24 januari, 2007

Inget mer hets

De senaste decennierna har alltmer präglats av eliternas hånfulla, avhumaniserande och missaktande attityd av svenska folket. Det heter numera att det inte finns något svenskt alternativt att det svenska är synnerligen dåligt.

Stundtals har jag hoppats på en skärpning av massmedia framförallt, men även av politiker- och finansblocket. Det ter sig alltmer osannolikt att det kommer att ske någon uppryckning av de som har makt i informationssamhället vilket gör att vi måste fundera på andra lösningar.

En idé som stötts och blötts i några år nu är lagstiftning. Det skulle därmed bli olagligt att hetsa mot, och kränka, oss svenskar och vår kultur, historia och allt som kännetecknar oss. Med denna lagstiftning skulle en avsevärd del av massmedia och deras handgångna män och kvinnor - inklusive statsministern – få en enrummare med järndörr.

Ett solklart fall som berörs av denna lag är artikeln "Ställ de självklara sist i rekryteringen" av Zoran Alagic och Kurdo Baksi. Där föreslår Baksi/Alagic att ”De närmaste fem åren skall alla vita, långa, heterosexuella, blonda och blåögda män mellan 40 och 50 år ställas längst ner i anställningshierarkin…”

Som svar säger jag: Ställ Alagic och Baksi först i kön – till tidigaste planet från Sverige. Det är överhuvudtaget svårbegripligt att dessa herrar slösar bort sina liv i Sverige, när de bevisligen ogillar svenskar så till den milda grad att de vill ta jobben från dem.

Det är tråkigt att det ska krävas lagstiftning på området, men när all heder och respekt är som bortblåst kanske alternativen inte finns.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är för djävligt med denna "omvända rasism" mot svenskarna -- i Sverige.

Hade någon skrivit en liknande artikel så här:
".. vi ser gärna sökande som är etniska, blonda, blåögda,kristna, vita, medelålders, hetrosexuella svenska män, som sökande till den aktuella tjänsten..."
så hade det blivit fullt pådrag i massmedia för att brännmärka det aktuella bolaget.
Förmodligen hade det räckt med något av ovanstående ord för trigga igång drevet!
BJL_GBG 2007-01-24