12 november, 2006

Flickvåldtäkter i Kristianstad - liksom i övriga Sverige

Under tisdagskvällen genomfördes två våldtäkter på tonårsflickor i Kristianstad. I den första våldtäkten skändades en 16-årig flicka i centrala Kristianstad på en parkbänk.

Enligt massmedia begicks illdådet av "fem yngre män" som det så fint heter. Tre av de fem ynkryggarna höll fast den, för dem uppenbarligen fysiskt överlägsna, flickan, medan en fjärde fegis våldtog offret. Om den femte stofilen höll vakt eller inte är oklart.

Den andra våldtäkten företogs inom en timme efter gruppvåldtäkten. Detta skedde i Tivoliparken där en 15-årig flicka våldtogs av en jämnårig gärningsman som först så modigt släpade in henne i ett buskage.

Och det mest anmärkningsvärda: polisen ser inget samband mellan våldtäkterna!

I en liten stad som Kristianstad borde sannolikheten för två överfallsvåldtäkter vid samma tidpunkt av olika gärningsmän vara nästan statistiskt omöjlig. Men då bortser man ifrån regerings och riksdags övergripande politiska agenda: att etablera väsentligt olika kulturer i Sverige.

2 kommentarer:

Anti-Kulturberikare sa...

Idag den 13 nov har ytterligare ett synnerligen brutalt över fall skett. Denna gång i Söderhamn. En 25årig kvinna blev våldtagen och nästan ihjälslagen av en kulturberikare. Det är detta de dumma svennarna betalar 300 miljarder kronor årligen för. Massinvasion - och som lök på laxen våldtas och skändas svennens döttar , fruar / flickvänner och kvinnliga släktingar. 97.1 % av de dumma svennarna röstade på de folkförrädarpartier som ligger bakom detta emotionella och etniska folkmord på det svenska folket. De van-styrande i Sverige ler i mjugg , och låtsas som det regnar... Fy fan...

Erik, Sthlm sa...

Kan man inte tro att Pim Fortyuns lista bidragit till att åtminstone denna åtgärd diskuteras? I så fall ett tecken på att det inte krävs majoritet för att bromsa utvecklingen. Signalverkan av en sådan åtgärd kan vara värdefull.

Trevlig omdaning av bloggen. Mycket vilsammare för ögonen nu.