13 juli, 2006

Legitimerad terrorsvensk, kanske?

Dagens Metro lämnar mycket övrigt att önska för den med hederlighet, moral och råg i ryggen. Eller vad sägs om att Metro kör vidare på uttrycket "terrorsvensk"?

"Misstänkt terrorsvensk lämnas inte ut till USA" lyder deras feta rubrik. Men stilla kan man fråga sig: finns det även något som heter "terrorturk", Metro?

IG i betyg till Metro för dåligt uppförande!

4 kommentarer:

ares sa...

anledningen till att det i svenska medier inte finns något som kallas TERRORTURK , TERRORNIGGER eller TERRORTAMIL tex är ju att det svenska folket har givit upp sitt land och makten över denna nation till främlingar, inte minst genom EU-inträdet , då ju Sverige slumpades bort till det Internationella Kapitalet.....

SiniRisti sa...

Det finns en sida som kallas parasitpolitikern , det är tydligen någon kvinna där som öser galla över Jimmy Windeskog - hon låter inte mig kommentera hennes inlägg på sin blogg... Typsiskt kvinnor som likt giftormar hugger folk med sitt dödliga gift , och slår dolkstötar i ryggen på försvarslösa människor... Fegt ! Uselt ! hon vill ju dessutom vara helt anonym och inte visa namn eller bild... , Jimmy Windeskog som har varit en offentlig person i många år har däremot visat Mod och Civilkurage, vilket saknas hos minst 99 procent av svenskarna !! Heder åt Jimmy !! och lycka till i din kamp mot DÅRARNA !!!

Anonym sa...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»

Super SD sa...

Ovan är en skräpkommentar. Ja, internet utvecklas, inte bara skräppost...........