27 januari, 2006

Motvärn i Malmö

Dagens samhällsproblem framstår allt mer tydligt för de som bor i eller kring storstäderna. Integrationen har misslyckats helt och komplett. Som ett led i detta har ungdomsvåldet fått etniska förtecken. Invandrarungdomar rånar, våldtar och misshandlar svenska ungdomar. Massmedia mörkar dessa fakta och politikerna pratar istället om att felet ligger hos svenskarna som är förment ”främlingsfientliga”. Nu säger tonårsföräldrar i Malmö ifrån.

Politikerna bor långt från problemen och vet bara vad de läser i tidningarna och ser på sina studiebesök i valrörelserna. Att säga en sak och göra en annan är det tydligaste tecknet på den dubbelmoral som politiker traditionellt beskylls för. Dagens samhälle är en enda orgie i detta i form av våra politikers hyckleri och ryggradslöshet - dessvärre.

Resning bland de svikna föräldrarna
Jag har tidigare kommenterat hur motståndet mot den verklighetsfrämmande politiken har växt och tagit alltmer folkliga former. Nu visar det sig att svenska tonårsföräldrar i stadsdelarna Limhamn-Bunkeflo i Malmö har fått nog. Sveket från politikerna är oerhört. Medborgargarden är under bildande och man kommer att slå tillbaka mot terrorn som deras barn utsätts för.

- Det är det värt för att skydda våra ungdomar och andra utsatta, otrygga samhällsmedborgare, säger en av föräldrarna vars tonåring överfallits av invandrargäng till Expressen.

Budskapet sprider sig
Nyheten om föräldrarnas medborgargarden har spritt sig i Malmö och man har hållit ett stort informationsmöte. I hela Malmö har förfrågningar kommit in till grundarna av medborgargardet.

- Tar vi någon eller ett helt gäng på bar gärning kommer de inte att slippa lindrigt undan, säger en förälder. Utrustade med nödvändiga tillhyggen sätter de hårt mot hårt framöver. Sötebrödsdagarna för ligisterna är över.

I Expressen berättar föräldrarna om sitt ställningstagande och taktik: ”
När de räddat sina barn och bankat ner rånarna är deras taktik att snabbt försvinna och sedan anonymt larma polisen, kanske ambulansen.”

Än så länge ingår ett 20-tal pappor i medborgargardet men det kommer sannolikt att växa snabbt framöver av intresseanmälningarna att döma.

Det är tråkigt att det ska behöva gå så här långt, men det är å andra sidan inte vanlig folks förtjänst. Ansvaret ligger högt upp. Bygg motstånd!

Rakryggad_blogspot@yahoo.se

8 kommentarer:

Anonym sa...

När en svensk man våldtar är det ett enkulturproblem tycker jag.

z999 sa...

"När en svensk man våldtar är det ett enkulturproblem tycker jag."

Eller en lögn från antirasisterna eftersom i tidningen metros senaste undersökning om våldtäkter så begicks samtliga våltäkter i Malmö av utlänningar.

Fuck off and die sa...

Självförsvar är en mänsklig rättighet...

z999 sa...

"Självförsvar är en mänsklig rättighet..."

Jo, fast i dagens Sverige har det blivit en skyldighet istället.

Ej sd:are sa...

Varför integration av rasfrämlingar i Sverige? Negrer och araber mår ju bevisligen inte bra av vårt iskalla klimat och får dålig hälsa av vår svenska mat! Dessutom bidrar all massinvandring till Västeuropa till att problemen och fattigdomen i u-länder förvärras, då de arbetsföra flyttar hit. Återflyttning istället för integration av rasfrämlingar!

Niclas sa...

Det är sjukt att det ska behöva gå så långt att medborgarna måste ta ta lagen i egna händer. Men så som situationen är nu är jag inget annat än glad att någon tar tag i problemen.
Jag stödjer medborgargardet!

Anonym sa...

Kan börja med att utvisa alla dömda Sverigedemokrater.

Mellan 1988 till 1998 var 23 % av ledande Sverigedemokrater dömda för brott. Idag finns flera ledande Sverigedemokrater som är dömda för olika brott. En är tex dömd 13 gånger och sitter i valberedningen för partiet. Sluta hyckla jävla pajas.


www.sdinfo.se

Weine Berg sa...

Till Anonymous: Tjenare din pajas. Expos matematik är på samma nivå som en nyutexaminerad från dagens grundskola, dvs inte alls. Men visst, om du anser att Sverige har ansvar för andra länders kriminella så är det väl ditt problem. Fast nåt ansvar behöver du ju inte ta, du kan bara spotta ut dig ditt hat och klanka ner på andra. För din omgivnings skull: Bli vuxen.