10 januari, 2006

Kulturmöten

I dagarna rapporteras det att personrånen ökar dramatiskt. I Malmö har de ökat med 40 % och i Västra Götaland med 10 %. Hur många som låter bli att anmäla av rädsla för repressalier går naturligtvis inte att veta.
Tidigare har våldtäkterna kommit att bli så omfattande att massmedia kallade det för ”Nya våldtäktsvågen”. Vilka som är gärningsmän och vilka som är offer i det genomsnittliga fallet av överfallsvåldtäkt låter man i traditionell styvmoderlig stil bli att förtälja. Folk skulle ju kanske få för sig att revoltera mot statsprogromerna vid uppdagande av kalla fakta.
Vad gäller personrånen klargör massmedia utan skygglappar (inte) eller pekpinnar (inte) att det är ”ungdomar” som rånar andra ungdomar. Det kausala sambandet mellan ökningen av våld i samhället och massimport av folk som redan har hemländer påminner mig om en sketch från det numera nedlagda humorprogrammet Kexfabriken i statens radio P3. Där menade man i en fejkad nyhetsrapportering att om ökningen av våldet i samhället fortsätter kommer våldtäkt och misshandel att vara de vanligaste umgängessätten i framtiden…

Med en krass syn på den politik som idag påtvingas folket skulle man på liknande sätt säga att de vanligaste kulturmötena nu och framöver kommer att vara gruppvåldtäkter och personrån. Det enda som skulle kunna hindra detta är att många fler blir ”främlingsfientliga”….

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra skrivit, dina artiklar är väldigt bra och du tar upp viktiga frågor.

Håller med samhället går bara alltmer åt helvete, det som behövs är som du skriver mer "främlingsfientliga" = Nationalister.

/Perka

Strandvaskaren sa...

Atheer Al Suhairy leds in av en vakt i tingsrätten i Malmö där han står åtalad för övergrepp på ett 60-tal unga flickor. Bland annat utgav han sig för att vara en prins för att locka dem till sex.