15 december, 2006

Lämmlar kan också tala...

Nästan uteslutande är det positiva och konstruktiva kommentarer som Rakryggadläsare bidrar med på bloggen. Men då och då ramlar det in något stolpskott som är ytterst väluppfostrad av samhället och dundrar fram med de ”rätta” åsikterna som är väl inympade i ryggmärgen. Associationer till Hitler och nationalsocialisterna är deras kännetecken. Ofta är stolpskotten anonyma – det krävs ju ryggrad för att inte vara anonym.

Idag kom så en kommentar av ovan nämnda slag. Kommentaren rör artikeln Fri invandring om Boris själv får välja. Den lyder till fullo som följer:
”Duktig nazze! Håll tummarna nu så kommer vi snart höra stöveltramp igen och din våta dröm om höjda högerarmar besannas!”


Som svar till ”Anonymous” kan jag bara beskriva verkligheten. Vi lever i ett extremt samhälle, där allt utländskt glorifieras och där det egna förtrycks, hånas och förringas. All politik ska bygga på en strid ström av socioekonomiskt konstruerade folkvandringar som därutöver påstås vara helt naturliga. Den som inte tycker om detta, eller som dristar sig att till och med säga detta högt, stämplas som – just det – extremist.

Den som inte rättar in sig i de raka leden, den som inte sjunger mångkulturens lovsång, den som inte instämmer i de monotona slagorden till internationalismens fromma, den som inte betygar sin absoluta trohet till Den Enda Politiken är en person vars rättigheter kan ifrågasättas. Så ser dagens extrema samhälle ut.

Att någon, som inte ens kan stå för sitt namn, kallar mig för extremist tar jag som ett synnerligen bra betyg. Jag är sporrad att fortsätta mitt arbete för fri upplysning om dagens samhälle och politik. Jag hoppas också att alla, inklusive Anonymous, försöker bidra till en konstruktiv debatt framöver. Sverige åter!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Instämmer,

Vad som egentligen förvånar mig är i detta så kallade upplysta informationssamhälle det finns så många politiker samt "vanliga" månniskor som inte har en "clue" om vad som håller på att ske i världen.

Hela västvärlden är under attack från Islam. Tro det eller ej.... Detta är ett faktum vare sig ni ser det eller ej...

Sveriges enda hopp är Sverigedemokraterna som har tagit av sig skygglapparna och är stolta över det Sverige våra förfäder har byggt upp.

MVH

Morgoth sa...

Västvärlden är inte under attack från Islam, Västvärlden är under attack från våra egna ledare.

sallie sa...

Jag undrar vilken denna hemska skrämmande värld du talar om är. Jag bor i en invandrartät förort till Göteborg och jag känner mig helt främmande inför den nattsvarta bild av dagens farliga Sverige du målar upp. Var hittar man den?