10 april, 2006

Alla ska med. Så enkelt är det.

23 kommentarer:

Germania sa...

hehe, snyggt.

Erik sa...

Jag har redan kallat den förra genial så jag vet inte hur jag ska beskriva denna, för den är ännu bättre! Denna borde man affischera med.

z999 sa...

Bra bild igen Weine. :-)
Men nu är det inte så att sossarna har lovat att alla ska med, det är en vision dom har bara. Sossarna har tydligt talat om att vissa inte ska med och vilka som kommer att prioriteras bort.

Fröken Sverige sa...

SKITBRA som alltid, Weine! Du är mitt ljus i mörkret! ;-)

Mvh

Fröken S

Nickersson sa...

Om inte det här belyser ert hat mot blattar så vet jag inte vad som gör det. Tack, grabbar! Nu är era försök att verka seriösa totalt körda.

jörgen sa...

Vad kallade du dem????

z999 sa...

Nickersson, du missade totalt poängen i bilden. Det är faktiskt övertydligt att bilden riktar sig mot dom som har ansvaret för invandringspolitiken, om du tittar noga så ser du texten "socialdemokraterna" och en socialdemokratisk ros. Jag är så trött på att antirasisterna använder människor av annan hudfärg som en sköld som dom gömmer sig bakom. För att förtydliga, allt eventuellt hat är riktat mot dom som har ansvar för invandringen.

Och sen gillar jag inte när invandrare slås ihop i begreppet "blattar" men det är en annan sak.

James Bond sa...

Dansk terrorsag førte til berygtet al-Qaeda hacker

Terrorsagen i Bosnien med en dansktyrkisk mand og en svensk statsborger har været en stor gevinst for de amerikanske myndigheder.

Anholdelsen førte til afsløringen af en berygtet computerspecialist, der kaldte sig den arabiske terror James Bond eller "Irhabi 007."

Terrorist 007
"Irhabi", der betyder terrorist på arabisk, har gennem et par år givet problemer for både den britiske og den amerikanske efterretningstjeneste og fungeret som en al-Qaeda-kriger på internettet ved for eksempel at hacke sig ind på en hjemmeside, som tilhører trafikministeriet i Arkansas.

Herfra har "Irhabi 007" offentliggjort alt fra halshugninger i Irak til rekrutteringsfilm fra al-Qaeda og våbenmanualer, har magasinet Newsweek for nylig oplyst. Magasinet baserer sine oplysninger på unavngivne kilder i den amerikanske efterretningstjeneste.

Sideløbende er al-Qaeda-hackeren mistænkt for også at oplære kommende terrorsympatisører i kampen på internettet

z999 sa...

Här i Sverige (Stockholm) kunde man läsa i tidningen City (sidan 3) att det inte gick att enas för muslimerna när de skulle skicka en protest angående att två "svenskar" hade dödats i ett självmordsattentat (vad annars?) i Iran.

Eftersom så många av muslimerna var positiva till terrorism (mer än hälften är alltså öppet positiva till terrorism) så gick det inte att få ihop någon kommunike.

Jimmy S. Windeskog sa...

Hehehe, väldigt träffande.

Anonym sa...

Måste säga att bilden skulle göra dundersuccé om den kom ut lite mer, se till att nämn nåt om flyktingpolitik i text på den också. Tror inte många S väljare skulle känna sig specillt stolta när de bevittnar denna riktigt fyndiga bild. Sen skulle den kallas främlingsfientlig och rasistisk tyvärr och det kanske man kan säga att den är också. (Kan man koppla ihop glass och rasim går det mesta)

Skicka den gärna till S och fråga om de vill ha den i valkampanjen =)

Anonym sa...

Allah ska med!

z999 sa...

Anonymous:
"Allah ska med!"
LOL
* :-) *

weine berg sa...

Anonymous: ja det var en bra idé. Själv har jag inte tid, men kanske kan du, z999, skicka in den till sossarna och länka till min sida?

Robert sa...

Klockrena bilder Weine. Ska spara ner dom i min Humor-mapp på hårddisken :-). Speciellt denna sista bild med den baktunga slitna pickupen och Sverigestugan i bakgrunden är ju kort sagt helt perfekta :-)

Den där med jordgloben och amerikanaren är dock inte från socialdemokraternas valaffisch, det är från moderaternas. Visar ju för övrigt att det inte är någon jävla skillnad på de borgerliga och socialistiska partiernas inställning till massinvandringen.

Fröken Sverige sa...

Men vart är du, Wiene? Du är saknad...

z999 sa...

Jag undrar också vart han har tagit vägen. Nåja, väntar väl ett tag till innan jag ringer polisen.

weine berg sa...

Hallå där...

Lugn i stormen - det som ligger bakom är ett större datorhaveri, men till veckan är jag tillbaka i full kraft. Jag har fortsatt skriva även under datorfrånvaron så jag har en del material att lägga upp när datorn är på plats igen.

Stå på er!

Fröken Sverige sa...

*PUH* Såg det på din MSN idag med. Gott att höra att allt är bra med dig.

:-)

Fröken S

Anonym sa...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

Anonym sa...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

Anonym sa...

Riktigt talande bild. Skriva ut på fotopapper blir det och upp på väggen!

Anonym sa...

Bilden är helt perfekt måste jag ju säga :D/ Nadia