06 januari, 2006

Migrationspolitiken slår nya rekord: Ännu en pedofil importerad till Sverige

Sveriges migrationspolitik slår nya rekord – varje vecka känns det som. Omvärlden måste skratta sig fördärvade åt Sverige vid det här laget. Nu meddelas det att en efterlyst pedofil och horbock får en fristad i Sverige eftersom han riskerar religiös förföljelse i sitt fosterland Rumänien. Pedofilen är nämligen sektledare.

Det är Migrationsverket som vill skicka hem den rumänske pedofilen och det är Högsta Domstolen (HD) som sätter stopp för detta. Det vore intressant att höra HD:s motivering hur många svenska barn som är ett rimligt pris för att ha pedofilen lös och ledig inom Sveriges gränser. Vem tar på sig ansvaret för den skada pedofilen sannolikt kommer att åsamka svenska barn framöver? Vem kan nekas uppehållstillstånd i Sverige om inte ens pedofiler riskerar detta?

10 kommentarer:

Jimmy S. Windeskog sa...

Men nu tycker jag att du ställer svaga grupper mot varandra! Skäms på dig Weine!

vinterbadaren sa...

Halta,lytta,blinda,döva,förståndshandikappade,pedofiler,krigsförbrytare,mördare,terrorister mfl--välkommna till dårarnas paradis--här erbjuds du livstids försörjning på dom rasistiska svenskarnas bekostnad!!!!!

Stronomos sa...

Är det väldigt omänskligt att införa fysisk tvångskastrering för våldtäktsmän som begår grova eller upprepade våldtäkter? Vad finns det för skäl att inte införa detta?

Jimmy S. Windeskog sa...

Ett återkommande argument mot tvångskastrering brukar ju vara sexualdriften, jag vet dock inte hur mycket det ligger i det.

Andreas Ekström sa...

Ja, Sveriges förda invandringspolitik måtte av våra framtida ättlingar om 100 år te sig väldigt besynerlig.

Strandvaskaren sa...

Och svenskarna gör inte ett skit.

Tor Pålsen hade rätt.

Åke sa...

Och massa svenskar verkar vara fullständigt övertygade om att vi måste ta hit minst 200 000 somalier för att klara äldreomsorgen de närmsta åren...

Enter The Sandman sa...

Tror du det räcker med 200 000? Är det inte lika bra att hela världen bosätter sig i Sverige så har vi inget att oroa oss för framöver?

Strandvaskaren sa...

Atheer Al Suhairy leds in av en vakt i tingsrätten i Malmö där han står åtalad för övergrepp på ett 60-tal unga flickor. Bland annat utgav han sig för att vara en prins för att locka dem till sex.

Joana sa...

Jag kommer från Peru och även om jag är inte svensk förstår bra värför många svenskar tycker inte om utländingar, Alla är inte dåliga, Det finns många fina människor som vill gärna komma till Sverige och arbeta med att ta hand om äldre eller städa mfl, och få tillbaka bara den möjlighet att studera, mat och boende,,,MEN problemet problemet är att myndigheterna tar emot dem värsta från utlandet! Vill Sverige hjälpa andra länder som behöver hjälp? hjälp de som är bäst! som ska bidra till landet inte förstora det. I början tyckte jag:" vad bra land som respekterar allas rättigheter!!,, jag ser nu att regeringen bryr sig inte om dem viktigaste rättigheter, "Barnets"!,de måste vara prioritet, om det är helt provat att en män är pedofil eller har våldtagit nån, han måste kastreras!! eller dö!! vad händer med regeringen!? behöver de vara våldtagna för att vara rädd och skyddA folk från monsters?