16 december, 2006

77-åring slogs ner och rånades i Frölunda

Under eftermiddagen på fredagen var den 77-årige mannen på väg från sin bil. Två män under trettio klev då ur en mörk SAAB och slog ner gamlingen till backen. Sedan ställde sig en av de två modiga männen på 77-åringens huvud. Beväpnade med hammare hotade de att döda åldringen - om han inte lämnade ifrån sig mobiltelefon, plånbok och bilnycklar.

Männen försvann sedan från platsen i den mörka Saaben samt mannens grå Jaguar. Registreringsnumret på den stulna bilen är UUG 716.Om Rakryggad fick bestämma skulle ovanstående brott vara bland de sista för de två s.k. männen. Sibirien ligger långt bort från svenska åldringar...

4 kommentarer:

Svensk sa...

Vart tog det en gång så fredliga och trivsamma landet Sverige vägen? Det ar ett helt nytt land vi har fått; inte hade vi kidnappningar, "Svärdrånare", åldringsrånare, gruppvåldtäkter, ungdomsrån etc. i det gamla Sverige. Iallafall inte i samma utsträckning, det är en helt ny intensitet på brottsligheten.

Corren.se:

Svärdrånare jagas av polisen
LINKÖPING
De tre män som med svärd rånade ett äldre par i en villa i stadsdelen Ryd i Linköping på fredagskvällen jagas nu av polisen.
– Vi gör ytterligare en brottsplatsundersökning för att säkra spår, säger Michael Lindqvist, vakthavande befäl vid Östgötapolisen.

Anonym sa...

Från Kurtan

Tacka mångkulturförespråkarna för detta vansinne....

SD Sveriges räddning..

MVH

Anonym sa...

SD? Nja...

Anonym sa...

Jag blir nästan gråtfärdig när jag läser om sånt här...