03 augusti, 2006

Krig på import

Det är väl närmast dags att gratulera den förment socialistiska regeringen som lyckats importera mellanösternkonflikten till Sverige. Hur tänkte ni? Att det verkligen är bra med ett mångkulturellt land istället för ett homogent land?

Man importerar religiösa, kulturella och historiska konflikter och kallar det mångfald. Nästa projekt kanske kunde vara att importera de stridande parterna i Darfur, där arabiska nomader och svarta lantbrukare slåss om marken? Båda folkgrupper är muslimer för övrigt. Vilken mångfald vi skulle få!

Nej, låt oss alla ropa:
Vägra balkanisering! Vägra globalisering!

12 kommentarer:

Robsten sa...

Och nu är det väl dags för en ny import från Libanon.

Open Pandoras Box ! sa...

Det värsta är att våldet och kriminaliteten har kommit smygande på oss och bara ökat i styrka sedan slutet av 60-talet. Svenskarna är ju så förhärdade och desillusionerade nu att ingen förefaller bry sig om vår nation längre. Tror svenskarna att FN skall ge oss ett nytt land när Sverige är som Darfur x 10 , om några decennier. Man får sannerligen be för att SD kommer in i riksdagen i höst - annars får man väl fly till en vit nation , som Finland tex...

Morgoth sa...

Tyvärr så håller det enda parti som kan rädda vårt folk - Sverigedemokraterna - på att omvandlas till ett parti för "kulturnationalister" som kan rädda vårt folk och vår kultur lika lite som riksdagspartierna. Det stora flertalet invandrare måste repatrieras för att det svenska folket ska överleva, inse det kulturnationalister!

Open Pandoras Box ! sa...

Aj då , Morgorth. Det förefaller inte som att du tycker om SD , jaha , jag ska åtminstone ge dem min röst den 17:e. SD har ju kämpat i snart 20 år.. Det skulle vara finte att se om de kan uträtta något positivt för vår nation när de väl kommer in i riksdagen , jag tror SD erhåller 7 - 9 procent !! Ge SD din röst också , ni får inte förtvivla ! , när man gör det kan man likaväl ge upp helt och fullständigt.... Sålunda , Gott Hopp Gossar Blå !!

Morgoth sa...

Jag är inte myndig men jag arbetar självfallet för att SD ska komma till makten, det är det enda partiet som har chans att ändra den här galna promenaden över brinnande kol som sossarna och borgarna tagit in Sverige på.

z999 sa...

Morgoth:
"Det stora flertalet invandrare måste repatrieras för att det svenska folket ska överleva, inse det kulturnationalister!"

Det är nog riktigt Morgoth. Fast sen tror jag att barnafödandet kommer att öka när det blir ett annat ekonomiskt utrymme.

Anonym sa...

Repatriering är politiskt omöjligt men enda vägen att gå om Sverige skall kunna räddas. Sug på den!!!!

Fänrik Stål sa...

"Hur Svenska stålet biter
kom låt oss pröva på
ur vägen moskoviter
friskt mod i gossar blå"

Morgoth sa...

z999: Ja, men du tror inte att invandrarnas barnafödande ökar då också? De gillar barn (läs bidrag) uppenbarligen.

anonymous: Nej, det är inte omöjligt. Kan vi ta in 400 000 muslimer så borde kunna ta ut dem också.

Skunk sa...

Främlingarna SKA ut ! - vare de själva vill det eller ej ....

Morgoth sa...

Vi bör dock driva igenom repatrieringen så fredligt som möjligt.
De skötsamma invandrarna som frivilligt återvandrar bör inte behandlas illa.

Anonym sa...

Kan ni inte förstå? om man skickar bort alla invandrare så kommer det inte finnas några som gör alla jobb som "äkta" svenska vill göra.