11 november, 2005

Pekgul gör en Leijonborg

Jag har tidigare påpekat den frapperande dubbelmoral som kännetecknar den mångkulturivrande samhällseliten som återfinns inom massmedia, finans och politik. Trots att de pådyvlar folket tvångsintegration av människor från hela världen segregerar de sig själv från sin egen politik.
Följaktligen flyttar nu kurdiska Nalin Pekgul (s) från mångkulturella Tensta på grund av våldet och den muslimska extremismen som florerar där. Droppen som fick bägaren att rinna över var när hon och hennes son fann en skottskadad man utanför sitt hem.

Det är fullt förståeligt att Pekgul vill bort från våld och islamism – vem vill inte det?

Kartan och terrängen
Det måste vara småjobbigt när kartan och terrängen inte stämmer överens på någon punkt… Ännu jobbigare måste det vara när verkligheten så hänsynslöst sparkar in dörren som skyddat från den sociala konstruktionen ”mångkultur” som hon med sådan frenesi varit med och skapat.

Det är därför obegripligt varför hon fortsätter att jobba för mångkulturen och dess avancemang inom det parti som är grundorsaken till Sveriges förfall, ett förfall som på elitistiskt vis kallas mångkultur.

Abdo Goriya, socialdemokrat i Tensta stadsdelsnämnd, accepterar inte Pekguls flytt. Han menar att bekymren i Tensta inte ökat mer än i övriga Stockholm, vilket i sig säger en del om hur det urartar i hela Stockholm...

Hycklarskaran utökas
Goriya säger också att ”… man inte löser några problem genom att ge upp”. Om man gräver en grop i tron att det är ett hus, är det både smart och långsiktigt att sluta gräva, kliva upp ur gropen och börja bygga, ärligt talat.

Men som den politiska och massmediala eliten agerar nu, är det att jämställa med just att de gräver en grop åt andra, samtidigt som de bosätter sig själva i hus. Hycklarna Leijonborg, Persson, Sahlin och Reinfeldt bor inte i Rinkeby eller Tensta. Leijonborg bor på fina Östermalm, Persson bor i dyr herrgård långt från Rosengård, Tensta och Angered, Sahlin bor i trygga lilla Nacka och Reinfeldt i propra Täby. Samtliga grannskap befriade från mångkultur.

Personligen anser jag att kurderna ska få ett eget självständigt Kurdistan – nu!

Välkommen till verkligheten, Pekgul.
Läs även Erik Hellsborns artikel Pekgul flyr från mångkulturen

3 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
vinterbadaren sa...

Oraklet Måååna har nog plats hemma i Nacka. Hon lär ju för övrigt vara perverst förtjust i alla dessa kurder som kommer hit och berättar för oss "Dumme Schweden" hur rasistiska vi är. Man blir bara så trött på alla dessa "alibi-muslimer" som blixtsnabbt klättrar på den socialdemokratiska karriärstegen. Håller för övrigt med dig ang ett fritt Kurdistan, men tyvärr har precis som Palestinas denna stat aldrig existerat, ty turkarna satte som du säkerligen redan vet stopp för detta 1920.

Kämpa på!!!

jag sa...

Jag tror inte att någon svensk i riksdagen bor i ett mångkulturellt område. Jag tror det gäller få politiker överhuvudtaget i de sju största partierna, de bor i trygga helsvenska villa-radhusområden. Från Malmö kan man förresten höra någon svensk utflyttare i stil med följande: "När mina svenska barn börjar bryta på arabiska, då går det för långt." Det är ju möjligt att leva ett helt liv i Sverige utan att kunna mer svenska än några få ord!

Men jag tror inte längre detta problem går att lösa någorlunda smärtfritt, om inte SD eller ND kommer till makten.