15 november, 2006

Gruppvåldtäkt på 15-åring

En ung flicka på 15 år våldtogs av tre män natten till måndagen. 15-åringen hade följt med en kompis till en privat fest som ägde rum hemma hos en 18-årig man. Senare somnade flickan kraftigt berusad på en madrass.

När flickan vaknade på natten höll en kille på att tafsa på henne. Hon försökte då ropa på de andra på festen men två kamrater, däribland 18-åringen, till den tafsande kom då till undsättning till den tafsande.

Berusad och övermannad hade inte flickan en chans mot de tre männen. Hennes kläder slets av och hon våldtogs därefter i en timmes tid.

18-åringen är intagen för förhör och de två andra gärningsmännen är efterlysta av polisen. Kommer detta att vara den första gruppvåldtäkten där gärningsmännen är svenskar och offret utländsk? Eller kommer även denna gruppvåldtäkt att följa det statistiska mönstret för gruppvåldtäkter? Rakryggad följer utvecklingen.

2 kommentarer:

Svensk A sa...

Det mångetniska samhället berikar , och ska så fortsätta att göra i fyra år till då svenskarna röstar bort packet och kastar främlingarna , avskummen och de etablerade politikerna ur landet , eller åtminstone till en plats där de under inga omständigheter aldrig någonsin mera kan göra skada.

Anonym sa...

Eller som i det här fallet, så har Svenskar "berikat" flickan!

Givetvis kommer inte detta inlägg publiceras eftersom endast rasistiskt-korrekta inlägg tillåts här!