11 juni, 2007

En ännu svarslös Sofia Arkelsten (m) skriver igen

sofia.arkelsten@riksdagen.se


Hej, hej

Nu har du skickat ännu ett mail. Jag har läst det men delar inte dina åsikter och köper inte dina argument. Det har jag redan svarat.

Och ännu en gång: Nu har du framfört dina åsikter. Du har publicerat dem och mina svar. Men jag tror på yttrandefrihet och din möjlighet att skriva vad du vill trots att jag inte delar din inställning till andra människor.

/Sofia

* * * * *
Sofia Arkelsten
Riksdagsledamot (m),
Stockholms stad
Member of Parliament
+46 8 786 58 13
+46 70 358 44 43
Sveriges riksdag,
100 12 Stockholm
http://arkelsten.blogspot.com

-----------------------------------------------Hejsan,

I det förra brevet, då du hade missförstått ett av mina argument och därför såg en möjlighet att tillbakavisa mina påståenden, då gick det bra för dig att argumentera den frågan. Nu när jag klargjort att du missförstått, ja då plötsligt kan du inte debattera ens den frågan längre.

”Du delar inte mina åsikter och du köper inte mina argument”, säger du. Då får vi hoppas att du i framtiden får debattera med människor vars åsikter du delar och vars argument du köper. Men jösses vilken tråkig debatt det kommer att bli…

Fast å andra sidan, hur höga krav kan man ställa på en människa som avlönas med 40 000 kronor per månad ur skattebetalarnas ficka?

Simma lugnt i ankdammen!

Mvh,
Weine Berg
www.rakryggad.blogspot.com

4 kommentarer:

FD Kristdemokrat sa...

Otroligt avsvenskningspolitikern står svarslös, försöker inte ens svara då argumenten har trytit.

Anonym sa...

Från Kurtan,

Det denna "member of parlament" i Sverige påminner mig om är ordspråket "bättre fly än illa fäkta". Hon har klart visat att hon fäktar illa utan förankring i verkligheten...

Ett mycket fult trick har hon använt sig av, vilket är vanligt av politiker som är ställda mot väggen, nämligen medvetet misstolka motståndarens argument och sedan hänsynslöst argumentera mot en fiktiv ståndpunkt som motdebattanten inte har...

Som sagt simma lugnt i ankdammen så länge det varar. Snart blir det även där storm och de som inte har sanningen och verkligheten och folket på sin sida kommer att sjunka som gråstenar. Denna person inkluderad.

MVH

Anonym sa...

Hon verkar ju vara helt väck. Att hon ens svarar och på det sättet när hon inte har några svar på frågorna bevisar ju hur korkad hon är.

Folkomrostning Nu! sa...

http://www.namninsamling.se/
index.php?sida=2&nid=925

Svaren som Reine far ser ut att vara skrivna pa rena rama barnstadiet. Begrunda svaren och fundera pa i vilket annat land en parlamentariker kan komma undan med att skriva sadana tafatta efterblivna svar. Titta in och skriv pa namninsamlingen lenkad ovan, den kraver folkomrostning om massinvandringen.