27 juli, 2006

Lagstiftning om ökad invandring?

Så är valrörelsen i full gång med allt vad det innebär. Sin vana trogen är sannolikt Mona Sahlin på andra ställen än sin välbeställda kommun Nacka och kramar invandrarbarn i Rinkeby framför en klunga journalister. Man brukar göra så en timme per valrörelse. Valrörelse american style.

Integrationsminister Orback var även och fiskade röster i internationella vatten. Vid hans besök i Bergsjön klagade ministern på att Göteborgs kranskommuner inte tar emot tillräckligt med immigranter.

Orback är inte helt emot en lagstiftning som tvingar kommunerna att ta emot betydligt fler immigranter. "- Nu har vi avsatt mer pengar för att fler kommuner ska vilja ta emot fler flyktingar och hittills har vi inte lagstiftat om det." säger Orback i privatägda Metro.

Tanken har tydligen aldrig slagit Orback att helt stoppa vansinnespolitiken som bara skapar social misär, ekonomisk utarmning, växande arbetslöshet och framtida lönedumpning. Det kanske bär emot att både bygga ett tryggt samhälle och samtidigt hjälpa riktiga flyktingar på plats där pengarna kan komma till riktig användning?

2 kommentarer:

ARES sa...

DÖDA DET DÄR JÄVLA SVINET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mohammed sa...

Orback Knullar Röv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!