16 augusti, 2006

Bodströms lösning i Det Nya Sverige

10 kommentarer:

Fröken Sverige sa...

*hahaha* En fullpoängare i vanlig ordning, Wiene! ;-)

Robsten sa...

Tyvärr verkar det som vi behöver TV-övervakning i vårt fordom så fina land. I Botkyrka brinner skolorna som om det vore första maj varje dag, det blir en smula dyrt om jag säger så. Fan vet vad som händer om de väl lyckas fånga en mordbrännare på film, en åtstramning av flummeriet kan dock antydas.

Lunatic Fringe Party sa...

Myndigheterna dränker Sverige med massinvandring , kriminalitet och våld i syfte att begränsa våra friheter och ta ifrån oss vår myndighet. A la´1984. Vi tackar herr Bodström , för detta. Sweden today is sick to the bones. Mentally sick , bodily sick , economically sick , racialy sick,and their leaders are scum , filth , lowlifes , racial traitors and generally spoken untermenchen...

Robsten sa...

Jamen det är väl inte Bodström som står för massinvandringen? Nån jävla intelektuell stringens får det väl ändå vara. kolla sedan vad vår käre Allianssyster maud olofsson sagt om hennes syn på invandring, hon tycker att sossarna "fiskar i grumliga vatten", känns det bekant på något sätt?

z999 sa...

Jag är emot kameraövervakning om det enbart handlar om att anpassa samhället till det nya mångkriminella.

Robsten sa...

Jag jobbade i en skola som blev plundrad på allt vad värde heter, förmodligen av en baltisk liga, det var lika lätt som att stjäla godis av ett småbarn. Något måste i alla fall göras.

Jonas sa...

Något måste göras ja. Stoppa invandringen och repatriera dem som redan kommit men inte passar in. På 50-talet behövdes inga storebrorskameror, men då såg Sverige anorlunda ut.

Robsten sa...

Stoppa invandringen och förstärk tullverksamheten och fler liknande åtgärder ( den baltiska ligan var inga immigranter, bara multikulturella besökare)kanske ligger en bit i framtiden, trots allt SD lär inte få över 50% av rösterna hur optimistisk man än är lagd, så skall vi stå och titta på under tiden medan plundringen fortgår?

Humle och Dumle sa...

Mycket fyndigt. Var kommer bilden från?
MVH H

Weine Berg sa...

Den snickrades ihop i min egen lilla verkstad...