10 augusti, 2006

"- Troligtvis har bara 5-10 % verkliga asylskäl" medger Barbro Holmberg

I dagens (10/8-06) upplaga av GP medger migrationsminister Barbro Holmberg att migrationsströmmarna till EU troligtvis bara handlar om flyktingar i 5-10 % av fallen. Detta säger hon i artikeln ”Riskerar livet i hopp om en bättre framtid” på sidan 22. Av detta skäl är följande frågor relevanta att ställa till migrationsministern.

1. Under hela perioden som den väl tilltagna immigrationen till Sverige har bedrivits har den motiverats med att det handlar om solidaritet och att immigranterna flyr undan krig, svält, tortyr och elände. Nu medger du att av immigranterna som söker sig till Europa är endast 5-10% riktiga flyktingar. Såvida inte Sveriges andel skiljer sig markant från detta, betyder det att Sverige tar emot väldigt många immigranter utan skyddsbehov. Varför gör Ni detta?

2. Merparten som kommer till Sverige får uppehållstillstånd pga. flyktingdefinitioner som inte har stöd i FN:s riktlinjer. Vilket samband gäller mellan Sveriges siffror och de 5-10 % som du nu nämnt i Göteborgs-Posten?

3. Till sist: Tycker du att det är rimligt att människor som inte vill ha lönedumpning genom massinvandring, människor som ifrågasätter det logiska att ta hit och försörja världsmedborgare utan skyddsbehov samtidigt som vården går på knäna pga. resursbrist, samt människor som undrar varför vi svenskar inte duger längre ska gå från försörjning, trakasseras eller på annat vis få sin handlingsfrihet inskränkt på grund av sina åsikter?

Är det verkligen så här det ska vara?

4 kommentarer:

Vae Victus sa...

Jopp , det var bra att hon talade om detta INNAN valet. Att dom har förstört Sverigehelt utan annledning. Sverige har varit likt ett skepp utan roder sedan snart 40 år. Ska väljarna fortsätta att ge gammelpartierna sitt stöd efter detta , nu när de har erkännt sit förräderi ?

Anonym sa...

Försöker hitta artikeln på www, men lyckas inte. Har de raderat den ?!

Fröken Sverige sa...

Jisses, man får magsår. Dags att emigrera snart.....*suck* Mellanöstern är ju snart tomt, antar jag...kanske vore nått...

Anonym sa...

Hahahahaha!

Du har ju hittat på artikeln själv ditt nazislödder!

Den finns inte och har aldrig varit publicerad!

Det är det ni nazzar menar med frimedia, att NI får ljuga ihop vad som helst!