12 oktober, 2006

Bara 5 % invandrare i nya regeringen

Den nya regeringen, bestående av partikartellen med det missvisande namnet Allians för Sverige, kunde inte skrapa ihop 20 % invandrare till ministerposterna såsom Maud Olofsson krävt. Detta är inte oväntat då riksdagspartiernas representanter sällan lever i den "mångkulturella" verklighet man byggt upp åt vanliga väljare.

Det mindre gyllene undantaget är nye integrationsministern, folkpartistiska Nyamko Sabuni. Sabuni är en afrikan från Ghana med svenskt medborgarskap. Hon är ensam invandrare bland 22 ministrar. Detta torde bli mindre än 5 % invandrare i regeringen, vilket måste kännas lite pinsamt för en regering som bygger på hela fyra av de sju riksdagspartierna.

Men med den nya regeringen vid rodret lär Sverige fortsätta dras ner i ännu mer massinvandring som urholkar välfärden och konsumerar svenska arbetstillfällen, men som inte nämnvärt förändrar områdena där den drivande samhällseliten huserar.

19 kommentarer:

magnus sa...

NÄR SKA DU KOMMENTERA SD:S VALRESULTAT, WEINE???

Weine Berg sa...

Kort efter att jag har varit in och läst på din bloggsida...

magnus sa...

va' snackar du om??

Anonym sa...

Det var ju också ett jävla svar från Weine-Beine...

To Mega Therion sa...

Nu blir det ju två ministerposter lediga. Nu kan de sätta in två sådana där biologiska bomber på de avgångna statsrådens platser , dvs negrer från mörkaste Afrika... ha ha ha Weine har rätt att inte tala om vad han röstar på , det råder nämligen valhemlighet i detta fina land . Så det så. Jag tror att Weine röstskolkade för övrigt.

Anonym sa...

Weine blev inte ombedd att berätta vilket parti han röstade på, han fick frågan varför han inte komm. sd:s valresultat.

Andreas Johansson sa...

Weine är sur för att han blev utfryst ur sd, beroende på att han var asocial och nedlåtande mot partikamrater. Dessutom garvade alla göteborgare åt hans jävla fula dialekt.

Weine Berg sa...

"Andreas Johansson": Ja, så var det säkert...

Anonym sa...

Svara på Magnus fråga istället, Weine.

Weine Berg sa...

Hmm, är det en order?

Till Weine. sa...

Hej Weine. Ta inte något skit. Stå på dig. Din hemsida är ett ljus i mörkret. Inget av dina skriverier är PK. Och det är ett GOTT betyg.

Weine Berg sa...

Tackar tackar! *bockar ödmjukast*

Roger S sa...

Hej Weine,

Du har en blogg som handlar nästan uteslutande om invandring: invandrares kriminalitet o dyl. Du ifrågasätter pk-eliten och du är emot mångkultur. Du har tidigare varit medlem i sd och t.o.m. suttit i PS. Du är produktiv och uppdaterar ofta.

I höst hände något historiskt. För första gången någonsin vann ett invandringskritiskt parti framgångar i Sverige (våga inte börja tjafsa om NyD!).

Men inte ett ord från dig om detta! Tycker du inte själv att det är underligt??

Så länge du inte bevisar motsatsen, så väljer jag att tro på Andreas Johansson.

Tack för ordet.

Weine Berg sa...

Roger S: Min blogg kommer att fortsätta att vara ett forum för min samhällssyn. Om jag känner att det är angeläget att skriva om något så gör jag det. Jag skriver dessutom mycket som aldrig läggs upp på bloggen. Jag har varken tid eller lust att låta någon annan än just mig välja vad som ska ligga på bloggen. Varför anser du att just mina synpunkter är så mycket värda att du lägger ner retorisk möda på att få mig att redogöra dessa?

Och som du skriver har jag lämnat SD - ändå tycker du att det är viktigt att jag bevakar just vad som rör sig kring SD. Samhället styrs nästan uteslutande av de andra partierna varför min blogg lämpar sig bäst för att analysera, granska och kritisera riksdagspartierna och de andra maktinstitutionerna i samhället. Den som ser min blogg som en SD-blogg i franschiseform har definitivt fel utgångspunkt.

Roger S sa...

Måste "Rakryggad" var en SD-blogg för att du ska kommentera SDs valresultat?

Weine Berg sa...

Roger S: Läs ovan, du ställer ju nya frågor utan att svara på de förra. Det är väl bara expo/funebo som har intresse av att jag bemödar mig kommentera SD:s valresultat, vad jag har förstått?

I övrigt har du alla svar i min förra kommentar.

Roger S sa...

Jag finner det märkligt att du inte kommenterat SDs valresultat med en enda stavelse. Det måste bero på något.

Weine Berg sa...

Roger S: Som sagt..

Roger S sa...

Sen kunde det ha varit intressant att veta vad du tycker om sd idag - men det får vi tydligen aldrig reda på.