23 november, 2006

Vikten av att våga

Det finns sidor av allt. I politiken utgörs inte sidorna av höger och vänster eller rött och blått, utan av nationalister/internationalister och demokrater/antidemokrater. Med detta perspektiv blir det mer begripligt, som annars är svårt att urskilja. Hur kommer det sig att sossarna verkar så lika moderaterna, och hur kommer det sig att moderaterna kunde ta makten genom att låtsas vara sossar? Sanningen är att moderater är sossar – och moderater. Precis som sossar är moderater och sossar.

Skillnaden mellan riksdagspartierna är hårfin – ja, lika fin som skillnaderna mellan olika falanger inom ett och samma parti. I riksdagen har internationalisterna 100 % av makten. Och om man tänker efter; vad spelar det för roll om föräldrarna får bestämma över om de vill ta hand om sina barn hemma istället för på dagis? Vad spelar det för roll om SJ är statligt eller privat? Vad spelar det för roll om man betalar 40 % i skatt eller 50 %?

Vad spelar allt detta för roll om ändå nationsgränserna förgörs och folken omintetgörs? Vad innebär det att din sons framtida jobb går till en utlänning med svenskt medborgarskap för att marknaden anser att deras heliga ko ”konkurrensen” ska stå över liv och död?

Vad spelar det för roll om du röstar rött eller blått när de röda och blå är överens att genom interkontinentala migrationsströmmar smular sönder allt vad nationell arbetarsammanhållning heter? Vad spelar DU för roll?

Det är här pudelns kärna finns. Du har fått lära dig att du är maktlös och att systemet (numera kallat ”utvecklingen”) inte kan väljas bort. Men detta är så fel. Med stor sannolikhet har du hjärna, mun, händer och ben. Använd dessa. Inte till vad som kortsiktigt är bra för dig – utan för vad som lägger grunden för en ljus framtid för dig och vårt folk.

Rakryggad ifrågasätter massmedias samhällsordning där nationerna och nationalstaterna omintetgörs. Att bryta invanda tankebanor och mångkulturella konventioner är tätt förknippade med arbetet att exponera globalismens fula nuna. Men Rakryggad kan bara vara ett första steg. Det andra steget tas av dig. Du väljer själv om du vill vara åskådare eller inte – men låt mig säga detta: det krävs ett mycket frostigt hjärta av dig för att stillatigande betrakta när lidandet drabbar oss alla.

Så alla varmhjärtade svenskar: häng med på en mycket lång resa…

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bra skrivet Weine! Du är verkligen en av de absolut bästa.

Jag hoppas du kommer fortsätta din politiska kamp för vårt folk och aldrig ge upp den, det är såna som dig som behövs för att landet ska bli fritt igen.

Du borde verkligen som sagt tidigare, skiva en bok, för din blogg är verkligen hur bra som helst och väldigt inspirerande.

Fortsätt så, stå på dig!

Mvh/

http://reactionary-front.blogspot.com/

z999 sa...

Det här tror jag att är det bästa du har skrivit hittils Weine, och det viktigaste.

Anonym sa...

Bra skrivet!

Varjager sa...

Återigen huvudet på spiken.

Jag önskar att mer folk kan läsa och ta till sig vad du säger. Då hade framtiden för fosterlandet sett mycket ljusare ut. Fortsätt skriv för din blogg är ett sant nöje att läsa.

Anonym sa...

Hej Weine! Jag besoker din blogg flera ganger i veckan, den ar mycket bra.

Du har sa ratt, man maste vaga.
Som ett steg i ratt riktning har jag startat i gang en egen blogg:
http://fornuftet.blogspot.com/

Men detta ar sjalvklart inte tillrackligt, man maste vaga ta initiativet i "real life", prata med sina vanner och bekanta, fa dom att oppna ogonen.

(Ps. Jag ar inte sverigedemokrat)

Weine Berg sa...

Anonymous: Tackar för de snälla orden, Ja bokskrivande kanske dyker upp i framtiden, men just nu finns inga konkreta planer på detta.

z999: Vad roligt att du tycker det. Jag har varit inne på detta spår många gånger tidigare men det måste upprepas ständigt.

Anonymous: Tackar och bockar...

Varjager: Ja det önskar jag med. Bloggadressen behövs verkligen spridas, men själv har jag begränsade möjligheter att fixa detta just nu.

Svensk: Vad roligt att höra! Kämpa på!