23 augusti, 2006

Våga vara annorlunda

Nu är det snart val - påstås det. Men det är inte ett val, utan ett påtvingat stöd för den politik du aldrig fått välja bort.

Sanningen är att valet sker varje dag. Anpassar du dig efter etablissemangets pekpinnar och våta drömmar? Eller är du rakryggad nog att i varje möjligt tillfälle visa att du väljer fritt från bannorna från de höga herrarna i sina rikemansområden och storgods?

Våga vara annorlunda: Säg nej!

Ditt land - ditt val. Varje dag.

4 kommentarer:

Lam Anka sa...

ja , det är ett val man gör varje dag. I generation efter generation. DN hade ett reportage om belgiska medborgare som flyttade till Sverige , i detta fallet Öland , för att komma bort från det belgiska mångetniska infernot. Vissa områden är ju dock obebeliga för svenska barnfamiljer pga det mångkriminella samhället. En sorts Mental Aids har drabbat svensken , som är oförmögen att protestera mot sveket , inte ens i fria och hemliga val... Löjligt svagt.

jörgen sa...

Jag vågar åtminstone vara annorlunda. Kommer att lägga min röst, på ett parti, som knappast är "politiskt korrekt", i våra makthavares ögon.

Jag tror däremot inte svensken är oförmögen att protestera mot vansinnet. Många svenskar är väl medvetna om den mångkulturella baksidan, men vågar helt enkelt inte säga vad de egentligen tycker.

Det handlar nog om att fler behöver sätta ned foten. Jag själv gjorde det, när jag gick med i SD, samt ställde min plats till förfogande på kommunfullmäktigelistan. Vidare har jag skrivit några insändare i lokaltidningen.
Jag har inte fått några negativa reaktioner på detta..snarare tvärtom!

Sen är jag övertygad om, när SD tar klivet in i riksdagen, kommer det att bli mer naturligt att diskutera mer "känsliga saker".
Det ena, ger det andra, så att säga..

jörgen sa...

En rättelse..inte ställde jag min plats till förfogande. Jag kandiderar således till kommunfullmäktige. Det blev visst lite fel där..

Fröken Sverige sa...

Polishögskolan vill ta bort svensktest

http://sydsvenskan.se/sverige/article180150.ece

Finns det något slut på dumheterna? Varför inför vi inte sharialagar direkt?