03 januari, 2006

Mäster Aftonbladet

Aftonbladet - en central kugge i det massmediala maskineri som tagit på sig rollen som svenska folkets uppfostrare, föräldrar och förmyndare - försöker nu blåsa liv i hugskottet om Nadina, den blinda flickan från Bosnien.
Återigen försöker man tuta i folket att Nadina kan hjälpas från sin blindhet om hon får stanna i Sverige. Aftonbladet skriver:
”I Bosnien var hon dömd till ett liv som blind. I Sverige kunde
hon få den vård hon behövde för att rädda synen. Men här var hon inte välkommen.”
Utanför Aftonbladets våta fantasier om en omänsklig svensk byråkrati som försöker föröda och förnedra en blind värnlös invandrarflicka hägrar sanningen. I den har det konstaterats i både USA och Sverige att Nadina inte kan botas. Hon kommer att bli blind oavsett vilken vård hon får, oavsett vilket land hon lever i. Men Aftonbladet – med trång gloria – försöker ändå pumpa ut sin avvikande form av sanningen. Moralkorrupt som hela det massmediastyrda samhället är, ifrågasätter ingen med tolkningsprivilegie Aftonbladets uppenbara valser.
Ingen makthavare inom vare sig politiken eller massmedia ställer de besvärliga frågorna eller pekar på de lögner som trycks upp i tusentals upplagor och sprids över hela landet av en av landets största opinionsbildare.

Demokratisera massmedia – Krossa åsiktsmonopolet!

Läs artikeln:
– Varför firade de vår tragedi?

9 kommentarer:

Strandvaskaren sa...

Det är synd att din blogg inte når ut till den breda massan. 99% av alla svenskar tror ju att det som står om Nadina i Aftonbladet är sant. I förlängningen får det säkert många att tro att svensk invandrings- och flyktingpolitik är "omänsklig" och "icke-generös".

Det är för jävligt.

Rolle i Norrtälje sa...

Det är en unik tid i historien vi lever i nu. Aldrig tidigare har ett folk lagt sig platt på marken för en ockupationsmakt och inte ens FÖRSÖKT göra motstånd.

Svenskarana förtjänar inget eget land.

Weine Berg sa...

Vi svenskar må vara världens fegaste folk av idag, men alla folk förtjänar ett eget land.

Strandvaskaren sa...

Jag håller med Rolle: vissa saker måste man faktiskt förtjäna. I vilket fall som helst är det ändå för sent nu. Två miljoner är de redan, och deras nativitet är bra mkt högre än svenskarnas.

Vilket annat folk skulle stillasittande acceptera gruppvåldtäkter?

Förbered er på en tid av kaos och våld. Ni tycker det är för jävligt nu? Ni har fortfarande Helvetet att se fram emot.

Svensken kommer att tacka ockupanterna när han blir förd till koncentrationslägret. Tacka dem, för att han får leva några månader till.

Erik Hellsborn sa...

Bra skrivet Weine. Den här soppan är ett direkt bevis på att massmedia inte går att lita på.

Anonym sa...

Förljugenheten inom Bonniermedia och andra PK-media är bara ett tidens tecken.. Men vi får alla förlita oss på att bortom lögn finns sanning..

Roger i Södertälje sa...

SD är ett fint parti. Synd att de sällan svarar i telefon på partikansliet bara.

Bazlo sa...

Det är trots allt underligt hur få som hittills vaknat och sett samhället som det faktiskt ser ut. Vad krävs det egentligen? Det finns absolut inte tid för att alla ska drabbas personligen och på så vis vakna upp.

Varför pratar ingen om massmedias främlingsfientlighet mot svenskar?

Strandvaskaren sa...

Tjena Bazlo,

Därför att:
a) Svenskar är naiva
b) Svensklar är de fegaste människorna på jorden

Comprende?