pascalidous ständiga hattexter, men nu när hon tappar fart tar andra vid. Boris Benulic på den företagssponsrade gratistidningen Metro har en spalt. Han fyller den. Oftast med samma kategori av medströmsrevolutionär prostataflåsande snusförnuftighet och alltid med udden riktad mot Sverige, svenskarna eller något annat där svenskarna kan skuldbeläggas för Benulics cyniska missnöje.

I dagens spalt propagerar han för fri invandring. Men låt oss ta det hela från början. Boris titulerar sig som ”svartskalle” i artikeln. Han skriver ”vi svartskallar är inte mer tjuvaktiga än ni svenskar.” Jag ska naturligtvis inte vara sämre utan respekterar Boris självvalda offerstatus. Hursomhelst så skriver svartskallen allt mer med en terminologi som närmast återfinns hos en statlig och lika pubertal immigranttidning som jag tror heter Svenne eller något liknande.
Sverige allemansland
Svartskallen Boris skriver ”vi har plats för alla – därför ska vi ha fri invandring.” Svartskallens pronomenhantering är intressant. Först titulerar han sig som svartskalle, sen skriver han att ”vi” ska ha fri invandring. ”Vi” som i ”vi svartskallar”? Bjuder han in världens alla "svartskallar" i egenskap av svartskalle till svenskarnas land? Så chantilt, så generöst med vårt land. Precis som när Göran Persson finner det lätt att vara generös med våra skattepengar och släpper in x antal tusen nya immigranter varje år kan väl Benulic vara generös med andras land, i det här fallet svenskarnas land, och propagera för fri invandring och mena att Sverige ingår i någon slags global allemansrätt.

Låt dem inte stå oemotsagda
Några frågor till Benulic i hans euforiska dagdrömmeri kan vara: vem ska betala denna fria invandring? Vilka ska avstå från sina jobb för att hela världen ska kunna få dessa? Vilka ska avstå sina bostäder för att inhysa de tillströmmande? Med vilken rätt ska hela världen ha rätt till de svenska jobben, de svenska bidragen, de svenska skolorna och den svenska vården?

Plus i kanten
Benulic ska dock ha heder för att han erkänner att immigranter inte per automatik är perfekta utan istället medger att utländsk organiserad brottslighet först slår rot i de mångkulturella områdena för att sedan breda ut sig i det svenska samhället.

Dissar svensk kultur
Benulic, svartskallen, passar även på att ringakta svensk kultur. ”…den svenska seden att slåss på dansbanan när det är midsommar” skriver han. Ja, jag minns tiderna från mina barndomsår då jag tillsammans med min familj och många andra svenskar samlades på midsommar vid Folkets Hus och slogs tills långt in på småtimmarna. Det var tider det.

Runda kuber och fyrkantiga bollar
Allvarligt talat. Boris (svartskallen) menar tydligen att svensk kultur är bristfällig och därför ska andra bristfälliga kulturer invandra. En våt dröm som Mona Sahlin sedan länge närt vid sin barm. Hmm…logiken i svartskallens tankebanor kanske inte är riktigt tydliga eller klara. Men han har en egen spalt och därmed tolkningsprivilegie trots allt. Det är ju mer än de flesta svenskar som dagligen får Benulics och hans gelikars partipropaganda uppkörd i ansiktet.

Läs Benulics och andra invandringsextremisters texter. Genomskåda flosklerna och lögnerna. Granska deras syn på svenskarna. Ställ de svåra frågorna till dem. Låt de inte stå oemotsagda. Bygg motstånd!

Boris Benulic: Öppna gränserna men nita tjuvarna

15 kommentarer:

vinterbadaren sa...

Ja du, den där Boris förefaller vara en sjuk faen som verkar gå i kurden Baksis fotspår. Vet du om lelle Boris kommer från forna Jugoslavien eller annat mångetniskt totalkollapsat land???

Strandvaskaren sa...

Weine, kan du inte skriva till Metro "Tyck till om kolumnen"?

Weine Berg sa...

Gjorde det efter ditt tips men mitt inlägg raderades efter ungefär två minuter...

Strandvaskaren sa...

Varför tar inte Japan och Sydkorea emot några flyktingar ö h t? Varför måste Sverige jämt vara världssamvete? Varför har vi så stora problem med arbetslöshet, kriminalitet, hedersmord osv jämfört med andra europeiska länder?

Weine, kan du inte skriva en postning om Vita Bandet?

Nickersson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Weine Berg sa...

Strandvaskaren: Ge mig lämplig info så kan jag göra det...

Strandvaskaren sa...

Vad var egentligen syftet?

Vad har Vita Bandet uppnått? Har våldtäkterna upphört nu efter att några personer satt på sig ett Vitt Band? Varför är våldtäktsbandet vitt?

Räcker det?

Weine Berg sa...

Strandvaskaren: Jaså menar du det bandet... Jo det är värt att skriva om. Jag har en artikel på gång om massmedias olika förklaringsmodeller till våldtäktsökningen. Klämmer nog in vita bandet där. Tack för tipset!

Weine Berg sa...

Vinterbadaren: Jo Boris har vi nåt tillfälle nämnt sitt ursprung och jag tror det är i Jugoslavien.

Strandvaskaren sa...

T o m Henrik Johansson ironiserade över Vita Bandet i sitt tal. Ser fram emot din artikel.

Tack för den bästa bloggen på nätet, Weine. Hoppas att inte AFA tystar dig också.

Weine Berg sa...

Jag tackar och bockar för de värmande orden, Strandvaskaren. Gott svenskt år på dig!

Weine Berg sa...

Strandvaskaren: AFA och diverse andra sekter har försökt tysta mig, men det enda de lyckats med är att väcka grannskapets vrede. Nu har jag full uppslutning i mitt område och om AFA kommer insmygandes så blir det snabbt bortjagade av ungdomar som inte delar AFA:s åsikter. Ingen hjälp jag bett om men jag klagar inte...

z999 sa...

Krönikan i metro den 10:e december handlade om invandring, minns inte vad krönikören hette men det var den i särklass mest invandrarnaiva krönika som jag läst någonsin, och det säger en hel del.

Anonym sa...

Duktig nazze!
Håll tummarna nu så kommer vi snart höra stöveltramp igen och din våta dröm om höjda högerarmar besannas!

Canada Svensken sa...

"Anonym sa...

Duktig nazze!
Håll tummarna nu så kommer vi snart höra stöveltramp igen och din våta dröm om höjda högerarmar besannas!"

Sa som Sverige ser ut idag, hoppas man pa att nagot skall handa, inte nazism men att folket borjar saga emot och ta tag i denna invasion.
Jag flyttade fran Sverige, och aven om jag saknar Sverige och allt SVENSKT, borjar jag tycka att jag gjorde ratt.
Sverige ar inte svenskt langre.
Nar landets ledare kan tala ned till landets urinvanare utan bestraffning ar landet snart forlorat.
Valkommen till den nya Islam staten Sverige.
Usch.