11 oktober, 2006

Svar från Jonas Bergh

Att skriva fel i hastigheten, är dåligt men förståeligt. Att ständigt särskriva och göra andra grammatiska fel tyder på okunskap i det svenska språket, och det ofta av människor som kräver av invandrare att sköta det svenska språket korrekt.


Läs debatten på Sydsvenskans kultursida, onsdag till lördag. Där polemerar olika människor (det flesta från någon sorts vänster, de som sd och andra brukar kalla kommunister som vill strypa demokratin) kring sd och annat. Alla tycker inte likadant, alla är inte politiskt korrekta (vad det nu är). Jag tycker att Niklas Söderbergs åsikter ligger väldigt nära mina. Om du nu verkligen vill veta vad jag tycker.Jag har aldrig (OBS aldrig!) menat att stänga eller förbjuda.


Läser man ordagrant (eftersom du är stationerad i Göteborg, så läste du kanske i GP som inte publicerat min text, utan dragit sina egna slutsatser, och velat raljera).Ni stänger, jag stänger, var slutklämmen i mitt uttalande, allt handlade om att visa på hur befängt det är att försöka stänga människor ute. Jag är för debatt och valfrihet.


Apropå Sydsvenskans debatt, så undrar jag fortfarande var sverigedemokraterna är i den nyanserade öppna debatten, den debatten som förs bland människor som inte alltid tycker likadant.

Blir sverigedemokraterna ständigt refuserade i dagspressen, eller är man inte kapabel att debattera när man måste fördjupa åsikter och besvara kritik. SD ska ju vara så törstiga på demokrati, det förbluffar mej att dom inte dricker.Eller är det så att dom bara vill hålla sej bland det sina, så att dom slipper bli ifrågasatta.

Jonas Bergh

4 kommentarer:

Lucifer Rising sa...

Varför föra en diskussion med kriminella shabbots-goyim kräk som Bergh. Helt onödigt.

Jimmy S. Windeskog sa...

Skumt svar, har han verkligen så dålig koll på media som han vill antyda?

Lucifer Rising sa...

Att föra en dialog med stalinisten Bergh är som att spotta i motvind. Inget gott kommer ur sådana tilltag. För hellre en dialog med den lokale Imamen eller de fanatiska AFA-iterna , typ Rikard Slät.

Weine Berg sa...

Att ta debatten är den enda rimliga framkomliga vägen, anser jag. Att vara tyst är ödesdigert.