28 oktober, 2007

RFSL: Var tyst om du ska prata med oss

Den svenska evangeliska alliansen vill bevara äktenskapet och anser att homosexuella inte har rätt till andras barn. I alliansens annons, som pryder Stockholms tunnelbana, står det: Bevara äktenskapet. Mamma, pappa, barn.

"- Detta är en klar homofobisk kampanj. Jag har ingen lust att sätta mig i tunnelbanan och få det kastat i ansiktet att jag ska särbehandlas bara för att jag råkar ha en man." säger RFSL:s förbundsordförande Sören Juvas.

Jag håller med om att homosexuella inte ska särbehandlas och yrkar därför på att lagen om hets mot folkgrupp raderas. Alla ska vara lika inför lagen. I övrigt hoppas jag att det är fler än jag som ger fullständigt fasen i vad Juvas vill ha kastat i ansiktet. Jag vill att alla ska få yttra sig - till och med en gemen heterofob som Juvas som anser att slagordet "Bevara äktenskapet" är ett påhopp på hans sexualitet.

RFSL:s utspel får mig att tänka på Galenskaparnas låt "Håll käft" där en antidemokrat sjunger "Håll käft om du ska prata med mig!". Så träffande, så träffande.

1 kommentar:

Varjager sa...

RFSL är en hatorganisation. Hat mot sunda värderingar och det naturliga alternativet.