02 februari, 2006

Talande självmotsägelse

Konflikten mellan islam och tryckfriheten rullar på i hela Europa. Ett flertal europeiska länder har valt att publicera karikatyrteckningar av Muhammed, vilket muslimerna inte kan tolerera. Danska Jyllandspostens redaktioner fick utrymmas sedan dessa – ja just det – bombhotats av islamister som anser att det är fel att avbilda Muhammed som en bombterrorist…

7 kommentarer:

ej sd:are sa...

Vilken "yttrandefrihet" uppnår man genom att håna 800 miljoner människors religion och samtidigt ställa sig okritisk till sionismens härjningar? Självklart kan man håna muslimska välfärdsparasiter och kriminella i Sverige och Danmark så mycket man vill. Men varför håna alla andra muslimer, som är också är nationalister och lever i sina hemländer och inte har en tanke på att flytta till Västeuropa och parasitera och förstöra? Låt muslimerna ha sin religion som de vill ha den! Om vi skall kräva att de inte kommer och lägger näsan i blöt i våra samhällen så får vi ju inte göra samma sak med deras! Allt snack om att demokratisera Islam är bara larv. Islam är inte demokratisk, så enkelt är det!

Weine Berg sa...

Läste denna suveräna parodi på svensk politik på exilen.org:

Sverige väntar rekord i fråga om permanenta uppehållstillstånd i år. Inte mindre än 25.000 personer, som tidigare nekats asylskäl, får nu permanent uppehållstillstånd. Skälet är att de inte har asylskäl. Deras tillsammantaget 150.000 anhöriga kan samtidigt räkna med PUT och livstidsförsörjning i Sverige. Vi hör jämställdhets- och invandrings- och godhetsminister Jens Orback.

Orback: Det är en svår utmaning för alla svenskar att inte ställa sig avvisande till den nödvändiga integrationen, som alla goda och ädla länder och om inte alla kommuner integrerar alla dessa människor omedelbart, så har de bevisat sin brist på solidaritet inför nästa års förväntade inströmning av ytterligare omkring en miljon människor utan asylskäl, varför svenskarna är ohumana och måste ta sitt ansvar och integration och högersextremism och svenskar borde begå självmord för att döda sig själva för att bereda plats för den nödvändiga integrationen...

Sveriges radio: Tack, tack, Jens Orback, och nu över till det socialdemokratiska partiets solidaritet med utsatta grupper på andra sidan jordklotet. 800 miljoner kommer i år att utdelas till det lilla disintegrererade öriket Timragu, som ingen vet var det ligger, utom vi på Sveriges radio och vi på SIDA, och liksom Arafat ska vi se till att att alla jämlika miljarder, som strömmar in, ska komma komma de rättmätiga bankkontona i Schweiz till del...

Svenska väljare: Åh, det låter så fint, jag känner mig så ädel, hur vill ni att jag ska ta livet av mig? Jag menar för att bereda plats för alla fina och riktiga människor från andra sidan jordklotet, som jag stänger ute ute genom att finnas kvar?

Erik Hellsborn sa...

Klockrent Weine.

Påminner mig om en händelse under mitt första år på gymmnasiet. Jag talade om för en invandrare att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken. Detta påstående gjorde henne så uppörd att hon tvingas till den olagliga handlingen att mordhota mig.

Strandvaskaren sa...

"Det smakar illa..."
(replik ur filmen KANINMANNEN av Stig Larsson)

Nu ska Europa börja anpassa sig efter vad som står i Koranen?

När ska svensken vakna?

Stalltips: 1,8% i höst...

Weine Berg sa...

Hehe...den var kul Erik, men samtidigt tragisk.

Weine Berg sa...

Muslimerna som kräver att Muhammedteckningarna tas bort har en intressant teori: Även icke-muslimer ska följa Koranens påbud att inte avbilda profeten Muhammed.

Återigen så bugar och tackar vi alla de europeiska politiker som jobbat så hårt med att rota miljoner utomeuropeiska muslimer i den Europeiska myllan. Smart drag. Stå ert kast.

Strandvaskaren sa...

En dansk jornalist har föreslagit att man ska smälla upp en moské i Köpenhamn för att blidka muslimerna.