08 december, 2008

Rakryggadläsare konfronterar redaktör Martikainen

Redaktör Rebecka Martikainen - Expressen,


Nu har det hänt igen! Bara en vecka efter manifestationen i Lund, basunerar Expressen åter igen ut budskapet om ”högerextremister”, ”högerdemonstranter”, ”högerextrema grupper”… Den redaktionella språkverkstaden har jobbat för högtryck.

Medan propagandaavdelningen blommar ut fullt åt andra hållet i söta, PK-vänliga och alldagliga begrepp som: ”nätverk mot rasism”, ”antirasistisk demonstration”, ”motsträviga demonstranter”, ”antirasister”, ”motdemonstranter” samt det något kraftfullare ”vänsteraktivister”. Denna gång handlar det om Salem.

Här mördades en 17-årig pojke brutalt för åtta år sedan av en immigrant; av en i raden alldeles för många kriminella utländska ungdomar, som sökt skydd i Sverige och som tagits emot med allt vad detta innebär.

Större delen av den redaktionella informationen är denna gång emellertid signerad TT, fast ytterligare en av Expressens små fostrade begåvningar: Rebecka Martikainen, har fått äran att skriva en artikel kring händelserna i Salem. Från redaktionsstolen… Att Rebecka gått ut den journalistiska PK-skolan med högsta PK-betyg, råder det inte minsta tvekan om.
I samband med att polisen stoppade 174 ”vänsteraktivister” från Rönninge station, som kastade stenar och smällare ställer Rebecka Martikainen följande fråga till polisens presstalesman:

Många som var på väg till den antirasistiska demonstrationen kom aldrig dit. Vad tycker du om det?
- Det är klart att det inte är bra för dem. Men vår uppgift var att se till att skadan blev så liten som möjligt, säger polisens presstalesman Mona Johansson.

Antirasistiska demonstrationen…!? Men redaktör Rebecka Martikainen, var får du detta ”antirasistiska” smicker ifrån..!? Det handlar ju om en flock skränande, kriminella vandaler och presumtiva mördare, och som bara är ute efter att sabotera samhället och förstöra andras egendom. De representerar med andra ord vänsterfalangens vulgära och brutala - och rätta ansikte. Dessutom är det väl inte vidare ”antirasistiskt” att kasta gatsten och pyrotekniska produkter på människor.


I ”antirasisternas” händer blir detta plötsligt till absolut dödliga vapen, medan symboliken inte går att missta sig på… Steget till handgranater lär inte vara långt borta… om man låter dem hållas; vilket för övrigt tycks vara medias och övriga PK-samhällets högsta önskan.

Antingen saknar du intelligens och är obegåvad redaktör Martikainen, eller så är du hjärntvättad av ”vänsterpopulism” eller ytterligare ett blint offer för PK-medias totala korruption. (Fast alla alternativen lär väl vara en förutsättning för att bli anställd på Expressen!)

I övrigt utgörs rapporteringen från manifestationen där de 700 människorna lugnt och sansat gick mot den plats där den svenske pojken mördades, mest av kvalificerat snömos i sedvanlig PK-anda. Och att rapporteringen är signerad TT, spelar ingen roll i sammanhanget. De ”journalister” som hamnat här, har gått i samma PK-skola som dem på Expressen. Hur skulle det annars se ut om Tidningarnas Telegrambyrå (som levererar prefabricerade nyhetstexter till PK-media) hade andra idéer om hur ”verkligheten” såg ut!

Så mycket tydligare kan det väl knappast klargöras eller exponeras… Hur uppenbart (och ogenerat öppet) samarbetet sker i det absolut fullständigt mediakoruppta, faktacensurerade och vänsterpopulistiska Sverige. Man lever i en osviklig, politisk symbios.

I ett svagt ögonblick kan man nästan förledas att tro Expressen blivit ”försiktiga”, genom att gömma sig bakom TT-meddelanden… Fast ansvarige utgivare är naturligtvis totalansvarig över vad som trycks och publiceras i tidningen, vilket dock här egentligen inte spelar någon roll - eftersom texten ändå kommer från TT!


Det fanns just inte mycket att berätta eller att ta på, om själva händelsen i sig; fackeltåget av lugnt marscherande människor. Och i brist på annat fick det då naturligtvis bli ett evigt uppradande, upprepande och tuggande av det sedvanliga: ”högerextremister”, ”högerdemonstranter”, ”högerextrema grupper”…

Det är egentligen märkligt att det skulle vara så väldigt ”högerextremistiskt” att hedra en svensk pojke som blivit brutalt mördad! Och att det dessutom sedan skall få stora delar av den tillresta professionellt våldsutövande, smällare- och stenkastade vänsterfalangen att försöka riva halva stadsdelar…


Jag förmår inte riktigt se sambandet med de flotta PK-orden ”nätverk mot rasism”, ”antirasistisk demonstration”, ”motsträviga demonstranter”, ”antirasister”, ”motdemonstranter”, och deras fullständigt destruktiva och fullständigt oacceptabelt våldsamma beteende. Är det så man tolkar humanism i dessa kretsar?

Det hade naturligtvis varit ett helt annat ljud i skällan, om den svenska ”populistiska” vänstern hade tagit initiativ till en motsvarande manifestation. Då hade hela landets PK-press varit på plats. Medan SVT hade direktsänt spektaklet i TV. Förutsatt att det var en immigrant som hade mördats förstås!

PK-pressen snackar dock aldrig om ”vänsterextremister”, ”vänsterdemonstranter”, ”vänstergrupperingar” som en masse rusar ut på gatorna den 1 maj för att demonstrera. Eller rättare sagt: för att hylla massmördare som Lenin och Stalin, som för alltid kommer att förknippas med mördar- och förbrytarregimer med 100 miljoner avrättade, utrensade och utplånade människor på sitt samvete. Aldrig ETT negativt ord om detta!

Eller om hur den fantastiskt begåvade vänstern i Sverige samtidigt, under parollerna ”rättvisa” och ”solidaritet”, i själva verket under nästan en hel generation demonstrerat mot sig själv… Jovisst, vänstern/socialisterna har ju själv haft regeringsmajoritet i Sverige ända sedan andra världskriget! Men lik förbannat har vänsterfalangen farit runt på gator och torg med sina röda flaggor den 1 maj!


Fast detta blir naturligtvis inte mycket att skriva om för PK-pressen; vänsterns rödflaggade demonstrationer (ofta med förintelsesymbolerna hammare & skära rikligt exponerade…) brukar ju i regel heller aldrig störas av chartrade ”högerextremister”!

Rakryggad Ifrågasättare

9 kommentarer:

Anonym sa...

Lägg inget krut på de redan döda. Se de som lever och gå ihop med dem i tankar tro och hopp. Bekymra er aldrig om morgondagen men vet att morgondagen kommer som den alltid har gjort. Be era böner som ni alltid har gjort och bönen kommer att ge er den styrka ni behöver för att kunna göra det ni är ämnade för i steg för steg. Vad mer kan sägas? Behöver ni vapen så kommer vapnen till er. Behöver ni stöd så knackar stödet på dörren innan ni behöver det. Ni vet vad ni ska göra och ni vet vad som är rätt eller fel. Horan på bilden tillhör en annan ras vars uppgift är att se til att inga intellektuella kommer fram. Horan är endast till för att frälsa horbockar och andra horor, massvåldtäkter,könsstympning etc oavsett ursprung. Hon luktar till sig vad som är bra eller dåligt men är i grunden en sjuk människa som vill ha pensionspoäng, bra lön, privilegier när det kommer till henne och hennes barn.
Ställ denna kossa mot en väggen och se vilken flyktväg hon tar.
Vi måste vara smartare än djuren!

Anonym sa...

Väldigt trevlig läsning!
här snackar vi om att inte låta media stå obesvarade i sina rapporteringar.

// Foffe

Anonym sa...

Vänner, jag beundrar er!
Att ni orkar att lägga ned så mycket av er tid, er kraft på problemet "massinvandrigen". Jag är glad at ni finns men skulle önska att vårt engagemang gav större utdelning. Visst har vi vunnit segrar, men till ett mycket högt pris. Vi som ser problemen och vill en förändring blir alltför ofta hånade. Påhoppade, både verbalt och kroppsligt. Hur länge skall vi låta våra plågoandar ostraffat förgripa sig på oss? Hur länge räcker vårt tålamod?
Vi ser packet invadera vårt land. De kommer från jordstampat golv till lägenheter med parkett. De får allt serverat. De tar och vill ha allt utan tacksamhet. De ljuger om förföljelse, tortyr etc. Detta spektakel pågår varje dag, år efter år. Hur länge orkar vi se denna våldtäckt av VÅRT LAND? FKR!

Crille sa...

Underbart med såna skribenter som finns där ute. Tack för att man får läsa sånt här.

//Crille

Anonym sa...

Suveränt

MEN...det räcker inte.

Landsförrädare som den Svenska journalist-kåren SKALL känna flåset i nacken, hur det ökar i styrka och hur det kommer allt närmare.

Dessa vidriga Sanningsförnekare SKALL inte tillåtas att tänka på annat än att vi blir fler och fler som blir upplysta om saningen.

Dyngspridare som Expressen och Aftonbladet måste bli varse om att vi blir just fler och fler...

Så mitt tips är: Skriv ut dessa brev och sätt upp dem på arbetsplatsen. Om det är känsligt gör det i smyg.

Kopiera dessa brev skicka dem via e-mail eller vanlig post till den aktuella adressen. Med din egen rubrik t.ex:

Jag vet, vi vet, vi blir fler och fler och fler...

(om Weine och andra skribenter tillåter?)

Geert Wilders, chairman Party for Freedom, the Netherlands
Speech at the Four Seasons, New York

September 25, 2008


"If there is hope in Europe, it comes from the people, not from the elites. Change can only come from a grass-roots level. It has to come from the citizens themselves. Yet these patriots will have to take on the entire political, legal and media establishment."

Klistra in texten i Google så finner du hela talet.

Måste läsas.

Mvh En Svensk i Det Nya Sverige

Anonym sa...

Anonym 17:04... ju fler som engagerar sig desto bättre. Några skriver, samtidigt som man då givetvis förväntar sig att andra gör något annat...
Det behövs en administration för att komma någonstans på "fältet".

En organiserad motståndsrörelse; politikerna vill bevisligen ha till stånd en ordentlig konflikt i landet.
På annat sätt går inte att tolka deras grovt kriminella förehavanden och utstuderat grymma misshandel av de etniska svenskarna.

Men som sagt: vi behöver en bra och diciplinerad organisaton med militära förtecken. Motståndsrörelser har visat sig fungera alldeles utmärkt. För oss som läst historia vet hur effektiv motstådsrörelsen mot nazismen var i både Danmark och Frankrike. Och mot oss har vi en grym, hänsynslös fiende.

Det handlar initialt om att formera en ledningsgrupp; organisatoriskt och kommunikativt har man aldrig haft bättre förutsättningar än i dag!

Det måste helt enkelt finnas människor där ute som i demokratins och rättvisans namn, känner för att ta ledningen så vi kan resa oss innan det är för sent.
Om inte annat måste det väl finnas friställda militärer med erfarenhet från både det ena och det andra; då samma värdelösa politiker som håller på att utplåna oss svenskar, redan utplånat det svenska försvaret, dess gränser och snart också vår identitet.

Kom igen!

/AA

Rakryggad Ifrågasättare sa...

En svensk i Det Nya Sverige... tack för uppskattning. Och för min del får du så mycket du kan, vill och orkar kopiera mina texter.

Min förhoppning är att så många som möjligt skall läsa dem; förstå dem och bli riktigt medvetna om hur det förljugna etablissemanget ständigt försöker föra oss bakom ljuset. Och idiotförklara oss!

Min dröm är att kunna kväva dem med deras egna lögner... och att de drunknar i sitt eget hyckleri.

Lycka till med kopieringen!

Hälsningar,
Rakryggad Ifågasättare.

Robin Shadowes sa...

Jag ställer gärna upp i en motståndsrörelse. Alternativet är allt för hemskt för att ens tänka på.

Rakrggad Ifrågasättare sa...

Om det finns någon som undrar ifall redaktör Martikainen har svarat, kan jag meddela följande:
det har hon inte. Trots påstötning!