03 augusti, 2006

Miriam Nordfors står svarslös

Den 22 juli skrev Miriam Nordfors i GT/Kvällsposten sitt osminkade förakt för det svenska och sin blinda hyllning av allt annat. Bland annat skrev hon att:

"Framtidens krig är mellan de som vill att vi ska förändras och de som vill vara kvar i det klassiskt svenska, vad det nu är. Är det köttbullsälskande, blonda kärnfamiljer med golden retrievers, radhus och volvo?"

Som en reaktion på detta förakt skrev jag den 27 juli (utlagt här på bloggen) till Nordfors och ställde de frågor som hon annars slipper. Än har inget svar inkommit men hon har fortsatt att skriva för GT/Kvällsposten efter mitt brev, vilket sammantaget måste tolkas som att Nordfors är mållös men med bibehållen skrivförmåga. Kanske är det lite småjobbigt att plötsligt inte stå oemotsagd längre?

3 kommentarer:

Open Pandoras Box ! sa...

Är den där kvinnan någon sorts blandras , med tanke på hennes namn och hennes allmännt Levant-liknande utseende ?? Det kanske är förtvivlan över att inte tillhöra det etniskt svenska folket som hennes hat mot allt svenskt grundar sig på ? Ja, hon har ju valt sida. Fiendesidan. Det är ju bra. Att känna sin fiende är bättre än att inte känna sin fiende , ty då kan man erhålla en dolkstöt ( eller en Ishacka ) i ryggen...

Ordnungswidrig sa...

Haha. Om du på allvar tror att Miriam Nordfors inte har svarat på dina frågor på grund av mållöshet och rädsla, så tycker jag synd om dig i din naiva lilla existens. Om du verkligen vill ha svar så kan du istället sända dina hatiska och inskränkande inlägg till GT för en öppen debatt.

Weine Berg sa...

Ordnungswidrig: Är inte din kommentar i sig "hatiskt och inskränkande"?

Kan du påvisa var jag är "inskränkande och hatisk"? Eller använder du bara etiketter för att slippa debatt?