14 juli, 2006

Metro i ny fadäs

Brev till Metro angående löpsedel och artikel den 13 juli:

Hejsan Metro!
Ni skriver i dagens Metro (13/7-06) att ”Våldsbrott bland svenskar ökar”. Varför utelämnar ni de många invandrargrupperna i ert rapporterande? Är inte Sverige mångetniskt i er värld? Vakna Metro! Varför detta enögda perspektiv? Vilka signaler blir det som ni sänder ut till den enorma majoritet svenskar som ju inte begår brott?

"..sommaren är tiden då svenskarna slåss som mest" skriver ni i artikeln. Var är era belägg för denna anklagelse? Om ni har belägg; hur ser våldsbrottsökningen ut bland irakier, somalier, bosnier och romer? Eller är det helt enkelt så att ni inte har etniskt kategoriserad statistik över våldsbrotten och hellre försöker inbilla läsarna att tro att alla brottslingar är svenskar?

Mvh,
Weine Berg
www.rakryggad.blogspot.com


(Brevet skickades till tjänstgörande redaktör, ansvarig utgivare Sakari Pitkänen samt artikelförfattaren David Baas.)

12 kommentarer:

Varjager sa...

Du kommer aldrig få ett svar. Det skulle ju innebära att de erkänner agendan.

Men stå på dig, det är gott att frågerna ställs till media.

z999 sa...

Det har faktiskt en väldig betydelse att frågorna ställs till metro. Deras tystnad är lika talande som om de svarar. Att dom inte svarar betyder att dom vet att Weine har rätt och det ger ett väldigt bra argument i fortsatta diskussioner med antirasister.

Anonym sa...

Metro är en av dessa svenskfientliga lögntidningar som har en agenda som går ut på att på sikt utrota det svenska folket. Denna agenda genomför man genom att ivrigt propagera för massinvandring, mångkultur samt genom att mörklägga sanningen om Riksdagspartiernas etniska utrensning av svenskar.

Vilka som äger Metro behöver väl inte ens sägas.

z999 sa...

Anonymous:
"Vilka som äger Metro behöver väl inte ens sägas."

Jag gissar att det är judeägt någonstans högt i hierarkin?

Jag kan förstå kritiken mot judarna när det gäller lobbyingen i US goverment, samt diverse judiska världskongresser som strävar efter att öka judarnas makt i världen (det är alltså vad som själva säger och inte något jag hittar på).

Men sen, vad är judarnas koppling till massinvandring? OBS att jag inte frågar kritiskt utan att jag faktiskt vill veta.

Pelle sa...

Ständigt ständigt detta mörkläggande av vilka som egentligen står för de flesta brotten och en markering vilka som är andra klassens medborgare i sitt eget land.
Och idag kom nyheten att 4000 "svenskar" (mestadels muslimer)ska evakueras från Libanon på statens bekostnad.
Annat var det ju vid tsunamikatastrofen där de flesta drabbade var etniska svenskar, de fick minsann betala hemtransporten själv.
Det är skillnad på folk och herrefolk.
Jag vill spy!

Ares sa...

du ska inte spy, du ska inse fakta, att de som vanstyr vårt rike vill oss ont... sen ska du reagera i höst genom att rösta på sverigedemokraterna, gör detta och känn att du har gjort en Stor insats för ditt Folk och Land !.

Pelle sa...

Ska jag rösta på SD så blir det i så fall OM de har med någon mer konservativ kandidat på riksdagslistan man kan kryssa, för bland dessa flumliberala "förnyare" hittar man inte en enda vettig person, utan vi riskerar då att få ett åttonde politiskt korrekt parti i Riksdagen.
Jag har varit med i nationella sammanhang sedan 1981 då jag gick med i BSS, men jag hoppade av SD tidigare i år.
Deras inkonsekvens, fjäskande för PK-maffian samt deras ställningstagande i affären Jimmy Windeskog blev droppen.
Dessutom bashades jag själv av den politiskt korrekta styrelsen för min inställning till muslimer och sodomiter, samt att jag ville återinföra dödsstraffet.

Anonym sa...

Tror det är rätt poänglöst att skicka sådana brev, om det mot all förmodan kommer ett svar så blir det inte seriöst. Den enda möjligheten är att arbeta politiskt, och då tänker jag inte på SD.

Anonym sa...

Om jag nu kommer rösta på Sd i år så får det nog bli Johan Rinderheim jag personkryssar till riksdagen. Jag gillar dock även Kenneth Sandberg.

ares sa...

ja, det är ju klart att ingen normal människa gillar sodomiter, det gör inte jag heller, men enligt uppgift är ju tex Jimmy Windeskog helt öppen med sitt sodomitande... han e bög alltså... , sjukt. bättre än dödsstraff är ju att låsa in de kriminella på riktig livstid och sedan kasta bort nyckeln ! , inför även privata fängelseer som i usa tex, då skulle sverige kunna bygga många nya !. ps jag håller med om att sverige översvämmas med kriminella tredje världen Svin... ds

z999 sa...

Anonymous (1):
"Tror det är rätt poänglöst att skicka sådana brev, om det mot all förmodan kommer ett svar så blir det inte seriöst. "

Men grejjen är att det inte behöver bli ett svar, tystnaden kan vara väldigt talande ibland. Och det behövs inget seriöst svar om de nu skulle svara.

"Den enda möjligheten är att arbeta politiskt, och då tänker jag inte på SD."

Det tycker jag att du ska fortsätta med och jag önskar dig lycka till.

Anonym sa...

Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
»