03 augusti, 2006

Boris och sanningen

"...i Sverige idag är alla åsikter ungefär lika mycket värda..."
Citatet är Boris Benulics, Metro. Då citatet knappast är grundat på vanliga människors vardag, tog jag mig friheten att skriva till Benulic och fråga hur han motiverar sitt påstående.

Boris, du vet lika väl som jag att den som inte ställer upp på massinvandringens frälsning stämplas som "rasist" eller "främlingsfientlig" på samma vis som oppositionella i Sovjetunionen stämplades som "fascister"?

När du hävdar att alla åsikter är "ungefär lika mycket värda", vad grundar du ditt påstående på?

Det vore också intressant att få veta vem som ska avgöra vilka åsikter som är lite bättre och lite sämre - ungefär. Vad har du till svar på detta?

Bakom åsikter finns människor. Vad ska ske med de människor som står för åsikter som enligt dig är ungefär lite sämre? Eller har de samma rättigheter att uttrycka sina åsikter, verka för deras spridning och att fritt opinionsbilda?

Kan tillägga att jag tycker din artikel är ungefär lika bra.

Mvh,
Weine Berg
www.rakryggad.blogspot.com


Fotnot: Boris Benulic är invandrare och verkar nu för öppna gränser till Sverige.

3 kommentarer:

Morgoth sa...

Det här är lite underligt, när nationalister organiserar sig mot förintelsen av vårt folk och kultur så hävdar de politiskt korrekta att vi gör det för egen vinning och lurar svenskar på pengar och liknande dårskap.
Men sen när en man som har massinvandringspolitien att tacka för allt han har kräver öppna gränser så är det inte för egen vinning helt plötsligt utan för att han tror på "alla människors lika mycket värde" eller "ingen människa är illegal", konstigt...

Anonym sa...

Varför vända sig till en upplyftad idiotisk utlänning !

Open Pandoras Box ! sa...

ja , det är klart att Boris kan ha en hake. Av det som publiceras , så är det väl så att alla åsikter är lika mycket värda. Men åsikterna måste ju först nagelfaras i redaktionens censur-depå. Efter godkännande i censuren så kan sedan åsikterna få bemötas på lika vilkor. det är nog det Boris menar , men han är ju inte speciellt bevandrad i det svenska språket , så att han göra sig förstådd hos den allmänna läsekretsen.