12 oktober, 2006

Utlänningar anhållna för dubbelmordet i Hammarkullen

Hittills har sju personer anhållits för dubbelmordet på två vietnameser i Göteborg för några dagar sedan. Flera tidningar uppger att samtliga misstänkta är asiater, men i den privatägda gratistidningen City Göteborg har inte de misstänkta någon etnicitet alls verkar det som. City Göteborg redogör heller inte varför man inte vill skriva deras ursprung. Varför inte? Varje tidnings politiska agenda är i allra högsta grad viktig för läsarna att få veta då tidningens propagandaarbete utformas efter den.

När kommer makthavarna i Sverige ta itu med det havererande samhället? Den grova brottsstatistiken skenar i höjden och man kan med säkerhet säga att om det fortsätter på inslaget spår kommer Sverige att hamna i samma situation som Storbritannien befinner sig i just nu.

Utveckling, som nuförtiden mer kan kallas förveckling, är inget ödesbundet eller opåverkbart. Utvecklingen styrs till åtskilligt stor grad av människor. Det betyder att du kan påverka varthän det bär – om du bara vill. De okonventionella vägarna rekommenderas. Aktivitet istället för passivitet – frihet istället för slaveri.

1 kommentar:

To Mega Therion sa...

För övrigt !! : Sverige är världsledande på ytterligare en sak : Nämligen antal begågna värdetransportrån !! . Tvåan Belgien har färre än hälften av antalet värdetransportrån. Ja vad fan !!! Sverige är ju Hela Världens Föredöme , så vad hade du väntat dig !! ??.