11 september, 2006

Gruppvåldtäkter - nu även i Norrland

Knappt har massmediehysterin kring Hagamannen lagt sig förrän det sexualförnedrande våldet återigen briserar i Umeå. Nu är det dock inte prat om en gärningsman "med svenskt utseende", utan det handlar om något som massmedia brukar beskriva som "ungdomsgäng". Vanligtvis är detta en omskrivning för immigrantligor.

Aftonbladet beskriver våldsdådet natten till onsdags med att sex "unga män" med våld drog in en kvinna på 20 år i ett buskage och där de "...utsatte henne för sexuella övergrepp" som det heter så kallt och diplomatiskt. Om ligan grips lär de hursomhelst slippa det straff som en våldtäktsman i Saudiarabien nyligen dömdes till: offentlig halshuggning med svärd.

Men samtal med imam lär de inte slippa undan. Ej heller en kurs i säker sex, såsom ”ungdomsgänget” i Rissnefallet fick som straff för sin gruppvåldtäkt på en svensk flicka.

Personligen anser jag att Sverige behöver hyra fängelseplatser i Sibirien av Ryssland. Detta kostar en tiondel av vad förvaringen kostar i Sverige. Mitt ute i svinkalla intet lär inte heller rymningsbenägenheten vara alltför stor. Jag tror svenska skattekronor är välkomna till den ryska statskassan.

4 kommentarer:

Werner von Heidenstam sa...

Förrädarna i riksdagen och media för alldeles uppenbart KRIG mot det svenska folket !!. Gör motstånd.

Anonym sa...

Ребята, вы АБСОЛЮТНО ПРАВЫ!
Я вам даже бесплатно участок под этоо дело выделю, толко заберите из России всех чеченцев!

Robert sa...

Hehe verkar som ryssen säger att vi kan få förvara våra kriminella gratis i Ryssland, bara vi tar hand om alla tjejener först. Det är nog inte aktuellt...

Om det inte blir Sibirien, och föga gästvänliga ryska fängelser för våra "kära" kriminella, vilket jag iofs tycker är en lysande idé, så har vi alltid vårt eget Norrland där vi kan sätta ut ett eller flera hårdbevakade Alcatraz mitt ute på tundran i Kiruna kommun. På vintern fryser de ihjäl, och på sommarn tar myggen dem om de försöker fly. Dessutom kan ingen gömma sig på tundran, för där finns ingen skog. Men naturligtvis har Sibirien en klar fördel här då avstånden är enormt mycket större till bebodda trakter där.

Robin Shadowes sa...

Kan vi inte göra en deal med Norge och hyra Spetsbergen? Om inte annat så får ju dom stackars isbjörnarna iaf lite käk...