13 november, 2006

Rakryggat stöd till de som kämpar

Min politiska blogg Rakryggad är ett sätt att sträva efter ett bättre samhälle. För min del är det en början på ett bredare engagemang som sträcker sig över flera områden. Planerna finns för detta och förverkligas allt eftersom.

Jag vet att många - därute i den verklighet som samhällseliten fjärmar sig från - är frustrerade över hur samhället förfaller alltmer utan att någon gör något åt det. Därför tänker jag nu genom mitt initiativ Rakryggad Synergi erbjuda mitt stöd om så behövs.

Bland det sista jag gjorde för SD var bland annat att utforma SDU Syds klistermärken (varav några kan ses i bakgrunden ovan), informationsbrev, SD-Bulletinen samt en del lokala affischer.

Har du en insändare du inte får till ordentligt? Skicka den till Rakryggad Synergi. Vill du ha hjälp med grafisk utformning av klistermärken, informationsblad, affischer etc? Hör av dig till mig. I mån om tid hjälper jag till när tid finnes. Enade vi stå - söndra vi falla.

E-post: rakryggad_blogspot[snabel-a]yahoo.se

9 kommentarer:

Anonym sa...

Engagera dig politiskt istället

z999 sa...

Håller inte med riktigt Anonymous. Jag tror att såna som valt Weines väg att jobba behövs. Sen är han väl rätt engagerad politiskt?

Varjager sa...

All heder åt dig Weine. Det är en hedervärd handling du utför!
Önskar att mer vågade ta steget och engagera sig som dig!

YO sa...

YO

Jimmy S. Windeskog sa...

Frågan är ju vart Weine skulle engegera sig politiskt, det finns ju inte direkt något logiskt val om man inte väljer ND.

Eric sa...

Hej Weine, behöver hjälp med ett flygblad. Hoppas att du har lite tid över.
Nu måste vi börja vända på den negativa invadringspolitiken,innan sverige har sjunkit allt för djupt ner i det mångkulturella träsket.

Såg idag att sverige tagit emot 74000 invandrare på ett år.(oktober till oktober)Man tror inte det är sant.
Har vi inte tillräkligt med problem i sverige?

Weine Berg sa...

Eric, skicka mig mer info om vad du behöver.

Göran O. sa...

Toppen Weine!!!
Kanonbra ide. Sådana som du är guld värda!!!

Anonym sa...

Weine,

Din blogg är bra och ditt engagemang tycker jag är hedervärt.

Mvh,

/ Sven