06 februari, 2009

Tyrannen är inte svensk

Häromdagen rapporterade Aftonbladet att en man som torterat sin hustru och sin älskarinna dömts till 12 års fängelse. Den s.k. mannen har under flera år torterat sina offer med glödheta knivar, misshandel och våldtäkter. Älskarinnan är mycket ung, medan gärningsmannen är 30 år. Älskarinnan tvingades efter gymnasiet att flytta in hos familjen. Där fick hon och hustrun följa stränga regler och bestraffades hårt när de inte lydde. Fegisen ville ha full kontroll över sina offer. Även barnen misshandlades och tvingades se på när hustrun och älskarinnan slogs sönder och samman. Redskap som användes var stavmixer, slagträ och bowlingkägla.

Men listan slutar inte där. Han tvingade även hustrun och älskarinnan till trekanter som filmades, men även till oralsex kvinnorna emellan. En favoritsyssla han hade var att i en timmes tid duscha kvinnorna i ömsom iskallt och omsöm hett vatten. Han förhörde även hustrun om ex-pojkvänner och deras penisstorlekar (!). Snacka om mindervärdeskomplex.

För dessa vidriga brott dömdes Jorge Carlos Mollinedo Camacho [Malmö Tingsrätt B6656-08, källa: Fria Nyheter] för tio grova våldtäkter samt hundratals våldtäkter av normalgraden och två fall av grov kvinnofridskränkning och två fall av grov fridskränkning. Dessvärre är inte kastrering en påföljd i det svenska rättssystemet/felsystemet för rötägg som Jorge. Inte heller livstids utvisning är möjligt när väl svenskt medborgarskap delats ut.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Illa illa...

ArgSvenne sa...

Den där "Jorge Carlos Molliendo Camacho" verkar vara nån typ av “Scarface-wannabe”!?

Va Sverige har berikats va?

Fyy faaan va sjukt!?
Jag blir bara så jävla Arg!

PS:
Kolla gärna in min YouTube kanal också. Mycket sevärda klipp att titta på! Se och Begrunda...

Svenne

Fosterjordnära sa...

..inte kastrering och inte utvisning...?.. hur är det med en kula i nacken ,Irani style?

30-årigt flyktingbarn sa...

Vad har kvinnorna för etnicitet?

tandgrisner sa...

skulle vara kul och veta vart bloggen varjager har tagit vägen , någon som vet ??

Daniel sa...

Vad vore Sverige utan alla dessa berikare. Om det inte vore för dem så hade media kunna läggas ned på grund av för lite brott att skriva om. Efterlyst hade inte heller funnits, inte undra på att Hasse Aro är en sån motståndare till Sd.
ps. dansa kan han inte heller ds.

Tandgrisner sa...

Tragiskt nog kräver även Leif GW Persson de hädiska polisernas avgång. Han vet vilka han ska smöra för , och vilka hundar han ska sparka , det mångetniska infernots häxmästare kommer att beröva GW hans pension om han inte slickar uppåt , och sparkar nedåt..

Johan-Erik sa...

"Inte heller livstids utvisning är möjligt när väl svenskt medborgarskap delats ut."

Men då får man göra det möjligt. Det kanske inte är lätt men inte omöjligt heller. Jag tycker att domstolar ska ges möjlighet att upphäva medborgarskap i sådana eller liknande fall som detta.

Robin Shadowes sa...

GW har väl knarkat bort för många hjärnceller...

Anonym sa...

Bloggen varjager ligger på wordpress.com.

suss sa...

http://www.youtube.com/watch?v=YIBNRVgq59Y

Carl sa...

när denna utlänning besöker handläggare på förskringskassan och migrationsverket är nog trevlig och manipulativ så personalen betalr ut bidrag och förmåner. även Sadam Hussein var glad och trevlig men alla vet nu den tyrranens riktiga färger. sorgligt att all Världens brottsligar får försörjning av dina skattepengar medans Svenskarna får besparingar. hur kan Svenska politiker förstöra sitt egna land

Reichminister Lebensraum sa...

Jo på tal om det där med livstidsutvisning, håller absolut med dig där Johan-Erik det borde verkligen införas. Tror besämmt danmark redan har sätt till att införa det, men nu har vi ju inget "danskt folkeparti" i svenska riksdagen...

wodinaz sa...

Jag bortser tillfälligt från de löjligt låga straffsatserna, och betraktar en annan aspekt av vårt system.

Något som saknas i det svenska rättsystemet är proportionalitet, lagstiftningen är inte anpassad för upprepade kriminella handlingar.

T.ex. gruppvåldtäkter, de inblandade döms som om de hade våldtagit en varsin kvinna. Sak samma med upprepade övergrepp som i det här fallet. Hundra våldtäkter? Straffet saknar proportionalitet, han har fått straffrabatt.

Om tio personer våldtar en kvinna så vore det ju mer överensstämmande med en mer normal rättsuppfattning att de döms åtminstone till en våldtäkt och för 9 gånger för medhjälp. I rimlighetens namn borde samtliga dömas för 10 gånger våldtäkt, och få 10 gånger straffet för en "vanlig" våldtäkt.


Men det svenska systemet är väl inte anpassat för psykopater av den här graden, utan för den "normala" brottslingen som gör ett brott och får ett straff.

Nej, vi måste kräva proportionalitet.

Guantanamo sa...

Tortyr vore en lämplig påföljd för detta kräk.

hunter sa...

Finns en bild till följande rubrik i dagens Expressen "Skulle använda ökänd dödsgas"

Hade köpt cyanid som kan bilda den dödliga gasen Zyklon B Misstänks ha testat giftet på djur i sin sommarstuga - släkting tipsade. Han skulle mörda sin familj Planerade att använda dödsgas.
Hade fått besöksförbud.

Har inte Expressen begått ett grovt "tjänstefel" då man missat att pixla den synbara misstänkt brunaktiga delen av vänsterarmen på den arresterade

hunter sa...

P.S.
Tänkte inte på att man kunde länka till bilden http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.1458116!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg

susanne sa...

hunter: är det min dator det är fel på eller är bilden klippt? haha såg bilden när den kom ut och armarna var inte vitpixlade!!! hahahahaa vilken miss av tidningen! jäv*a ***********

Susanne Lind sa...

Gott folk, Ni läser väl sanna nyheter på sidan http://frianyheter.wordpress.com/

Anonym sa...

Våldtäktsdomar och pedofili är 83% dömda svenskar. Vi är lite grisigare på den fronten, tyvärr!

Däremot när det gäller droger, misshandel och trafficking är utlänningar SYNBART mer representerade.

Men som sagt, pedofili och våldtäkter är vanligare bland "etniska svenskar" om man nu kan säga så.

Vet förutom detta, att den här killen som stått för våldtäkterna på sin fru och älskarinna kallas för Coco i Malmö.

Ska se om jag kan hänga ut en bild på honom också. :)

Men återigen, pedofili är vanligare bland oss svenskar!
Kolla gärna www.kriminellt.com

Jag är ingen sosse, och knappast vänsterpartist. Blev en helblå röst senast! :D