19 januari, 2007

Kan Sverige vinna?

Så står det klart: Mona Sahlin föreslås bli ny ledare för SAP. Efter att mer kompetenta personer tackat nej blir nu Sahlin valberedningens förslag att leda det socialdemokratiska partiet till nya segrar.

Mona Sahlin kanske är mest känd i oppositionella kretsar för sina Toblerone-köp och uttalandet att svensk kultur, till skillnad från invandrarnas kulturer, är "töntig".

Valrörelsen 2010 ser därmed ut att bli en rätt tråkig tillställning. Mona Sahlin, ledare för Socialdemokraterna, mot Fredrik Reinfeldt, ledare för Moderaterna. Valet är fritt: en statsminister som föraktar svenskar så mycket att hon anser deras kultur vara töntig eller en statsminister som föraktar svenskar såpass att han anser dem vara barbarer och att det är enbart tack vare invandring som vi lyckats någorlunda.


Vem som än vinner så förlorar Sverige.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så, då är det slut med "sossarna".
För inte kan väl det svenska folket,etniskt Svenska folket, blivit så hjärntvättade att dom röstar på "måna muslim" i nästa val? Då får väl barbaren, oikofoben, rensjärt (möjligen felstavat) fortsätta vara det Svenska folkets ledare......
Läsaren.

Robsten sa...

ja sahlin är en subba, men freivalds är värre, trots allt, har du läst brevet Freivalds skickade till Jemens utrikesminister Weine? det som hon förnakde att hon skrev, det är det värsta man läst någon gång. har publicerat delar av det på min blogg, har det på hårddisken men hittar ingen länk tuill det längre, borttaget kanske;-)

Jimmy S. Windeskog sa...

Tjenare.

Du kanske borde lägga ut en länk till denna blogg bland dina länkar?

http://funeboblogg.blogspot.com/