14 september, 2006

Reinfeldt bevisar sig - anställde invandrare för spottstyver

För 57 kr/tim jobbade en litauisk barnflicka för familjen Reinfeldt i Täby. Även en asylsökande serbisk kvinna har jobbat i familjen Reinfeldts hem, visar "Uppdrag Granskning".

Det är väl så Moderaternas drömsamhälle ser ut; utländska arbetare kommer till Sverige och tar jobbtillfällen som egentligen skulle gå till svenskar. De medverkar på så vis till lönedumpningen.

Jag skulle hellre se att Fredrik Reinfeldt åkte till Serbien och där försörjde sig som svensk barnflicka hos en serbisk familj, men samtidigt misstänker jag att massinvandring inte är ett vinnande koncept i Serbien. Alla i reinfeldtklassen sitter med andra ord säkert i de invandrarfria rikemanskvarteren - precis som vanligt.

2 kommentarer:

Robsten sa...

Flickan hade dessutom fått avslag på sin asylansökan 1.5 år tidigare och blev tillbakaskickad till Serbien, det var henne R anställde, moraliskt mycket tveksamt.

Darth Vader sa...

Ha ha !! Och ( M ) kallar sig det Nya Arbetarepartiet !! Vilken ironi. Snacka om bortgjord. Reinfeldts politik må skapa fler arbeten , men inte till löner man kan leva på i detta högskatte samhälle. ( M )´s politik skapar också väldigt mycket extra arbete åt det svenska rättsväsendet , med den massinvasionspolitik samt folkutplåningspolitik riktad mot det svenska folket som de driver och förespråkar.