04 augusti, 2006

CMR jagar massajer

Centrum Mot Rasism – CMR – verkar nästan leta möjligheter att göra bort sig på. Denna gång har de fått för sig att Kolmårdens djurpark anställt fem massajer – ett afrikanskt folk – för att ställa ut i bur. Dagen till ära har CMR uppfunnit en ny term för vad det påstådda agerandet orsakar – afrofobi. Jag har aldrig hört talas om att någon skulle vara rädd för Afrika, men det har tydligen CMR.

CMR har inte fattat detta, men man ska ha respekt för världens mångfald och avsky alla medel att göra alla folk lika – så som görs med världens folk idag.

Centrum Mot Massajer styrs av Ywonne Ruwaida, miljöpartist, och hon kräver nu att regeringen tar krafttag mot de rasistiska svenska djurparkerna. De djurparker som förmedlar rasistiska budskap ska få sitt tillstånd indraget, bräker hon.

Frågan är om inte Ruwaida själv är ett enda rasistiskt budskap. Eller åtminstone visar hon att behovet av Regaine för hjärnceller är stort hos henne.

31 kommentarer:

Open Pandoras Box ! sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Blir lite fundersam när jag läser inlägg som”open pandoras ask”. Det gynnar ju ingen att vräka ur sig sådana omdömen som han gör om Ruwaida. Det skrämmer bort människor som eventuellt tänker lägga sin röst på SD, det bekräftar människors fördomar om att SD skulle vara rasistiskt. Vet inte om det är kanske meningen med med ett sådant inlägg. Vart går gränsen för att radera ett inlägg? Jag håller med att man kan vara kritisk mot vad hon står för ,men inte kan jag acceptera utfallen om hur hon ser ut.Skärpning Pandora!/Bengt

Anonym sa...

Egentligen kan man inte finna ord för vad "Apan" säger, alltså Ruwaida, men det är svårt att vara rumsren i dessa tider.
Rumsrena tror jag Svenssons har varit alltför länge, vilket kan kosta oss vårt land.

Anonym sa...

Ilskan kan jag förstå, men du bekräftar andras fördomar om Sverigedemokraterna(om du nu är det) genom att uttrycka dig nedsättande om en persons yttre och härkomst. Vad har du vunnit med det? Jag kommer att rösta på SD i valet och jag känner inte igen det sättet att uttrycka sig hos dem.Jag förstår den frustration du känner med att viktiga frågor sopas under mattan.Att vi har en massmedial diktatur i vårt land och att politikerna inte är i fas med majoriteten av människors åsikter gällande invandring och integration är hur tydlig som helst. Hoppet är ju det sista som överger människan så lägg din röst istället där den kommer att göra mest nytta för de åsikter du har, de är säkert inte så tokiga bara man skalar av ilskan som manifesteras i personliga påhopp, men de skyms av dessa. Mer kan du inte göra./Bengt

Robsten sa...

Låt oss vara ärliga utan att använda några överord, Ruwaida är helt bombad hon fattar absolut inget av vad som rör sig i folkdjupet, hon tror folk i allmänhet blir imponerade av hennes "skarpsyntehet" när det gäller "rasism". Hon tror det drar röster när hon vill döpa om MP till "Queerpartiet de gröna". Utmärkt! Vi bör uppmuntra henne, skriva uppmuntrande mail till henne så hon fortsätter och blir ännu värre, (det är i.o.f.s. inte möjligt). Jag tror att om jag får gad skall skicka ett mail och tala om hur lysande det var när hon kom på den geniala ideen med partinamnet "Queerpartiet de gröna", gör det ni också, sedan slipper vi MP i riksdagen och blir kvitt både Fridolin och Ruwaida.

Open pandoras box ! sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Måste skratta åt dig Pandora ,det var som att prata med grabben min ,det hjälpte inte mycket!Visst är det som du säger Robsten. Det blir nästan, men bara nästan lika spännande att följa miljöpartiet under valvakan som SD. Åker MP ut måste man ju öppna en vinare till./Bengt

Pharao sa...

Det var märkliga inlägg på denna sida........

Andreas Ekström sa...

Undra vad CMR tycker om liknande arangemang här i Luleå där samer stolt visar upp sin kultur. Är det rasism mot samer då? Är vi svenskar gryma rasbiologer som vill utrota samerna bara för att samerna har ett intresse av att visa upp sin rika kultur för svenskarna?

Skulle det vara rasism mot svenskar ifall en grupp med svenska folkdansare åkte till spanien och visade upp sin dansstil? Herregud, denna organisation får pengar av skattebetalarna och samtidigt går tusentals svenskar hemlösa..

Varjager sa...

Håll nivån på kommentarerna högre. Kom i håg att Sverige är ett Land i nord och inte i mellan östern sand och kultur.

Johanna sa...

Måste säga att jag också tar avstånd från "Open Pandora's box".

Jag är nybliven Sverigedemokrat och jag gillar inte heller fördomsfulla kommentarer om någons ursprung.

Det går alldeles utmärkt att kritisera Ruwaida utan otäcka personangrepp.

z999 sa...

Håller med Johanna. Och Varjager och en del andra som vill att kritiken ska vara preciserad.

Iraniern sa...

Hela Europa skrattar åt svenskarna, världens dummaste folk som skänker bort sitt land.

Idioter!

Vae Victus sa...

Kan man säga att svensk invandringspolitik och allt som tillhör detta är som en Mental Aids ?? Invandringspolitiken är som en sjukdom , som det är förbjudet att tala om , samtidigt som den stryper och kväver oss , och i sinom tid kommer att Döda oss som folk. Vae Victus = ve de besegrade.

Anonym sa...

Pandoras box är förmodligen en provokatör som eftersträvar att ge denna blogg ett dåligt rykte. Skulle emellertid så inte vara fallet så är det tråkigt eftersom sådan ordval är kontraproduktiva. Frustrationen över hur det ser ut i Sverige bör i stället kanaliseras till att påverka närkretsen till att inte rösta på riksdagspartierna utan på ett nationellt parti. Välj själv!

Open Pandoras Box ! sa...

Pandoras Låda bekräftar härmed att han är sverigedemokrat , och beklagar om han har trampat några ömhjärtade krakar på tårna , han trodde dock att det rådde yttrandefrihet i det här landet. Klart Slut.

PH sa...

"Med sådana vänner - vem behöver fiender?" :-)

Men personligen tror jag att Pandora är en vänsterprovokatör.

Erik, Sthlm sa...

Som vanligt finns rasismen i betraktarens (CMR:s) ögon. CMR uppfattar antagligen massajernas dans och kultur som pinsamt primitiv och inte alls representativ för den bild av att "svarta är precis som vi" (som de har fått från den enstaka assimilerade afrikan de träffat på universitetet eller i bostadområdet).

I själva verket dömer de alltså ut massajernas kultur som mindervärdig utifrån sina egna kulturella preferenser - d.v.s. det de kallar för rasism när de ser det hos andra!

Open Pandoras Box ! sa...

And soon the Gates of Hell will be flung open to the full enjoyment of the Amerikwan sheeple , after all they deserved it , and thet cheered it along all the time... Jag tänker på att USZOG hjälper Sionismen , samt att " Amerikwan " skattemedel går till Israel och Jew World Orders internationella krig... Någon som håller med ?

Fänrik Stål sa...

Jag håller med att det finns New World Order och att många framträdande personer som jobbar för att upprätta den är av judiskt börd men det är absolut inte en uteslutande judisk konspiration. Ett exempel är Rockafeller och Rotschild familjerna som är av judisk börd men dom skiter fullständigt i sitt folk. Det judiska folket i sig har ingenting med konspirationen att göra och där har du fel. Men det finns en världsomspännande orginisation som jobbar för upprättandet av NWO.

Yvonne Ruwaida sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Morgoth sa...

Fänrik stål: Dessa judar är alltså lite som Hizbollah visat sig vara: Man utnyttjar sitt folk för egen vinning?

Fänrik Stål sa...

Precis. Isreal används troligen som ett verktyg för att starta en väldigt stor konflikt nere i mellanöstern. Jag tror personligen att USA snart kommer att bli involverad och anfalla Iran.

En läsvärd länk:

http://www.infowars.com

Läs artiklarna under: ISRAEL & THE MIDDLE EAST

z999 sa...

Pandora, om du anser att frågan om ZOG är en stor fråga för Sverige så röstar du på fel parti om du röstar på sverigedemokraterna.

Intressant läsning för nationalsocialister är metros kolumn, skriven av en som påstår sig vara jude och som påstår att han ljuger om Israels betydelse för hans liv. Han berättar också om hur benhårt han känner mer koppling till Israel än til Sverige. När jag läste det så tänkte jag att det måste vara något som i högsta grad intresserar NS folk men har inte sett någon kommentar från dom ännu.

Alltså en jude i Sverige som i praktiken erkänner ZOGs existens och inflytande över alla judar.

Fänrik Stål sa...

Jag snackar inte om ZOG i alla fall. Jag pratar om den nya världsordningen (New World Order).

Har ni kollat den länken jag gav er?

skit sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
z999 sa...

Fänrik Ståhl, är New World Order också en judisk organisation?

Jag kollade länken men tyckte inte att den innehöll tillräckligt med bevis för att hizbollah inte är antijudiska. Och sen seglar vi iväg off topic här va...? :-)

4:e augusti var datumet för metrokolumnen med juden som talade om judisk sammanhållning mot andra folk (ZOG?).

Fänrik Stål sa...

New World Order är egentligen ingen "orginisation" egentligen, det är någonting som makteliten vill skapa. Den nya världsordningen (NWO) är en socialistisk världsdiktatur med en liten maktelit och en stor mikrochippad underklass. Som nationalist är detta verkligen någonting jag vill undvika! Jag återkommer inom de närmaste dagarna med mer info, länkar och dokumentärer om NWO. Godkväll!

Runka sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Om ni inte gillar CMRs utspel ska ni ju verkligen inte rösta på SD. SD är just det parti som, likt CMR, vill avkulturisera invandrare och utlänningar. De vill tex förbjuda slöjor, och hade det varit vanligt med massajisk "folkdräkt" i Sverige så hade de säkert vilja förbjuda den med. En muslim blir inte mindre muslim utan slöja.

Alla folk är inte likadana, vilket är fantastiskt, låt oss istället hylla denna mångfald istället för att försöka "integrera" eller "assimilera" alla invandrare som kommer hit, säg som det är istället, de hör hemma i sina hemländer, inte här, vi svenskar och europeer har också rätt till våra hemländer och där ska vår kultur råda.

Jag röstar på ND för att jag hyllar världens mångfald och inser att det inte är möjligt att integrera hur många som helst. Varför skulle det svenska fortfarande vara norm då svenskarna är i minoritet i Sverige? Tänk längre än näsan räcker för sjutton!

Anonym sa...

Såja alla nazzegrisar!

Gå nu hem och gör vad ni brukar. alltså knulla era morsor och skapa fler inavlade barn som er själva!

Jösses ni är verkligen landets bottenskrap!