14 september, 2006

Sveriges värsta valrörelse

Valrörelsen 2006 måste vara den smutsigaste, nedrigaste och ovärdigaste någonsin. Sällan har Sverige skådat sådant snabbt förfall i grundläggande värderingar.

Inte nog med att anställda i det liberala partiet Folkpartiet och den liberala tidningen Expressen nyligen har avslöjats med att ha avlyssnat det förra arbetarpartiet Socialdemokraternas känsligaste information om valstrategin genom dataintrång. Ett bombattentat mot Folkpartiet har förhindrats i dagarna. Ett bombattentat mot ett parti - i Sverige år 2006.

Valstugor brinner runt om i landet likt gävlebocken före jul. Men det började inte där. Inför valrörelsen avslöjades det att riksdagspartiernas ungdomsförbund hittat på sina medlemssiffror för att på så vis kunna stjäla pengar från skattebetalarna. Ingen behövde ta ansvar för detta.

Vidare i sörjan. Kristdemokraterna försökte inför valrörelsen infiltrera SSU för att vinna valtaktiska fördelar. Moderaternas partiledare utsattes för en förtalskampanj som dirigerades från Socialdemokraternas kansli. MUF mobiliserade flera hundra egna medlemmar som valboskap och kuppade fram nu sittande styrelse i föreningen Skattebetalarna för att på så vis kväsa den växande oppositionen i föreningen. Detta i sin tur garanterade att den socialdemokratiska regeringen slipper kritik för sin invandringspolitik på finansiella grunder.

Prokommunistiska grupper genomförde omfattande och rikstäckande attentat mot Centerpartiet under våren. Ett flertal sverigedemokrater fråntogs sin rätt att verka fackligt och blev även av med sina arbeten. Ingen reagerade.

Regeringen stänger även ner SD:s hemsida för att hindra partiets oppositionella arbete. Under valrörelsen förbjuder flera rikstidningar, däribland Metro, sverigedemokraternas annonser - oavsett innehåll och utformning.

Kanske har vi inte sett slutet på myglet, sabotaget och bedrägeriet i denna valrörelse, men vi har garanterat sett Sveriges demokratiska oskuld gå förlorad.

4 kommentarer:

( S ) - Demokrati sa...

Vaddå Sveriges demokratiska oskuld. Sverige är för det första ingen demokrati. Det där är ju bara dumheter. För att räknas som demokratiskt i Sverige skall ett parti i allt väsentligt tycka som ( S ) !!!. ( S ) har sina SA-Stormtrupper vilka slår ner alla oliktänkande vilka kan tänkas försöka " sticka upp " - tex sd och nd. ( S ) har dock lite svårt att kontrollera sina anarko-kommunistiska SA-Trupper , och dessa huliganer slår ibland i blindo mot tex ( S ) egna klon-partier som tex Folkpartiet och Centern. Sverige är en parodi. Således stöd sd som har en gnutta sunt förnuft - dvs när man befinner sig vid avgrunden så finns det endast en sak att göra - nämlingen att ta ett steg tillbaka...

Erik, Sthlm sa...

Bra skrivet - du är verkligen en retoriker av klass!

Weine Berg sa...

s-demokrati: Javisst har du rätt, men min artikel syftar till att beskriva hur Sverige förflorat det sista av den demokrati vi hade.

villintvahär - carbox@spray.se sa...

Det är SÅ skönt att läsa bloggar som denna , och annan info om hur det egentligen är i detta odemokratiska diktaturland....Jag är rädd för att politikerna inte förstår vad dom ställer till med , och jag är uppriktigt förvånad över den feghet och inkompetens dom visar...Vi har sett början på nåt som kommer att bli såååååå tragiskt för sverige , alltså mycket värre än vi anar i dagsläget. Nåja , som synes det några som förstår vad denna fega-opinions-demokrati ställer till med !! Tack för att ni kämpar för en RIKTIG demokrati , som är värt namnet !!! Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro att detta kunde inträffa i civiliserade länder !!! Hur i h-vete har det kunnat bli så här ? Kan det vara så enkelt som FEGHET ?? Att detta händer i muslimska och komunistiska länder förvånar ju ingen...Men vad ska då vi kalla Sverige ? Hur som helst , Keep on workin !!!!