11 oktober, 2006

Berg ger svar på tal

Tack Jonas för att du tog dig tid att bemöta mig. Dock hittar jag inget egentligt svar på mina huvudsakliga frågor. Du upprepar bara det jag ifrågasatte. Då syftar jag på frasen "stänga ute" - den klargör du inte och du förtydligar inget alls. Därför undrar jag återigen följande:

1. Anser du att t.ex Malaysia, Australien, Zimbabwe, Saudi-Arabien, Indien och Sudan "stänger ute" människor om de inte bedriver massinvandring?

2. På vilket vis är det solidariskt och förenligt med alla människors lika värde att skattepengar tas från pensionärer, sjuka och värnlösa i nedskärningar för att bekosta kost och logi i Sverige åt immigranter som nästan uteslutande saknar skyddsbehov? Vad tror du riktiga flyktingar tycker om det?

Kan du svara på dessa frågor så står det klart om du vill stänga ute människor och om du verkligen tror på solidaritet. Hoppas på ett konstruktivt svar från dig.

PS. Vad gäller originaltexten du hänvisar till får du gärna skicka den till mig. Jag är mycket medveten om hur GP - liksom resterande tidningar/politiska instanser som utgör massmediablocket - förhåller sig till verkligheten.

Mvh,
Weine Berg
www.rakryggad.blogspot.com

3 kommentarer:

AZApoker Entertainment sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Lucifer Rising sa...

Det är klart Bergh anser att endast Sverige skall vara hela världens sopstation. När Sverige är överfyllt med avfall , då tror den där tomten nämligen att hans parti , KPMLr , kan ta makten , och skapa sitt socialistiska paradis.

Anonym sa...

Vi är många som gläds åt att du orkar kämpa vidare, man får själv inspiration att ständigt bedriva upplysning på gräsrotsnivå. Beträffande Jonas B. så är han en munsbit för dig och det inser han nog själv också.
När jag skrivit detta är jag också författare! Hurra!