12 september, 2006

Ett huvud kortare

En kriminell man från Jemen straffades nyligen för våldtäkt. ”Mannen” våldtog en icke-jemenitisk kvinna som hade försökt stänga in sig i sitt hem i Saudiarabien i ett desperat försök att undkomma våldtäktsmannen. Mannen avrättades efter dom genom offentlig halshuggning.

Rakryggad förespråkar inte dödsstraff utan undrar istället när den svenska regeringen ska ta krafttag mot alla de vämjeliga våldtäktsmän som härjar på svensk mark nu?

3 kommentarer:

Allah sa...

Allah ska med. Riksdag och regering kommer naturligtvis Aldrig att göra ngt åt våldtäkterna. De är ju dessa som har förstört Sverige. De är roten till det onda. Nej , rösta på sd. Gör om Integrationsverket till ett Återvandrarverk. Sverige måste bli Svenskt igen. Det är enda sättet att återställa tryggheten på.

Daniel sa...

Den dagen då regeringen tar till kraftag mot våldtäktsmännen, det är den dagen då regeringen är utbytt. Ja just det rösta svenskt rösta på sverigedemokraterna

Anonym sa...

Sverigedemokraterna nämner ju inte ens invandrarnas kraftiga överrepresation i våldtäktsstatistiken.

Än mindre vill dom verkligen stoppa invandringen. Dom vill mest satsa på "intregation" där man mer eller mindre ska tvinga invandrarna att bli svenskar. Läs
http://www.info14.com/ifokus2.php?id=115 och http://www.nd.se/nyheter/notis.asp?notisID=4839. Vilket inte slutar bra så rösta på Nationaldemokraterna.