15 september, 2006

Alliansen kan inte säga B

I dagens GP såg jag en valannons från Allians för Sverige. De förvånade mig för däri stod "Vart tog dina skattepengar vägen? Inte märks dom inom skola, vård och omsorg. Statskassan gapar tom – vilka nya skattehöjningar kan du förvänta dig?". Oväntat klarsynt. Men man glömmer bort att skriva vart dessa skattepengar faktiskt tar vägen. Sanningen kanske är "främlingsfientlig"?

Att ropa "a" går bra, men att säga "b" klarar inte alliansen (med det missvisande namnet). Det är nog smärtsamt för politiker att inse att allt de gör blir halvdant - så länge de inte vågar vända massinvandringen.

2 kommentarer:

Darth Vader sa...

Det är en korrekt iaktagelse. Eftersom ( S ) och dess klonpartier i riksdagen har gjort sitt yttersta för att inte diskutera utlänningsfrågan - och skrika RASIST !! så fort någon på det lilla minsta kritiserat massinvanderiet - då bör ju logiskt sett vägen ligga öppen för de partier som kritiserar det faktum att Sverige konternuerligt blir bestulet på sitt land och sina resurser. Främlingarna tar vårt land , de tar våra bostäder , de tar våra jobb OCH de tar våra kvinnor. Gör något , stolte svensk för att förhindra denna katastrof.

Robsten sa...

Skall sanningen fram så är faktiskt C det mest invandrarvänliga partiet just nu, inte S, jag gissar att i regeringsställning så har ett eller annat ljus gått upp för dom. Detta är inget man talar om förstårs.