04 oktober, 2006

Allians Mot Sverige

7 kommentarer:

Robsten sa...

Ja, och nu har tydligen Rojas fått foten, det här verkar inte bra alls. Bäddar för en lika huvudlös politik som vänsterblocket förde.

Weine Berg sa...

Jaså, vad har hänt med Rojas?

Erik, Sthlm sa...

Bra poäng, men svårt att läsa grönt på blått (och jag är ändå inte färgblind.)

Robsten sa...

Många män har svårt just med grönt visavi blått, detta gäller konstigt nog inte kvinnor.
Rojas har naturligtvis fått intern kritik för sin något (enligt snällismens förespråkare) hårda linje i integrationsfrågor, det sämre valresultatet bäddade för hans avgång. Fiolk glömmer att Westerberg hade betydligt sämre siffror än vad FP har nu efter skandalen.

Lucifer Rising sa...

Vems ärenden går Olofsson ??. Varför ska den vita europeiska etniciteten utplånas ??. Varför förs det inte fram krav att tex Japan och Sydkorea ska acceptera massinvasion från tex Sudan och Somalia ??. Det är ju fattiga länder som behöver själpa av sitt befolkningsöverskott någonstans. De asiatiska länderna samt Israel skulle väl må gott av att blandas ut med svart blod från Afrika ?? , med tanke på att Maudan anser att det svarta blodet är guds gåva till europeérna.

Anonym sa...

Südbo said...

Rojas är han på väg till
Sverigedemokraterna??

Lucifer Rising sa...

ROJAS är snart på väg tillbaka till sitt hemland ! Prydligt nerpackad i en bananlåda - bananlådornas antal äro legio ty i de övriga är även hans folk och hans fränder nerpackade !! . BASTA !!!!!!!