11 augusti, 2006

"- Mångfald är business"

12 kommentarer:

Vae Victus sa...

Sannerligen , det internationella storkapitalet , har Alltis strävat efter att betala människor Minimala löner , enormt många BRA jobb har försvunnit till bla Kina och Indien , där folk jobbar för en spottstyver mot vad man gör i väst. Zadami är Maktens lydiga lilla kurd-verktyg.

z999 sa...

Zanyar Adami var för några år sedan skribent på nättidningen epigon (tror jag den hette). Jag och ett alias som hette Mar sågade den tidningens åsikter jäms med fotknölarna (när det gällde invandringen). Hälsar till "Mar" om du läser här, du hade enormt mycket källhänvisningar och var kunnig på flera områden.

Antiparasit-teamet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
z999 sa...

Weine, måste bara säga att dina blogginlägg sista tiden har varit extremt bra och upplysande. Dom störande inläggen om Jimmy Windeskogs privatliv hoppar jag över här.

Ett förslag på ämne som kunde tas upp är SD's påstådda nazism/rasism. Jag har kollat igenom expos sida och måste säga att det är extremt vaga "bevis" för att det alls har förekommit personer med äkta nazistisk övertygelse inom SD. Rasistiska inslag har funnits av naturliga skäl eftersom det är svårt i dagens debattklimat att formulera kritik mot invandringen utan att uppfattas som rasist. Sen tycker inte jag att det är så viktig fråga huruvida folk uppfattar rasskillnader, som är helt individuellt oftast och inte byggd på någon raslära som egentligen krävs för att kallas rasist enligt ordets ursprungliga betydelse. Jag anser att det är ok att anse att det finns rasskillnader så länge som man inte får för sig att behandla andra människor illa för att de tillhör någon speciell ras.

Debatten om rasism är så infekterad av hur människan har betett sig mot varandra. Den nya DNA-tekniken har använts för att bevisa att raser inom människan inte existerar, faktum är att DNA-tekniken bevisar större skillnader än vad man tidigare trott. Om jag säger att likheterna mellan två människor är 98% så kan det tolkas som att de i princip är lika. Men det är fel sätt att se det på egentligen för det beror på vilka två procent det gäller bland annat. Någon gång i framtiden kommer rasskillnader att accepteras vetenskapligt och det viktiga är då hur man förhåller sig till det och hur man är mot folk rent allmänt.

Antiparasit-teamet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Jimmy Fan-Club sa...

Låt jimmy vara ifred , man ska inte sparka på den som ligger ned.

Kommando Helle sa...

Fast Jimmy bad ju aldrig om något lån, det var ju Camillas förslag och inget Weine hade med att göra.

En som vet.

Antiparasit-teamet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Antiparasit-teamet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Lunatic Fringe sa...

Extreme Lunatic Fringe Party. Jag åberopar Fanon ! Visa kristet sinnelag ! Var barmhärtig mot Jimmy ! Ni kan riskera förstöra hans karriär om ni fortsätter dessa påhopp ! Således ber jag er , I Jesu Namn ! , upphör med förföljelserna av denne man !

Anonym sa...

Weine har visst med lånet att göra. Han sa att man måste vara shysst mot sina kompisar, dvs låna pengar de de har behov av det. Han utövade påtryckningar och utan det hade pengarna aldrig lånats ut. Nu har inte Jimmy Windeskog betalat tillbaka på fyra år. Nu är det väl dags för Weine att ställa upp för sina kompisar kan man tycka.