25 juli, 2006

Vi hade iallafall tur med...kriget?

Det kanske mest fantastiska är att många av de svenska medborgarna i Libanon som svenska staten nu måste hjälpa till Sverige, drabbades av kriget mitt i semestern - i landet de, i alla fall skenbart, flydde ifrån för att bo i Sverige. Semester i landet de flydde från - vad säger det om socialdemokratisk flyktingpolitik?

6 kommentarer:

z999 sa...

Suveränt bästa rubriken hittils :-)
Kan inte påminna mig om att ha läst någon bättre någon annanstans heller.

Borde förresten inte någon påpeka att främlingsfientliga Danmark också betalar hemresan för tusentals muslimska "danskar" i Libanon? Samma muslimer som förordade en bojkott av det hemska Danmark för bilderna på pedofilen Muhammed.

Anonym sa...

Finns en intressant tråd på flashback angående det enorma antalet semestrande libaneser (eller ska jag kalla dom svenskar?) från Sverige i Libanon.

http://www.flashback.info/showthread.php?t=350387

Så mkt för "flyktingar". Jäkla parasiter.

Ares sa...

tja , det finns tex en bloggare som kallar sig Oskorei , som tror att Sverige behöver mycket främlingar här , för då förstår vi hur utsatta och oskyddade vi är , det kanske ligger ngt i det... Kampen för vårt fädernesland måste pågå livet igenom , i generation efter generation , sviker en generation , som tex 40-talisterna har gjort , så hotas vårt Folk av en oundviklig och oåterkallelig Undergång. Detta är sannerligen något att begrunda. !.

Varjager sa...

Socialdemokratisk flykting politik är ett hån mot Svenska folket. Men vi får inte glömma Bengt Westerberg som är en av de största dödgrävaren av Sverige.

Super SD sa...

Svenskarna har kommit hem nu. Jag såg svenskarna på Arlanda. Svenskarna hann ta med sig slöjorna också, det var ju skönt att se. Svenskarna kunde dock inte handla skattefritt ombord vilket är upprörande!

ares sa...

Dessa fina svenskor som springer omkring överallt , med sina stora magar , och med sina barnvagnar , dom uppfyller vår en gång så stolta vita nation med sitt eget folk , dessa sandniggers , självmordsbombare , fanatiska Korantrooende och allsköns avskum , vad ska man tycka om alla dessa etniska svenskar förresten som konverterar till Islam , är de QUislingar , eller är de det inte ..... Ha HA HA...........