10 augusti, 2006

Kefft!

"Zanyar Adami menar att homogena grupper blir allt för likartade. För att företag ska lyckas måste de bättre spegla det Sverige de verkar i." (GP 7/8)

Adami filosoferar kring en teori om att Sveriges långa historia av framgångsrika svenska företag bara är en myt och aldrig existerat. Scania, ABB, IKEA, SAAB, Volvo, Tetra Pak och Ericsson – är de fantasifoster? De passar ju inte in i Adamis tillrättalagda historieskrivning.

Ju mer Adami gör sig hörd ju mer låter han som en pubertal dubblett av Mona Sahlin.

Adami berättar också i GP att man på hans redaktion inte ger lön efter kompetens. Istället får alla - från städare till VD - samma lön. Detta stinker fränt av kommunism och garanterar att blaskan förnedrar sina anställda vid varje löneutbetalning. I och för sig står staten för merparten av reklamintäkterna för Zanyar Sahlins tidning, men det är ju så det brukar vara i de olika integrationsprojekten. Kefft, Adami!

1 kommentar:

Vae Victus sa...

Kefft ?. Det äe bra att Zadyair , eller vad han heter , utalar sig och blottar sin totala okunnighet. Vart är Sverige på väg när sådana intellektuella giganter som han tillåts att föra " debatten " i Sverige ?? ha ha ha