27 juli, 2006

Vi har inte hört svaret än...

Hejsan Miriam,
I din ledare den 22 juli (GT) uttrycker du mycket starka oikofobiska åsikter som för många svenskar kan verka stötande. Därför vill jag utröna vad som ligger bakom dessa extrema åsikter då många som läser min blogg vill ha klarhet i vad de gjort för att förtjäna sådan spott och spe från en journalist på en ansedd blaska.

Du skriver bland annat att de som inte delar dina åsikter bör bosätta sig i hyddor i skogen. Vad är det för människosyn?

Du skriver också att förtryck inte ska tillåtas. Du åsyftar diverse företeelser från s.k. hederskulturer. Men vilken måttstock har du för att döma ut delar av invandrarkulturerna? Vad är din mall i vilket du hämtar definitionen av vad förtryck är?

Är det möjligt att förbjuda delar av utländsk kultur med hänvisning till den egna - och ändå förfäkta ideal om s.k. mångkultur? Om du inte har den svenska kulturen som grund för att döma ut delar av vissa invandrarkulturer vilka måttstockar använder du då?

Du har ett genomgående tema i ledaren som bygger på ett förlöjligande och förminskande av det svenska. Varför gör du så? Varför är du så hatisk?

Mvh,
Weine Berg
http://www.rakryggad.blogspot.com/

6 kommentarer:

Robsten sa...

Hoppas hon förstår ditt resonemang, gör hon det då faller ju hela hennes världsbild, om hon nu fattade vad du menar med att döma ut delar av andra kulturer med sin egen kultur som måttstock. Hon är väl sannolikt för dumm för att fatta paradoxen.

Janus sa...

Ska du säga som stavar "dum" med två m.

ares sa...

weine , du förstår väl att du aldrig kan föra en dialog med dårarna och Quislingarna som har tillgång till PK-median i Sverige ??. Svaren på dina frågor säger ju sig självt. Natten till torsdagen begicks ett antal grova våldtäkter , bla gruppvåldtäkter bla i västra sthlm. Ja Yvonne Rock , Mona Sahlin mfl dårar har ju utropat 2006 till mångkulturår - så det är ju bara att glädjas över att våra etniska , fina flickor blir berikade av all spännande kulturer som kryllar i Sverige likt bakterier i en bakterie-odling..... Grattis Sverige !!!!!!!!

Leif sa...

ares, vad gör dessa individer lika Quisling? Vidkun Quisling tog över ledarskapet sedan den norska demokratiska regeringen flytt från Norge utan minsta försök till motstånd. Alternativet var Quisling vid makten och därmed något (om än litet) norskt inflytande eller helt tyskt styre. Quisling agerade som en patriot och valde att stanna och försvara Norge så gott han kunde.
På vilket sätt liknar det PK-maffian (som för övrigt myntat uttrycket som du begagnade dig av)?

ares sa...

jag är böjd att hålla med dig leif , med quislingar , så menade jag dock vita människor som begår förräderi mot sitt folk , dessa som aktivt , tex genom rasblandning , ser till att vårt folk blandas ut och försvinner , samt i förlängningen går under... tack ändå för ditt inlägg leif.

Morgoth sa...

Sitter ni och stödjer Quisling? Den vidriga landsförrädaren som valde att stödja ockupationen istället för att ansluta sig till motståndsrörelsen?